Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa miałam podobne sny
Ruda to super! Nie mogę się doczekać relacji
Brum mi od początku z USG wychodzi co dziwne, bo owu miałam 17 dccórkę urodziłam w właśnie dopiero co rozpoczęty 37 tc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2017, 09:20
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
gratuluję pomyślnych wizyt, oby tak dalej!
Cherry super fotka i świetne są te bluzki, mam identyczną w serduszka i jeszcze zwykły topik. Idealnie układają się na brzuchu – tak to te z miejscem na brzuszek
Ss25 bardzo apetyczne, chyba ściągnę. Mój mąż jest fanem zdrowego żywienia i to zwykle on gotuje, tylko teraz się trochę połamał więc ja musze trzymać poziom
Gaduaa znam to i też się przestraszyłam
Ruda ja robiłam sama zaproszenia, etykietki na alko i wszystkie papierowe rzeczy, no i piekliśmy pierniczki z naszymi inicjałami w ramach podziękowań. Bardzo dużo osób doceniło osobisty wkład, chociaż w trakcie przeklinałam się pod nosem
Aaa i wczoraj przed snem poczułam małą a potem nawet dostałam ze trzy kuksańce. To było niesamowite. Mam nadzieję, że nie każe mi długo czekać na ciąg dalszy.
Gaduaaa, ss25, sisi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsiulka83 wrote:Gratuluje udanych Wizyt
teraz na każdej wizycie już tylko dobre wiadomości musza być !!!
a ja chce kupic kolyske na początek i znalazłam cos takiego i raczej kupimy
http://allegro.pl/lozeczko-dostawne-kolyska-3w1-filip-1-materac-i6207034171.html
Asiulka też je oglądałam ale strasznie nie podoba mi się łączony materac i te wystające drewniane ograniczniki przy funkcji dostawkiBoje się że obije o nie dziecko..
-
Cherry_Blossom wrote:Gaduaaa miałam podobne sny
Ruda to super! Nie mogę się doczekać relacji
Brum mi oddać początku z USG wychodzi co dziwne, bo owu miałam 17 dccórkę urodziłam w właśnie dopiero co rozpoczęty 37 tc
FabianCyprian
Tymuś
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b5396c17b18a.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8a0e623208c6.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f3f34e20ecd9.jpg
A ja Wam pokaże takie piękności które robi mój mążllallka, Samsaramsa, Margaret.Se, Another, sisi, Amelia25 lubią tę wiadomość
IO - Glucophare 2 x 1000
NT - Euthyrox 88
2017 CC 👸
-
pestka1 wrote:Cherry mi wlasnie ta bluzka wpadła w oko w hm jak byłam ostatnio i żałuje, ze nie kupiłam, a nie mam sklepu pod bokiem, chyba pobuszuje dzis w necie, bo w pracy jakoś trzeba wyglądać, a juz mi sie opcje kończą
Choroby chyba wlasnie sie zaczynaja, u mnie w grupie dzis i wczoraj połowa dzieci tylko
Polecam ją bardzo
Zostawiłam ja w domu. Teraz kurcze jakby lepiej, skacze, tańczy, chrypa już nie ma. Ale nie dam do przedszkola takiego dziecka "na 2 razy". Poobserwuje ja i zobaczymy co jutro
mama:
-
Basha wrote:dziewczyny, ale miałam "przygodę" dzisiaj w pociągu - straciłam wzrok na jakieś 20-30 sekund. Zakręciło mi się w głowie i nagle czarno przed oczami. Wszystko słyszałam i wiedziałam co się dzieje, wpadłam w lekką panikę. Na szczęście jakaś starsza kobieta podeszła do mnie i zapytała czy wszystko w porządku bo zrobiłam się biała jak papier i oddała mi swoje miejsce. Na szczeście byłam w drodze do endokrynologa, stwierdził, że tak bywa, bo po prostu spadło mi cisnienie za bardzo i mam się upominać w pociągu o miejsce siedzące
Z tym upominaniem się o miejsca siedzące to się łatwo mówi osobie trzeciej, ja ostatnio na poczcie przepuściłam babeczkę w zaawansowanej ciąży to najbardziej się burzyły babki tak bym powiedziała koło 50-60 co same mają odchowane dzieci i chyba nie pamiętają jak to jest ciężko, już nie mówiąć że prędzej miejsca ustąpi Ci uprzejmy starszy Pan wychowany za starych czasów jako dżentelmen a młodzież to już wogóle zapomnij żeby komuś miejsce ustąpili...
A wiecie że ja też mam w moim otoczeniu takich "kolegów dobra rada" że teraz to już mamy przechlapane nigdzie nie wyjdziemy itp itd ale ja mam lepszy hit -komentarz kolegi męża" Uuuuuuuu dziewczynka będzie - przerąbane, ani koło domu nie pomorze i jeszcze same dupcyngiele będą się Wam koło chałupy kręcić" ja padłam....
