Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam nadzieję , że w czwartek też już będę mogła wam napisać co tam u mnie w brzuszku się chowa
Tak piszecie o swoich ślubach i związkach więc i ja się zwierzę
Mój mąż oświadczył mi się po roku związku. Do dzisiaj śmiać mi się chce z tego jak to zrobił! Wyobraźcie sobie... byliśmy 4 dni w Zakopanym ze znajomymi. 8 Stycznia przypadała nasza "pierwsza mała rocznica". No i mój wtedy jeszcze chłopak stwierdził że to idealny dzień aby mi się oświadczyć. Zaplanował zrobić to na Kasprowym... tylko, że ja niedobra popsułam mu plany, ponieważ za choinkę nie chciałam tam jechać. Byłam przemarznięta do szpiku kości ( dzień wcześniej szliśmy nad morskie oko w temperaturze -20 stopni) no i kategorycznie powiedziałam, że na żadną długą wyprawę w tym mrozie nie pójdę. Tak mojego chłopca wybiłam z rytmu, że oświadczył mi się UWAGA! w łóżku o godzinie 23:50 po "małym przytulaniu" kiedy ja już byłam praktycznie w głębokim śnieTakich oświadczyn to bym się w życiu nigdy nie spodziewała
No ale... było.. inaczej
K_A_M_A, sisi, Tova33 lubią tę wiadomość
Marysia 02.08.2017 😍
Starania o 2 malucha od VI. 2020
CB 12.03.2021 😔
23.09.2021 - 10dpo II,
15 dpo beta 348, 77 , 17 dpo 789,90
18.10.2021 - 0,8 człowieka i
13.12.2021 - SYNEK!
11.04.2022 - 32+1 - 2100 gram
02.05.2022 - 35+1 - 2480 -
Gaduaaa wrote:co na duszący kaszel dziewczyny ? niestety mój katar pospływaj sobie gdzieś po tylnej ścianie gardła i dostałam dziś brzydki duszący kaszel .. isla może być? ten pronalen?
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Ja juz po wszystkim Serduszko bije prawidłowo i wszystko dobrze Tylko nie miałam usg robione I wizyta w poradni diabetologicznej mnie czeka bo mam cukrzycę
BrumBrum, K_A_M_A, llallka, Samsaramsa, Gaduaaa, Puldzia, Lexi150, ss25, Anielle, Amelia25, Rudzielec :), Tova33 lubią tę wiadomość
-
To i ja napiszę o mojej dordze do ślubu
Poznaliśmy się na weselu znajomych. Dzieliło nas 350km! Tydzień po weselu przyjechał do mnie na weekend, za 2 tygodnie znów, potem znów. Po kilku takich weekndach skończyl mu się urlop, więc rzucił pracę i przeprowadził się do mnie (po 4 mies związku na odległość).
Oświadczył mi się w rocznicę znajomości, w Sopocie, byliśmy na rocznicowym weekendzie.
Za 3 miesiące wzięliśmy ślub cywilny, głównie po to, żebym zdążyła zmienić nazwisko i domumenty przed założeniem firmy.
Rok później w Boże Narodzenie wzięliśmy ślub kościelny, przyjęcie małe na 25 osób, bez tańców, bo było to 2 miesiące po śmierci mojej mamy.
I taka skromna impreza nam wystarczyła. Miałam białą suknię, miałam swoich najbliższych (no nie wszystkich), niczego więcej nie potrzebowałam.
Puldzia lubi tę wiadomość
-
Puldzia moje oświadczyny wyglądały podobnie. Ja się spodziewałam, że ma takie zamiary i bo mi się wygadała dziewczyna jego przyjaciela i biedak chciał żeby to było mega zaskoczenie więc mi się oświadczył w środku nocy
Santoocha jak romantycznie!!!Puldzia lubi tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Dziewczyny ja też dzis bylam u gina bo niestety dostałam infekcji po antybiotyku no i pyta sie mnie czy wiem co w brzuchu siedzi a jak nie to czy chcę wiedzieć. Zrobił usg dopochwowe i mamy drugiego Synusia
dziewczynce urósł siusior
Cherry_Blossom, All4love, BrumBrum, Sand, llallka, K_A_M_A, ss25, Asiulka83, Epka, Another, basia_en, Amelia25, sisi, Kira_, Tova33 lubią tę wiadomość
-
Lexi150 wrote:Dziewczyny ja też dzis bylam u gina bo niestety dostałam infekcji po antybiotyku no i pyta sie mnie czy wiem co w brzuchu siedzi a jak nie to czy chcę wiedzieć. Zrobił usg dopochwowe i mamy drugiego Synusia
A to psikus:)
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
nick nieaktualny
-
Lexi150 wrote:Dziewczyny ja też dzis bylam u gina bo niestety dostałam infekcji po antybiotyku no i pyta sie mnie czy wiem co w brzuchu siedzi a jak nie to czy chcę wiedzieć. Zrobił usg dopochwowe i mamy drugiego Synusia
-
BrumBrum pewnie. Nie ważne co ważne ze zdrowe. A i ekonomicznie bo wszystko mam dla chłopca. Co prawda inna pora roku więc pewnie coś trzeba będzie dokupowac ale o ile mniej wydatkow
No i porownania nie mam ale wydaje mi się ze chłopcy "latwiejsi" w pielęgnacji o ogólnie w wychowywaniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2017, 17:28
BrumBrum, Asiulka83, Tova33 lubią tę wiadomość
-
To ja Wam powiem ciekawostkę o moich oswiadczynach-odbyly się w dniu naszego pierwszego spotkania
nie było tradycyjnie pierścionka gdyż mój mąż nie wiedział jaki rozmiar noszę heh więc był łańcuszek
potem za jakieś półtora roku bodajże było tradycyjnie z pierscionkiem przy rodzicach
sisi lubi tę wiadomość