Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze chyba każda ma już jakieś podejrzenia w sprawie płci a ja nadal nic nie wiem wrrrrrr!
Another padłam i nie mogę przestać się śmiać
Sylwia meble piękne, mi się bardziej podoba kolekcja Moon, bo są bardziej proste kształty, ta pierwsza jak dla małej księżniczki, a szafa skojarzyła mi się z szafą z bajki "Piękna i Bestia", tą gadającą
Cherry też mam wizytę 6 marca, ale powiem Wam, że ja nie lubię mieć za często wizyt, oczywiście chciałabym zobaczyć jak się dziecko rozwija, ale dla mnie to zawsze ogromny stres. -
Lexi150 wrote:Dziewczyny ja też dzis bylam u gina bo niestety dostałam infekcji po antybiotyku no i pyta sie mnie czy wiem co w brzuchu siedzi a jak nie to czy chcę wiedzieć. Zrobił usg dopochwowe i mamy drugiego Synusia
dziewczynce urósł siusior
Rudzielec :) lubi tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
K_A_M_A wrote:To ja Wam powiem ciekawostkę o moich oswiadczynach-odbyly się w dniu naszego pierwszego spotkania
nie było tradycyjnie pierścionka gdyż mój mąż nie wiedział jaki rozmiar noszę heh więc był łańcuszek
potem za jakieś półtora roku bodajże było tradycyjnie z pierscionkiem przy rodzicach
llallka wrote:Jestem po wizycie
Buzia mi się cały czas śmieje bo po pierwsze wszystko w porządku- narządy na swoim miejscu, wszystko ładnie rośnie i.....lekarz powiedział, że na 100% będzie dziewczynka
Szczerze mówiąc po ostatniej wizycie nie brałam pod uwagę takiej opcji, ale wygląda na to, że przechodzimy na różową stronę mocy
llallka lubi tę wiadomość
Agroszek wrote:Hej i ja melduję się po wizycie
wszystko dobrze, maleństwo dało popisy kręcenia się i wiercenia i było to takie słodkie
wszystkie wymiary prawidłowe
lekarz powiedział, że na określenie płci to trochę jeszcze za wcześnie ale póki co on między nóżkami nic nie widzi. Także jest nadzieja na dziewczynkę
Agroszek gratuluje dobrych wiesci!
Lexi gratuluje suisioraA Lalka, Tobie gratuluje jego braku
Dziewczynki statystycznie pewnie jeszcze przegonia liczbe chlopcow, poprostu dziewczynki sie pozniej ujawniaja.
Ja mam wizyte w czwartek rano. Kto jeszcze ze mna ma? Z tego co pamietam to bylo kilka dziewczyn. ale ja bez usg, szybka wizyta, ale bardzo chce uslyszec serduszko. No i ciekawa jestem jak sie moja szyjka prezentuje, mam nadzieje ze mnie nie wysla na L4, trzymajcie kciuki.llallka, sisi lubią tę wiadomość
-
Brzuch mi wywaliło
I zaczynam wyglądać jak to awokado, które tu wrzucałyście albo jak pająk.
Jak tam u Was żołądkowo? Mnie ostatnio odrzuca dość konkretnie od tłustego żarcia, a tak poza tym mam dzisiaj zgagęA ostatni raz zgagę miałam chyba ze 3 lata temu
Młodego dalej nie czuję, detektora nie mam, ale staram się o tym nie myśleć.Jakoś muszę do 10.03 wytrzymać i koniec (chociaż szlag mnie trafia momentami
)
No i od wczoraj bolą mnie piersi i wręcz swędzą! Kolejny etap wzrostu.
Psałyście też o drapaniu się. Ja, wieczorem, gdy kładę się do łóżka, drapię się jak totalny świr... Nie wie,m, czy mnie kurz uczula, roztocze, czy co, ale normalnie przez pierwsze 20 min wszystko mnie swędzi!Rudzielec :), sisi lubią tę wiadomość
-
Kira, Jak brzuch rośnie, to znaczy, że wszystko ok
Jak się drapiesz, to spróbuj jeść mniej tłustego i ograniczyć słodycze. Mnie szlag trafia, stopy ogromnie swędzą, boję się, że to może być ta paskuda cholestaza. Jutro idę zrobić próby wątrobowe na wszelki wypadek, trzymajcie kciuki.
Ja chyba kupię łóżeczko w Ikei, takie najprostsze i zainwestuję w materac. No i chyba będziemy mieć kosz w sypialni, albo kołyskę.sisi lubi tę wiadomość
-
Kira mi tez wywalilo brzuch! Doslownie od paru dni, szkoda ze czlowiek w kurtkach okutany to by mi moze ktos w pociagu miejsca ustapil a tak to bida, trzba stac.
Mi zoladek nawala jak sie kawy napije. I zgaga tez juz pare razy sie pojawila, poza okresem ciazy to nigdy nie mialam zgagi, nie wiedzialam wogole co to jest i sie zawsze dziwilam mezowi o co mu chodzi z tym paleniem w przelyku i ze napewno przesadza.
A awokado boskie! To sie nazywa przebranie last minute!