X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie 2017
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie 2017

Oceń ten wątek:
  • All4love Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cherry_Blossom wrote:
    Gaduaaa ja zjadłam niedawno ogórki kiszone z chilli z milka z orzechami - zupełnie nieświadomie! A teraz z mężem 2 pizze :o

Nie pochorowałaś się po tych ogórkach i czekoladzie?
    Ja kilka dni temu jadłam ogórki, a potem tak nagle mnie na słodkie naszło ... ale bałam się, że szybko pożałuję pomysłu i zrezygnowałam :)

20.08.2017 <3
  • kurkaSkiters Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadua bo faceci ogólnie są zabawni w ciąży. Mój się boi usg, bo przeraża go myśl ze "coś" się we mnie rusza...

llallka lubi tę wiadomość

rfxg9jcgekq5byzd.png
  • All4love Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cherry_Blossom wrote:
    Pochwalę się Wam jeszcze, że mąż mi na walentynki kupił maszynę do szycia i uczyłam dziś spódniczkę dla mojej królewny ♡

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6744dda227a8.jpg

20.08.2017 <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurkaSkiters wrote:
    Gadua bo faceci ogólnie są zabawni w ciąży. Mój się boi usg, bo przeraża go myśl ze "coś" się we mnie rusza...
    hahahah o kurde, też aparat :D haha

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • dagaak Koleżanka

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, która z Was ma taki detektor?

http://allegro.pl/show_item.php?item=6650240350&snapshot=MjAxNy0wMi0xNVQwNzo0ODoyN1o7YnV5ZXI7NWVlOWNjMmYxZTIyZGNiYmY3OWU4ZjlmNTY0YjVjYTFiMGVkNmM5ZWRlNGU3OGFkODA3NWQ1ZWE1NGIwZWNhMQ==

Zamówiłam, dzisiaj dostałam i nie łapie mi częstotliwości (MHz) czy któraś z Was tak miała? Nie wiem czy dostałam jakiś wadliwy czy o co chodzi?

A już nie mogę się doczekać żeby wypróbować :D

8599s65gda6rso0c.png
  • llallka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurkaSkiters wrote:
    Może Obcego się naoglądał :P Mój raz pościł aluzję w tym stylu- powiedziałam, że mu nos odgryzie albo coś innego ;)

nzjdyx8dfh9ywefg.png
  • basia_en Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Papierówka ja też słyszałam o wstrzykiwaniu wód, nie wchodzi to w grę w Twoim przypadku?

Byłam dziś na wizycie w przychodni na NFZ, nie mogłam się doczekać bo miałam od kilku dni jakieś złe myśli, ale jak usłyszałam bicie serduszka to zaraz mi przeszło :) Lekarz niestety nie widział płci, bo jak powiedział "trochę przestarzały ten sprzęt tu jest ", ale dzidzia rośnie prawidłowo. 7 marca mam wizytę prywatnie i mam nadzieję, że wtedy już coś będzie widać!
    Po wizycie poleciałam na zakupy do biedronki i wypatrzyłam słodkie bodziaki 2 szt za 19.90zł, do tej pory nic nie kupowałam, ale tym razem nie mogłam się oprzeć :)

Amelia25, sisi lubią tę wiadomość

ckai9jcgup6f7q7j.png
  • kurkaSkiters Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obcego i innych glupot

Najmłodsza_staraczka lubi tę wiadomość

rfxg9jcgekq5byzd.png
  • Kira_ Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Was przerażają takie przyjemne stworzonka jak żuki :D To patrzcie, co ja na studiach na zajęciach terenowych tropiłam <3 PIJAWKI! I tak wspaniale to wspominam, że chyba lepsze było tylko tropienie zaskrońca na kolejnym roku :D

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a53cfe6d8609.jpg

sisi lubi tę wiadomość

f2w3skjonuh3887q.png
  • marjotka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurkaSkiters wrote:
    Haha ^^ moj na poczatku, jak mowilam mu z aplikacji "patrz,
    Ma juz 1,5 cm " to mowil zebym przestala i ze jego "synek" jest duzy jak tata :) obrzydzala go mysl ze to dziecko takie malenkie. Jak robak. <3

