Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Do mnie właśnie przyszło łóżeczko i bluzka ciążowaJak tylko mąż obudzi się po nocce to chyba je złożymy.
Co do znaczenia imion to fajna zabawa ale nie wierzę w to. Znam np. tyle Magd i każda jest inna więc to się na bank nie sprawdza, zresztą tak samo jak horoskopy...Asiulka83 lubi tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
A ja akurat w horoskopy wierzę. U mnie w rodzinie każdy jest typowym przedstawicielem swojego znaku. Ciekawe, czy nasze dzieciaczki będą typowymi lewkami
Sny w ciąży ogólnie są schizowe. Chyba też kilka razy miałam erotyczny. ech... a ja sobie muszę pochlipać... już mi libido wróciło, już myślałam, że z małżonem będzie jak przed zajściem, ale nie... musiała się przypałętać ta nadżerka. Jak żyć z banem na seks, się pytam? -
a ja nie mam pomysłu w ogole na imie dla chłopca
chciałabym już po imieniu mowic do synka ale nie wiem jak ??? jak mi się cos podoba to staremu nie i tak na odwrot
19.12. jest, 09.01 3.84 cm
, 21.01 5,65 cm
, 6.02 8,06 cm Boy
2.03 238g
15,05 1500 g
27.07 3540
-
Kurka jak trzeba to trzeba. U nas było 9 miesięcy posuchy. Później szał po połogu przez całe 9 miesięcy i teraz znów ban. I raczej się nie nastawiam żeby było inaczej niż do końca ciąży. Także powiedziałam że więcej dzieci nie planuję
-
Asiulka u Nas to samo. Dla dziewczynki było wybrane a dla chłopca nic nie mamy. Z Synkiem też mieliśmy problem do samego końca. Póki co moje typy to Borys, Bruno albo Iwo. Ale Mąż coś nosem kręci a sam nie ma w ogóle pomysłu.
-
Asiulka83 wrote:a ja nie mam pomysłu w ogole na imie dla chłopca
chciałabym już po imieniu mowic do synka ale nie wiem jak ??? jak mi się cos podoba to staremu nie i tak na odwrot
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2017, 11:29
ss25 lubi tę wiadomość
IO - Glucophare 2 x 1000
NT - Euthyrox 88
2017 CC 👸
-
Kurka serio. Lekarka mówiła że dopóki biorę lutkę dowcipnie to ni dy rydy a będę ją pewnie brała do 36 tc
A zawsze coś poza tym wyskakuje. A to plamienia a to skurcze... Także nie jest nam dane poszaleć. Za to jak poprzednio już mogliśmy bo ciąża donoszona to Mężu bał się mnie dotknąć więc nic nie było.
-
Asiulka83 Patrz jak przewrotnie- a ja zawsze miałam 100%owe imię dla chłopaczka a trafiło się dziewczę
Parę dni temu wieczorkiem usiedliśmy z mężusiem i w sumie zgodnie, w ciągu 5 minut wybraliśmy imię dla dziewczynki
Asiulka83, ss25 lubią tę wiadomość
-
Another wrote:Też mi się zdarzyło ostatnio, bo na 15 dni antybiotyku mam zakaz seksu, a ja chyba seksoholik jestem
. Wystraszyłam się i dzwonię do mojego do pracy mu opowiedzieć, a on to skwitował:
"Teraz już wiesz jak to jest obudzić się z postawionym..." Umarłam ze śmiechuAnother lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
ss25 wrote:Chyba tez sie przejdę do h&m
ostatnio kupiłam tam fajne spodnie ciążowe, Non stop w nich chodze.
Mi sie juz marzą sukienki maxi zwiewne, luźnewłosy w koczek i sandały
Uwielbiam taki styl i do tego jeszcze duże kolczyki kołass25 lubi tę wiadomość