A no i gratuluję samych dobrych wieści od Was, udanych wizyt, pięknych fotek... ale tan czas leci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2017, 09:27
IO - Glucophare 2 x 1000
NT - Euthyrox 88
2017 CC 👸
-
Rudzielec Julka miała podobna szatke na chrzest
w sensie podobny styl, tylko inne kolory itp
Jutro mijają 2 lata, kiedy? No i moja mała kończy 3,5 roku. Jest z 30 sierpnia więc z tymi polowkami kiepsko bo luty krótki;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2017, 09:30
Rudzielec :), sisi lubią tę wiadomość
mama:
-
Odnośnie ustępowania miejsca i przepuszczania w kolejkach jest wątek:
https://bellybestfriend.pl/forum/ii-trymestr/mamy-maja-pierwszenstwo,12343.html
Naprawdę wierzyć się nie chce
Ostatnio moja koleżanka usiadła w tramwaju, bo miała okres i strasznie źle się czuła.. od razu naraziła się na krytykę ze strony dwóch babć, które najwyraźniej uważały, że młoda osoba nie ma prawa źle się czuć...Rudzielec :), ss25 lubią tę wiadomość
20.08.2017 -
Cherry_Blossom wrote:Rudzielec Julka miała podobna szatke na chrzest
w sensie podobny styl, tylko inne kolory itp
Jutro mijają 2 lata, kiedy? No i moja mała kończy 3,5 roku. Jest z 30 sierpnia więc z tymi polowkami kiepsko bo luty krótki;)
Mąż ostatnio miał zamówienie na szatkę do chrztu za której zamiast aniołka był motocykl ( tatuś dziecka był zapalonym motocyklistą ) mnie już nic nie zdziwi co haftowaliśmy:) zamówienie które mnie najbardziej rozwaliło to haft na zagłówku fotela auta" POKAŻ CYCKI - DAM CI CIASTKO"Cherry_Blossom, ss25 lubią tę wiadomość
IO - Glucophare 2 x 1000
NT - Euthyrox 88
2017 CC 👸
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny gratuluje wszytskich wczorajszych wizyt cudowne wiadomosci i oby tak dalej, trzymam kciuki za dzisiejsze jesli takie sa i wizytuja i za najmlodsza oby te plamienia ustapily.
Ja ubolewam bo u mnie nie ma hm z dzialem ciazowym jedynie najblizej to Lublin a tam tez jak bylam w ciazy z corka to szalu z wyborem nie bylo. Ja ostatnio kupilam na allegro leginsy ale takie szmaty jak nie wiem kilka dni pochodzilam i juz w kroku nitki wychodza jak bym nie wiadomo ile w nich chodzilaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2017, 10:23
ss25 lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:Cześć dziewczyny... oszaleję...
miałam w nocy jakiś erotyczny sen... i normalnie prawie dostałam orgazm... obudziłam się całą w skurczach z mega napiętym , postawionym brzuchem , aż się wystraszyłam ... i Wam powiem że teraz rano wstałam i jakaś taka jestem obolała w podbrzuszu.. kuźwa.. co to ma być ?! aż jestem wściekła .. jak takie rzeczy mogą się dziać przez sen !. Wystraszyłam się i dzwonię do mojego do pracy mu opowiedzieć, a on to skwitował:
"Teraz już wiesz jak to jest obudzić się z postawionym..." Umarłam ze śmiechuWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2017, 10:40
llallka, sisi, All4love, Gaduaaa, basia_en, ss25, K_A_M_A, Kfoka lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another wrote:Też mi się zdarzyło ostatnio, bo na 15 dni antybiotyku mam zakaz seksu, a ja chyba seksoholik jestem
. Wystraszyłam się i dzwonię do mojego do pracy mu opowiedzieć, a on to skwitował:
"Teraz już wiesz jak to jest obudzić się z postawionym..." Umarłam ze śmiechu
PADŁAMawangarda lubi tę wiadomość
IO - Glucophare 2 x 1000
NT - Euthyrox 88
2017 CC 👸
-
Ja w pierwszej ciąży miałam praktycznie non stop sny erotyczne i budziłam się z orgazmem. No ale my mieliśmy zakaz zbliżeń także jakoś trzeba było odreagować
A brzuch się wtedy stawia bo jakby nie patrzeć orgazm to skurcz
Ale jak to trwa chwilę to się nie ma czym przejmować. Teraz póki co snów nie mam. Ale wszystko przede mną
ss25 lubi tę wiadomość
-
Ja w 1 trymestrze miałam takie erotyczne sny,że masakra a tu mój chłop nic nie chciał!!!! Wtedy sobie pomyślałam jak biedni byli moi faceci,kiedy ich nakrecilam i stwierdziłam że jednak nie mam ochoty! O ja zła i niedobra
Groszek od rana puka.
Wierzycie w znaczenia imion?Rudzielec :), ss25 lubią tę wiadomość
synuś
Dwa aniołki *