Żyje swoim życiowym mottem<" Dopóki oddycham, nie tracę nadziei..." > ,
    74dii09ks5ackuu5.png
  • basia_en Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kira_ wrote:
    Was przerażają takie przyjemne stworzonka jak żuki :D To patrzcie, co ja na studiach na zajęciach terenowych tropiłam <3 PIJAWKI! I tak wspaniale to wspominam, że chyba lepsze było tylko tropienie zaskrońca na kolejnym roku :D

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a53cfe6d8609.jpg

O fuuuuj....
    Jakbyś chciała coś jeszcze potropić to zapraszam do mnie. Żaby, padalce, zaskrońce, żmije... pełen pakiet :)

Kira_ lubi tę wiadomość

ckai9jcgup6f7q7j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na obiad miałam ziemniaki, szczypiorek, jajko i zsiadłe mleko niestety kupne :D
    A co do mężów to moj sie dziwnie spojrzał jak mu wczoraj rano pokazałam wybrzuszenie po prawej stronie i powiedziałam ze mała tam siedzi

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kira fuuuj przyznaj sie ze je łapiesz a pózniej robisz z nich botoks haha albo ci wysysają tłuszcz z pupy :D

Kira_ lubi tę wiadomość

• K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Papierowka myślami jestem z Toba! Bądź dzielna i się nie poddawaj, jeśli faktycznie ciągle plamisz to lepiej nie ruszaj się z miejsca, lepiej dmuchać na zimne.

Tak Was tylko podczytuje bo przeziebiona jestem, w sumie tylko mega katar i zatkany nos więc nie ma tragedii. Kto uszyl kiece -cherry? Dawaj fote bo mam maszynę a terax mi pomysłów brak. Jak będzie dziewczynka to mogę coś zmalpowac ;)

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • Cherry_Blossom Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/65d7cd6d32c6.jpg

Tadaaaaam :D
    Młoda ma ją już na sobie, jest lekko stojąca i ubrała jej opaskę w kropki i z kokarda ale zrobić jej zdjęcia się nie da hahaha

All4love, Gaduaaa, llallka, basia_en, Another, Lexi150, K_A_M_A, ss25, sisi lubią tę wiadomość

3jgx3e3k580l9nmr.png
    mama:
    atdc2n0aiws3e9ll.png
    3i49roeqwo74umuv.png
    7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
  • llallka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kira na mnie robaki, żuki czy pająki wrażenia nie robią ale pijawki za chiny ludowe bym nie wzięła do ręki. Ani tych czarnych ślimaków bez skorupki błe

nzjdyx8dfh9ywefg.png
  • Cherry_Blossom Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    All4love to fakt, zatwierdzenia po tym nie miałam hahaha

3jgx3e3k580l9nmr.png
    mama:
    atdc2n0aiws3e9ll.png
    3i49roeqwo74umuv.png
    7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
  • kurkaSkiters Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ss25 wrote:
    Ja na obiad miałam ziemniaki, szczypiorek, jajko i zsiadłe mleko niestety kupne :D
    A co do mężów to moj sie dziwnie spojrzał jak mu wczoraj rano pokazałam wybrzuszenie po prawej stronie i powiedziałam ze mała tam siedzi
    Najlepszy obiad na świecie!hehe dziwnie sie spojrzał, bo pewnie myśli podobnie jak mój

rfxg9jcgekq5byzd.png
  • pestka1 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej brzuszki! Spróbuje was nadrobić ale mam ostatnio urwanie głowy na tyle, ze zupełnie zapomniałam, ze jestem w ciazy i przestałam sie martwić badaniami ;) wydaje mi sie, ze znam przyczynę podwyższonego crp u syna, dzis dostał gorączki, czy uważacie, ze taki kiepski wynik mógł byc spowodowany tym, ze sie zaczynała jakaś infekcja?

Powiem Wam dziewczyny, ze dzis straciłam wiarę w niektórych rodzicow, co sie stanie z tym światem skoro rodzic nie potrafi zapanować nad 4 letnim dzieckiem? Za 10 lat całkiem nie bedzie miał nic do powiedzenia. Ech szkoda gadać...

cb7w3e3k5o2hfu1b.png
  • Kfoka Koleżanka

Wysłany: 16 lutego 2017, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Papierówka BĘDZIE DOBRZE !

oar89jcg1wowkqmn.png
‹‹ 439 440 441 442 443 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