Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej mamuski
Jade na wizyte do genetyka, ciekawe co madrego mi powie.
Co do zaparc to ja na szczescie nie mam a mysle ze za sprawa mojej diety. Z przymusu jak stwierdzili mi cukrzyce ciazowa ale teraz nawet widze w tym plusy. Tak zdrowo nigdy nie jadlam i taka ilosc warzyw jem jak nigdy dotad. Jem zdrowo na maxa i regularnie i glukoze mam ksiazkowa, czasami mi spadnie a nie poszybuje ale jak nie zjem obiadu jak dwa dni temu bo u lekarza bylam ale juz dzisiaj idealnie. Zapewne rozne swinstwa bym jadla, slodkosci itp a teraz moja czekolada sa owoce ale tylko w poludnie i nie duzej ilosci. Jak jem kiwi to mysle matko jakie to slodkie hehe a jeszcze przed ciaza nutelle wcinalam cala na raz i mnie nie mdliło:)awangarda lubi tę wiadomość
-
Margaret powodzenia u genetyka!
Moja malutka w nocy tak szalała, że aż mnie wybudziła, impreza na całegoAle nadal nie czuję tych szaleństw na dłoni.
Zaparcia męczą mnie średnio raz na dwa tygodnie, właśnie wczoraj nie byłam ani razu i dzisiaj już wypiłam miksturę ze śliwek i czekam na efekty, zwykle pomagało.
Witam się również w 20 tygodniu!!! Za tydzień połowa za mną, a w przyszłą sobotę połówkoweAll4love, ss25, Asiulka83, Margaret.Se, Lovi89 lubią tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Z dziura na brzuch już nie będzie taka fajna, nie?
Często zamawiam coś z tej strony, bo mają piękne rzeczy, a że teraz idzie wiosna to będą mieli pełno takich śliczności.. Chyba muszę przestać tam wchodzić
Hm.. w tą bym wlazła...
http://www.vubu.pl/product-pol-68033-Czarna-pikowana-sukienka-rozszerzana-w-biodrach.html20.08.2017 -
Dziewczynki tez miewam cos w rodzaju RLS ja to nazywam ze mnie telepie i czuje takie mrowki w nogach, teraz nasililo mi sie jakis czas temu. Jak bylam u dietetyczki to mi powiedziala ze moze to byc nasilone z powodu wysokiej glukozy i ze zobaczymy czy mi przejdzie. Ja wiem jedno ze to mi przechodzi na chwile albo na dluzej vzasami po seksie:) tak jakby to bylo napiecie i po redukuje:) przetestuje:D
Cassie 65 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ss25 wrote:Ja mam w czerwcu slub przyjaciółki, chyba pojde owinięta w płachtę....
Jeśli koleżanka lubi Miley Cyrus, zawsze możesz ją zaskoczyć
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/13ab0c43d4c5.jpgbasia_en, ss25, sisi, Samsaramsa, Cassie 65, Another, Tova33 lubią tę wiadomość
20.08.2017 -
Ja też w czerwcu idę na ślub i wesele. Znalazłam nawet taką stronę ze ślicznymi kieckami dla kobiet w ciąży, tylko jak widzę te modelki (chudzielce z podusią na brzuchu) to chciałabym wierzyć, że też będę tak wyglądać
A już mój biust mówi mi, że będzie zgoła inaczej- w co ja upchnę te balony? Sylwia jeśli u Ciebie płachta to u mnie spadochron...
ss25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyllallka wrote:Ja też w czerwcu idę na ślub i wesele. Znalazłam nawet taką stronę ze ślicznymi kieckami dla kobiet w ciąży, tylko jak widzę te modelki (chudzielce z podusią na brzuchu) to chciałabym wierzyć, że też będę tak wyglądać
A już mój biust mówi mi, że będzie zgoła inaczej- w co ja upchnę te balony? Sylwia jeśli u Ciebie płachta to u mnie spadochron...
DOKŁADNIE! Wczoraj prawie depresji dostałam jak oglądałam te strony z sukienkami ciążowymnie wiem skąd takie wyobrażenie kobiety w ciąży! Ostatnio maz kupił plandekę na samochód a ze mamy suva to ona jest duza, myśle ze moge pożyczyć na te okazje!
Ja mam dwa typy, cos w ten deseń, moze sie zmieszczę i okryje płachta haha
sisi, llallka lubią tę wiadomość
-
Na zalando mają parę ładnych ciążowych sukienek na promocji. Sama się zastanawiałam na kupnem bo też mieliśmy iść w czerwcu na wesele. Ja się zastanawiałam nad tą
https://m.zalando.pl/mint-berry-mom-sukienka-letnia-june-bug-ex529fa10-m11.htmlss25 lubi tę wiadomość
-
Na tej stronie też można coś poszukać:
http://allani.pl/wyszukaj/sukienki?sizes[]=40%20(L)&sizes[]=42%20(XL)&sizes[]=44%20(XXL)&sizes[]=46%20(3XL)&sizes[]=48%20(4XL)&sizes[]=50%2B%20(5XL%2B)&gclid=Cj0KEQiAxeTFBRCGmIq_7rGt_r8BEiQANdPqUkbxb3sUFzHQgV7-6Io-PQlLvIudeQr6jRP10Ke5z7MaAhyB8P8HAQ&gclsrc=aw.ds
ss25 lubi tę wiadomość
20.08.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Siemka!
Ja też 2 komunie w maju i jeden ślub w lipcu 3tyg przed terminem. Zamierzam się tam pokulać trochę na parkiecie ;p
Panieński się kroił taki piękny, miał być zagraiczny miesiąc przed terminem więc nie byłoby opcji, ale wczoraj się koncept zmienił i ma być Polska 2 miesiące przed terminem więc kto wie?