Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie 2017
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie 2017

Oceń ten wątek:
  • All4love Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cherry_Blossom wrote:
    Gaduaaa ja zjadłam niedawno ogórki kiszone z chilli z milka z orzechami - zupełnie nieświadomie! A teraz z mężem 2 pizze :o

Nie pochorowałaś się po tych ogórkach i czekoladzie?
    Ja kilka dni temu jadłam ogórki, a potem tak nagle mnie na słodkie naszło ... ale bałam się, że szybko pożałuję pomysłu i zrezygnowałam :)

20.08.2017 <3
  • kurkaSkiters Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadua bo faceci ogólnie są zabawni w ciąży. Mój się boi usg, bo przeraża go myśl ze "coś" się we mnie rusza...

llallka lubi tę wiadomość

rfxg9jcgekq5byzd.png
  • All4love Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cherry_Blossom wrote:
    Pochwalę się Wam jeszcze, że mąż mi na walentynki kupił maszynę do szycia i uczyłam dziś spódniczkę dla mojej królewny ♡

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6744dda227a8.jpg

20.08.2017 <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurkaSkiters wrote:
    Gadua bo faceci ogólnie są zabawni w ciąży. Mój się boi usg, bo przeraża go myśl ze "coś" się we mnie rusza...
    hahahah o kurde, też aparat :D haha

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • dagaak Koleżanka

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, która z Was ma taki detektor?

http://allegro.pl/show_item.php?item=6650240350&snapshot=MjAxNy0wMi0xNVQwNzo0ODoyN1o7YnV5ZXI7NWVlOWNjMmYxZTIyZGNiYmY3OWU4ZjlmNTY0YjVjYTFiMGVkNmM5ZWRlNGU3OGFkODA3NWQ1ZWE1NGIwZWNhMQ==

Zamówiłam, dzisiaj dostałam i nie łapie mi częstotliwości (MHz) czy któraś z Was tak miała? Nie wiem czy dostałam jakiś wadliwy czy o co chodzi?

A już nie mogę się doczekać żeby wypróbować :D

8599s65gda6rso0c.png
  • llallka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurkaSkiters wrote:
    Może Obcego się naoglądał :P Mój raz pościł aluzję w tym stylu- powiedziałam, że mu nos odgryzie albo coś innego ;)

nzjdyx8dfh9ywefg.png
  • basia_en Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Papierówka ja też słyszałam o wstrzykiwaniu wód, nie wchodzi to w grę w Twoim przypadku?

Byłam dziś na wizycie w przychodni na NFZ, nie mogłam się doczekać bo miałam od kilku dni jakieś złe myśli, ale jak usłyszałam bicie serduszka to zaraz mi przeszło :) Lekarz niestety nie widział płci, bo jak powiedział "trochę przestarzały ten sprzęt tu jest ", ale dzidzia rośnie prawidłowo. 7 marca mam wizytę prywatnie i mam nadzieję, że wtedy już coś będzie widać!
    Po wizycie poleciałam na zakupy do biedronki i wypatrzyłam słodkie bodziaki 2 szt za 19.90zł, do tej pory nic nie kupowałam, ale tym razem nie mogłam się oprzeć :)

Amelia25, sisi lubią tę wiadomość

ckai9jcgup6f7q7j.png
  • kurkaSkiters Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obcego i innych glupot

Najmłodsza_staraczka lubi tę wiadomość

rfxg9jcgekq5byzd.png
  • Kira_ Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Was przerażają takie przyjemne stworzonka jak żuki :D To patrzcie, co ja na studiach na zajęciach terenowych tropiłam <3 PIJAWKI! I tak wspaniale to wspominam, że chyba lepsze było tylko tropienie zaskrońca na kolejnym roku :D

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a53cfe6d8609.jpg

sisi lubi tę wiadomość

f2w3skjonuh3887q.png
  • marjotka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurkaSkiters wrote:
    Haha ^^ moj na poczatku, jak mowilam mu z aplikacji "patrz,
    Ma juz 1,5 cm " to mowil zebym przestala i ze jego "synek" jest duzy jak tata :) obrzydzala go mysl ze to dziecko takie malenkie. Jak robak. <3

