Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
No a moja lekarka nie pozwoliła a pytam na każdej wizycie. Ale może chodzi o to że mam skurcze więc lepiej nie ryzykować. Zobaczymy co za tydzień powie.
Brum lutka właśnie ze względu na skurcze zostaje póki co.
Kurka no staram się w inny sposób zadbać o MężaAle naprawdę dzielny z niego facet.
Teodor już z Synkiem mi chodził po głowie. Zobaczymy co wyjdzie. Dla dziewczynki miało być Karina. -
Margaret nic a nic sie nie przejmuj wynikiem wysokim, napewno dzidzus zdrowy tylko wiek tak zmienia statystyki. Pappa to zlo!!! JEsli mi bedzie dane byc w trzeciej ciazy to nie zrobie juz tego badania chyba.
Another mi sie tez podoba Teodor glownie dlatego ze zdrobnienie Teo jest poprostu przecudowneMy musimy szukac imienia ktore sie latwo po francusku wymawia i zapisuje wiec mamy bardzo ograniczony wybor, wszystko co ma "sz" "rz" "cz" "Ł" odpada, potem by mnie syn do konca zycia przeklinal ze wsyzscy zle pisza jego imie.
Emilia super imie i Emilki sa super wiec Rudzielec - polecam!
Ooo, Cherry, przypomnialo mi sie jak napisalas o szyciu. Narzekacie dzieczyny ze jeansy ciazowe drogie i nie warto przeplacac. A takie spodnie mozna sobie latwo samemu zrobic! Naprawde, wystarcza bardzo podstawowe umiejetnosci krawieckie i maszyna. A sporo z Was tutaj lubi takie robotki reczne. Ja uszylam takie spodnie w pierwszej ciazy i potwierdzam ze to bardzo latwe.
duzo jest tutoriali na youtubie
https://www.youtube.com/watch?v=7wuccdr-nCIMargaret.Se, Rudzielec :) lubią tę wiadomość
-
Ja tez mam imie dla dziewczynki Karolinka:) kiedyś tez podobała mi się Angelika ale jakos mi chyba przeszło a jeżeli chodzi o chłopczyka to nie mam pojęcia, natomiast mój takie imiona daje ze za głowe się łapie i mowie nie:)
Zresztą od samego początku mam przeczucie ze to dziewczynka:) mój na początku wspominał chłopca ale od kiedy zobaczył moje zdjecie jak miała jakos z 1,5-2 latka to mowie ze na bank to silna i zdrowa dziewczynka i będzie taka piekna i usmiechnieta jak mamusia:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2017, 13:28
-
Mój mąż powiedział, że jak będzie chłopak to on wybiera imię, jak dziewczynka to ja. Z tym, że on jest przekonany, że będzie siusiak i już sobie zaklepał Wojtusia
Swojej babci, zagorzałej fance ojca Rydzyka, ma zamiar powiedzieć że da dziecku na imię Donald!Jestem ciekawa jej reakcji hihi
kurkaSkiters, sisi, Margaret.Se, Gaduaaa, K_A_M_A, santoocha lubią tę wiadomość
-
A u mnie będzie Zuza i koniec, już cała rodzina się przyzwyczaiła, nawet nikt nie wątpi, że nam się zmieni
Małżon tak wymyślił, ja się zgodziłam. Będzie córeczka tatusia.
Margaret nie przejmuj się, nie jesteś jedyną dziewczyną na tym forum, która przeżywa stres przez to gówno - pappę. U wszystkich, które miały słabe wyniki wyszło wszystko ok.
Dziewczyny, a co lepsze? Łóżeczko czy kołyska?Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cherry i Anielle dziekuje<3 naprawdę duzo dają mi takie słowa:)
Anielle ja kupiłam jedne spodnie takie ala jeansy bo czarne ale już myślałam, żeby samemu przerobić spodnie:) ale ten lind co dałas to dziewczyna swietnie pokazała, jak łatwo zrobićmusze ogarnąć szafe co się z ciuchów nada do noszenia i ewentualnie przerobienia a reszta na bok:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2017, 13:56
-
nick nieaktualny
-
Ruda Paskuda wrote:Margaret, u mnie były dobre wyniki w miarę PAPPA a zalecali mi amnio ze względu na wiek. Bez sensu trochę, więc olaliśmy.
Bardzo dobrze zrobiliście! Ja nie chce amnio bo nie wyobrażam sobie ze miałambym zaryzykować i stracic moja dziecinkę, nie ma takie opcji! -
nick nieaktualny
-
kurkaSkiters wrote:A u mnie będzie Zuza i koniec, już cała rodzina się przyzwyczaiła, nawet nikt nie wątpi, że nam się zmieni
Małżon tak wymyślił, ja się zgodziłam. Będzie córeczka tatusia.
Margaret nie przejmuj się, nie jesteś jedyną dziewczyną na tym forum, która przeżywa stres przez to gówno - pappę. U wszystkich, które miały słabe wyniki wyszło wszystko ok.
Dziewczyny, a co lepsze? Łóżeczko czy kołyska?
Wiem, wiem i załuje ze nie zakończyłam na usg, trudno już po fakcie. Mam kolezanke co miała wynik 1:8 w moim wieku i już była umowiona na amnio ale zrezygnowała w ostatniej chwili i zrobiła nifty, wyszło ze to synus i zdrowy! -
nick nieaktualny
-
Nasz dziś drugą nocke spał w łóżeczku więc moze jakims cudem uda nam sie go oduczyć spania z nami do sierpnia. Marzenie...
A z drugim chyba bede bardziej konsekwentna i będę uczyć od początku spania w łóżeczku. Ale to tylko chyba