Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cherry, Otka, Paulina super wieści z wizyt rylko tak dalej! Najmłodsza mocno zaciskam kciuki bedzie dobrze!
Paulina mówiłam, ze wszystko bedzie gites majonez, ja wczoraj dostałam telefon, ze wyniki pappa dobre ale nie widziałam ich jeszcze na oczy.
Dzis założyłam pierwszy raz jeansy ciążowe i chyba muszę dokupić kilka bluzek, bo robią sie przykrótkie
Paulina3, sisi, Otka lubią tę wiadomość
-
Pestka polecam tę z hm mama, mam 2 i w kółko w nich chodzę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d8e6187c2338.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2017, 07:47
Asiulka83, sisi, Amelia25 lubią tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Gratuluje udanych Wizyt
teraz na każdej wizycie już tylko dobre wiadomości musza być !!!
a ja chce kupic kolyske na początek i znalazłam cos takiego i raczej kupimy
http://allegro.pl/lozeczko-dostawne-kolyska-3w1-filip-1-materac-i6207034171.html
sisi lubi tę wiadomość
19.12. jest, 09.01 3.84 cm
, 21.01 5,65 cm
, 6.02 8,06 cm Boy
2.03 238g
15,05 1500 g
27.07 3540
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle macie fajne zdjęcia z USG. Moja sie zawsze gdzieś ukryje
Paulina wiedziałam ze źle zmierzył.. dobrze ze juz wszystko ok ale szkoda stresu..
Przez ta pogodę teraz bedą same choróbska... u mnie wczoraj ponad 15 stopni i słońce a dzis ledwo 5 i brzydko wieje..
Ja juz mam wage 50kg!!! Wkroczyłam ze zdrowym odżywianiem, troche mi go brakowało wiec sie nawet cieszędzis na śniadanie miałam owsiankę na mleku migdałowym
Paulina3, sisi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny... oszaleję...
miałam w nocy jakiś erotyczny sen... i normalnie prawie dostałam orgazm... obudziłam się całą w skurczach z mega napiętym , postawionym brzuchem , aż się wystraszyłam ... i Wam powiem że teraz rano wstałam i jakaś taka jestem obolała w podbrzuszu.. kuźwa.. co to ma być ?! aż jestem wściekła .. jak takie rzeczy mogą się dziać przez sen !FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa musisz chłopa do roboty zagonoc xd
A ja witam się w 18tc i 5 miesiącu! Boże czego to tak szybko leci?
Dzisiaj wyruszamy na małą wycieczkę pod czestochowe, mam nadzieje że dzisiaj brzuch odpuści i nie będzie bolałCherry_Blossom, sisi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCherry, no wir przygotowań więc nie mam za bardzo kiedy zaglądać, ale biżuteria juz zamówiona, suknia gotowa - ostatnia przymiarka tydzień przed ślubem, żeby sprawdzić czy do brzuchola trzeba zwężać czy nie, buty kupione. Jedziemy w czwartek z garniturem mojego do dopasowania, młode ma i garnitur i koszule i buty, jedynie muchę mu obiecałam kupić. Napoje już zamówione dodatkowe. DJ ustawiony, fotograf ustawiony. Podziękowania dla rodziców zamówione. Teraz siedzę nad filmikiem i takim spisem piosenek dla DJ'a. Noooo i czekają mnie jeszcze winietki i prezenty dla gości, które pewnie będę z tydzien robić bo sobie wymyśliłam zrobić je sama
No i bukiet do zamówienia, ale już wstępnie rozmawiałam z panią. Więc ogólnie zaczyna wyglądać to w miarę dobrze.
Trochę się martwię z dzieciorem, bo kilka dni zdawało mi się, że czuję jak się roi, a ostatnio cisza. Ale w sumie to dość wcześnie. W przyszłym... o.... chyba wyczuło że o nim piszę i chyba kopłoDobry dziecior
. W przyszłym tygodniu mam iść do gina, ale coś się nie mogę do przychodni dodzwonić... Bleh.
Cherry_Blossom, sisi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Samsaramsa wrote:Gaduaaa musisz chłopa do roboty zagonoc xd
A ja witam się w 18tc i 5 miesiącu! Boże czego to tak szybko leci?
Dzisiaj wyruszamy na małą wycieczkę pod czestochowe, mam nadzieje że dzisiaj brzuch odpuści i nie będzie bolałFabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Ale wczoraj było wizyt! Pogubiłam się w rachubie, ale doczytałam, że były same dobre wieści, a to cieszy
Gratuluję!
Gaduaaa Ja też miałam dziwny sen, chociaż nie erotycznyŚniło mi się, że pojechałam do szpitala rodzić, na sali leżałam z jedną kobietą i 2 facetami (oszczędność szpitala
) I co chwilę przypominało mi się, że czegoś zapomniałam: nie wzięłam koszuli dla siebie- mój mąż pojechał i kupił mi piżamkę
, nie miałam ubranek dla dziecka i w ogóle byłam nieogarnięta. Aż w końcu stwierdziłam, że latam nago po szpitalu. Normalnie jazda bez trzymanki- tego typu sny zazwyczaj miałam, przed jakimiś większymi podróżami- w samolocie orientowałam się, że nie wzięłam żadnych ubrań.
-
Cherry mi wlasnie ta bluzka wpadła w oko w hm jak byłam ostatnio i żałuje, ze nie kupiłam, a nie mam sklepu pod bokiem, chyba pobuszuje dzis w necie, bo w pracy jakoś trzeba wyglądać, a juz mi sie opcje kończą
Choroby chyba wlasnie sie zaczynaja, u mnie w grupie dzis i wczoraj połowa dzieci tylko -
Dzień dobry!
Wczoraj wieczorem prawie umarłam przez te mdłości, musiałam się lekami ratować, bo bym nie zasnęłaOstatni raz tak miałam z miesiąc temu
Gratuluję samych dobrych wieści z wizyt
Powodzenia na dzisiejszych, szczególnie dla Najmłodszej!20.08.2017