Żyje swoim życiowym mottem<" Dopóki oddycham, nie tracę nadziei..." > ,
    74dii09ks5ackuu5.png
  • basia_en Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kira_ wrote:
    Was przerażają takie przyjemne stworzonka jak żuki :D To patrzcie, co ja na studiach na zajęciach terenowych tropiłam <3 PIJAWKI! I tak wspaniale to wspominam, że chyba lepsze było tylko tropienie zaskrońca na kolejnym roku :D

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a53cfe6d8609.jpg

O fuuuuj....
    Jakbyś chciała coś jeszcze potropić to zapraszam do mnie. Żaby, padalce, zaskrońce, żmije... pełen pakiet :)

Kira_ lubi tę wiadomość

ckai9jcgup6f7q7j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na obiad miałam ziemniaki, szczypiorek, jajko i zsiadłe mleko niestety kupne :D
    A co do mężów to moj sie dziwnie spojrzał jak mu wczoraj rano pokazałam wybrzuszenie po prawej stronie i powiedziałam ze mała tam siedzi

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kira fuuuj przyznaj sie ze je łapiesz a pózniej robisz z nich botoks haha albo ci wysysają tłuszcz z pupy :D

Kira_ lubi tę wiadomość

• K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Papierowka myślami jestem z Toba! Bądź dzielna i się nie poddawaj, jeśli faktycznie ciągle plamisz to lepiej nie ruszaj się z miejsca, lepiej dmuchać na zimne.

Tak Was tylko podczytuje bo przeziebiona jestem, w sumie tylko mega katar i zatkany nos więc nie ma tragedii. Kto uszyl kiece -cherry? Dawaj fote bo mam maszynę a terax mi pomysłów brak. Jak będzie dziewczynka to mogę coś zmalpowac ;)

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • Cherry_Blossom Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/65d7cd6d32c6.jpg

Tadaaaaam :D
    Młoda ma ją już na sobie, jest lekko stojąca i ubrała jej opaskę w kropki i z kokarda ale zrobić jej zdjęcia się nie da hahaha

All4love, Gaduaaa, llallka, basia_en, Another, Lexi150, K_A_M_A, ss25, sisi lubią tę wiadomość

3jgx3e3k580l9nmr.png
    mama:
    atdc2n0aiws3e9ll.png
    3i49roeqwo74umuv.png
    7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
  • llallka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kira na mnie robaki, żuki czy pająki wrażenia nie robią ale pijawki za chiny ludowe bym nie wzięła do ręki. Ani tych czarnych ślimaków bez skorupki błe

nzjdyx8dfh9ywefg.png
  • Cherry_Blossom Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    All4love to fakt, zatwierdzenia po tym nie miałam hahaha

3jgx3e3k580l9nmr.png
    mama:
    atdc2n0aiws3e9ll.png
    3i49roeqwo74umuv.png
    7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
  • kurkaSkiters Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ss25 wrote:
    Ja na obiad miałam ziemniaki, szczypiorek, jajko i zsiadłe mleko niestety kupne :D
    A co do mężów to moj sie dziwnie spojrzał jak mu wczoraj rano pokazałam wybrzuszenie po prawej stronie i powiedziałam ze mała tam siedzi
    Najlepszy obiad na świecie!hehe dziwnie sie spojrzał, bo pewnie myśli podobnie jak mój

rfxg9jcgekq5byzd.png
  • pestka1 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej brzuszki! Spróbuje was nadrobić ale mam ostatnio urwanie głowy na tyle, ze zupełnie zapomniałam, ze jestem w ciazy i przestałam sie martwić badaniami ;) wydaje mi sie, ze znam przyczynę podwyższonego crp u syna, dzis dostał gorączki, czy uważacie, ze taki kiepski wynik mógł byc spowodowany tym, ze sie zaczynała jakaś infekcja?

Powiem Wam dziewczyny, ze dzis straciłam wiarę w niektórych rodzicow, co sie stanie z tym światem skoro rodzic nie potrafi zapanować nad 4 letnim dzieckiem? Za 10 lat całkiem nie bedzie miał nic do powiedzenia. Ech szkoda gadać...

cb7w3e3k5o2hfu1b.png
  • Kfoka Koleżanka

Wysłany: 16 lutego 2017, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Papierówka BĘDZIE DOBRZE !

oar89jcg1wowkqmn.png
‹‹ 439 440 441 442 443 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