Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyllallka wrote:Jestem po wizycie
Buzia mi się cały czas śmieje bo po pierwsze wszystko w porządku- narządy na swoim miejscu, wszystko ładnie rośnie i.....lekarz powiedział, że na 100% będzie dziewczynka
Szczerze mówiąc po ostatniej wizycie nie brałam pod uwagę takiej opcji, ale wygląda na to, że przechodzimy na różową stronę mocy
Witam po mojej różowej stronie mocy!!!llallka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypestka1 wrote:Kurcze chyba każda ma już jakieś podejrzenia w sprawie płci a ja nadal nic nie wiem wrrrrrr!
Another padłam i nie mogę przestać się śmiać
Sylwia meble piękne, mi się bardziej podoba kolekcja Moon, bo są bardziej proste kształty, ta pierwsza jak dla małej księżniczki, a szafa skojarzyła mi się z szafą z bajki "Piękna i Bestia", tą gadającą
Cherry też mam wizytę 6 marca, ale powiem Wam, że ja nie lubię mieć za często wizyt, oczywiście chciałabym zobaczyć jak się dziecko rozwija, ale dla mnie to zawsze ogromny stres.
Tak!! Piękna i Bestia jak nicnie wiem czy nie zmiksuje, z tej pierwszej podoba mi sie łóżeczko i po demontażu tez jest ładne
poza tym potrzebuje dwa zestawy do Krakowa do naszego mieszkania i do domu rodziców bo tam sie przenoszę po porodzie na pare miesięcy a do Krakowa bedziemy przyjezdzac na tydzien lub weekend jak maz bedzie miał lukę miedzy statkami
Na następnej wizycie powinnaś sie juz czegoś dowiedziećchociaż Was nakieruje moze
-
Cześć
Gratuluję nowo odkrytych pisiorkow i dziurawcy.. Hehe
Mnie zgaga dopadła tylko raz do tej pory dzięki Bogu.. brzuszek też mocno wywalilo i czasem swędzi, ale krótko więc nie narzekam.. Nic mi nie mówcie o wizytach haha do mojej mega długooo.. Buuu
Używała któraś laktatora elektrycznego nuka? Jak się sprawdza?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 07:43
llallka lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Ja mam połówkowe w 19+5. Tam gdzie je robię jest zalecenie, żeby wykonać to badanie w terminie 19-20 tydzień najpóźniej.
Cherry tak swoją drogą możesz mi wpisać połówkowe na 28.03.
Gratuluję udanych wizyt i ujawnionych płci
U mnie niby dziewczynka, ale nie pogniewałabym się gdyby jednak na następnym USG coś urosłom.in. z takich powodów o jakich pisała Tova.
Tova33 lubi tę wiadomość
-
ja wizyte mam 13 marca i wtedy umówimy się na polowkowe i najprawdopodobnie zrobimy w sobote prenatalne az nie moe się doczekać ....
Pierwszy raz mam taka dluga przerwę bo az 5 tyg i na leb można dostać ....
19.12. jest, 09.01 3.84 cm
, 21.01 5,65 cm
, 6.02 8,06 cm Boy
2.03 238g
15,05 1500 g
27.07 3540
-
Hej Kochane,
witam się dziś w 18 tygodniu, czyli zaczynamy 5 miesiąc:)
od kilku dni bolały mnie dość silnie mięśnie w brzuchu i czułam kłucie, niewygodnie mi było siedzieć lekko zgięta przy biurku 6-7 godzin w pracy i buuum wczoraj wstaję a tu brzuchol wystaję że hej mam wrażenie że w 1 noc mi tak wyskoczył - do tej pory tylko wieczorem coś było widać rano nic:)
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty żeby były pomyśle i za Was moje kochany żebyście się dobrze czuły,
połówkowe 21.03, a kolejna wizyta 13.03
a i coś co mnie ostatnio u mojej ginekolożki zdziwiło, mówię jej w poniedziałek na wizycie że coś tam już czuję bąbelki, przelewanie lekkie smyranie a ona na to że wątpię i napewno mi się zdaję bo w 1 ciąży 17 tydzień to za wcześnie i że coś mi się pomyliło...Cherry_Blossom, sisi lubią tę wiadomość
IO - Glucophare 2 x 1000
NT - Euthyrox 88
2017 CC 👸
-
Dobry sierpniówki
Ja to jednak jestem porąbana... Obudziłam się koło piątej, stwierdziłam, że nadal jestem podekscytowana wczorajszym usg i już nie zasnęłam. Potem przez jakieś 2 godziny meblowałam w myślach kącik dla maluszka i takie tam bzdury... Przy okazji zapomniałam wziąć jedną receptę i będę musiała podlecieć jeszcze raz do doktorka...
Rudzielec ja też mojego doktorka wczoraj podpytywałam o ruchy. Mówiłam, że słyszałam, że niektóre dziewczyny już coś czują na tym etapie, ale on się tylko zaśmiał i powiedział, że to jeszcze nie ten moment, że jeszcze muszę poczekać jakieś 3,4 tygodnie
Cherry kurczę ile już Ci się ciągnie to przeziębienie... Zdrówka życzę.ss25 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny miłego dnia wam życzę, podczytuje was ale nie mam czasu pisać póki co.
Gratuluję wszystkim udanych wizyt!!!
Za wszystkie trzymam kciuki, żeby się wszystko dobrze poukładało !!!
Ja mam wizytę jutro u swojego ginaCiekawa jestem jak tam dzidzia, wy też macie stresik przed wizytą kolejną
Może się jutro dowiem kto w brzuszku mieszka
Wyników PAPPA jeszcze nie mam, może dzisiaj, mam dzwonić, ciekawe...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 09:31
-
Gadua zmutowane wirusy. Mnie juz 3 tydzień trzyma chorobsko. U Mlodego też 3 tygodnie się ciągnęło. Zdroweczka dziewczyny!
Ja w pierwszej ciąży ruchy poczułam w 16tc więc to bardzo prawdopodobne. -
Lexi150 wrote:Gadua zmutowane wirusy. Mnie juz 3 tydzień trzyma chorobsko. U Mlodego też 3 tygodnie się ciągnęło. Zdroweczka dziewczyny!
Ja w pierwszej ciąży ruchy poczułam w 16tc więc to bardzo prawdopodobne.
Ty mnie nie strasz tymi 3 tygodniami.. mnie tydzień męczy i mam serdecznie dość... pije ten syrop z cebuli na ten kaszel, ssam isle , oby była poprawa jakaś..FabianCyprian
Tymuś
-
Anielle ja też jutro wizytuję więc jak widać jest nas kilka
Oby wszystko było dobrze z dzidziusiami.
Ja póki co też nie czuję żadnych ruchów maluszka i już doczekać się nie mogę!
Mnie niestety też coś zaczyna łapać jakieś przeziębienie. Jutro przy okazji wizyty poproszę mojego doktorka o jakieś krótkie L4 żeby to wyleżeć. Nie chcę rezygnować jeszcze z pracy no ale tydzień w domku by mi dobrze zrobił.
Dzisiaj jakieś babeczki mają wizyty?Anielle lubi tę wiadomość
Marysia 02.08.2017 😍
Starania o 2 malucha od VI. 2020
CB 12.03.2021 😔
23.09.2021 - 10dpo II,
15 dpo beta 348, 77 , 17 dpo 789,90
18.10.2021 - 0,8 człowieka i
13.12.2021 - SYNEK!
11.04.2022 - 32+1 - 2100 gram
02.05.2022 - 35+1 - 2480 -
Dzien dobry sierpnioweczki. Ja dzis wizytuje lekki stresik jest ale juz sie nie moge doczekac, moze dzis dowiem sie kto tam mieszka.
Ja polowkowe jak dobrze pamietam to bede w 21+4
Ruchy w pierwszej ciazy poczulam jakos w 19-20 tygodniu teraz jeszcze nic nie czuje jedynie jak sie poloze wieczorem to czuje jak sie male rusza ale jeszcze bez kopniakowWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 10:05
sisi, ss25 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry sierpnióweczki.
Papierówko, daj znać co u Ciebie i u maleństwa, bardzo czekamy na info. Mocno trzymam kciuki.
Gaduaa, niewidzialność to zasługa jasnego awatara. Jak miałam śnieg i rękawiczki w awatarze to też mało kto widział moje posty
Dzisiaj chrzestna przyniosła mi rożek w ... sowy
Miałam tyle napisane i już mi 3 razy skasowała się wiadomość, nawet już wiem czemu się kasuje. Chyba przestanę używać polskich znaków w postach.
Idę robić na śniadanie pastę z makreli, ogórków kiszonych i jajek, mniam"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another wrote:Dzień dobry sierpnióweczki.
Papierówko, daj znać co u Ciebie i u maleństwa, bardzo czekamy na info. Mocno trzymam kciuki.
Gaduaa, niewidzialność to zasługa jasnego awatara. Jak miałam śnieg i rękawiczki w awatarze to też mało kto widział moje posty
Dzisiaj chrzestna przyniosła mi rożek w ... sowy
Miałam tyle napisane i już mi 3 razy skasowała się wiadomość, nawet już wiem czemu się kasuje. Chyba przestanę używać polskich znaków w postach.
Idę robić na śniadanie pastę z makreli, ogórków kiszonych i jajek, mniamAnother lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś