Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
ss25 wrote:Mam ochotę na zupkę chińska z vifona. NIE ZABIJAJCIE MNIE
żeby już nie mieć wyrzutów sumienia...
a dzieci zabierają mi chipsy jak widzą że jem..
więc mam przewalone !ss25, Margaret.Se lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Sylwia jeśli planujesz karmić piersią to z butelkami nie szalej. Kup jedna antykolkowa ja chyba miałam z lovi, w razie czego dokupisz. A herbatek i tak od razu nie bedziesz podawac, ja nie dopajalam niczym młodego przez bite 5 miesięcy tylko pierś. Jak dziecko jest spragnione to pije te pierwsze, rzadkie i mniej wartościowe mleko z piersi, właściwe karmienie zaczyna sie chwile pozniej. Po skończonym 5 miesiącu zaczęłam podawac marchewkę i jabłko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2017, 15:18
ss25 lubi tę wiadomość
-
Mamusie
witamy sie z wami po dluuuuugiej przerwie. Odzyskalam modem i internet
czujemy sie dobrze, brzuszek roooosnie, za tydzien wizyta, mam nadzieje, ze sie serduszko pokaze i dowiemy sie kto mieszka w brzuszku
nadrobic was nie jestem w stanie, bo to jakies 200 stron
juz teraz powinnam byc z Wami, w miare na biezaco
sisi, Lexi150, awangarda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:ja ostatnio sobie zrobiłam ser w ziołach z knora... no i jak mój mąż to zobaczył to tak mi nagadał że zjadłam tylko pół...
żeby już nie mieć wyrzutów sumienia...
a dzieci zabierają mi chipsy jak widzą że jem..
więc mam przewalone !
Haha ja miałam ten ser w ziołach w ręku w sklepie, mój jak to zobaczył to tylko wymownie spojrzał, pokręcił głowa i odłożył na Polkęss25, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypestka1 wrote:Haha ja miałam ten ser w ziołach w ręku w sklepie, mój jak to zobaczył to tylko wymownie spojrzał, pokręcił głowa i odłożył na Polkę
Moj tak samo... nic nie moge zjeść porazka... czyta skład i dopiero pozwala kupicnie wiem co mu sie stało
Haha na dodatek jak wychodzi do pracy to mi sie pyta a co zjesz na obiad? A na drugie śniadanie zjesz te owoce tak? Moze byś jutro na śniadanie zrobiła sobie owsiankę?
....... -
ss25 wrote:To juz wszystko wiem
dzięki dziewczyny!
Wygrało lenistwo, pomalowałam paznokcie i nie chce mi sie isc do sklepu... zrobiłam fasolkę szparagowa z bułka tarta
Oj Ty!
To teraz chodź tu i pomóż mi przekonywać Męża żeby mi poszedł po fasolkę szparagową20.08.2017 -
Sylwia to wlasnie o te nieszczęsna cytologię chodzi, za pierwszym podejściem nie pobrała, bo powiedziała, ze próbka sie nie nadaje i nie bedzie miarodajna. Po dwoch tygodniach i lekach dowcipnych poszlo gładko, krwawienia nie było i na szczęście jest ok, juz miałam czarne myśli i okropne wizje. W dalszym ciagu czekam na listonosza z wynikami pappa ale cos sie nie pojawia
-
kurkaSkiters wrote:Hehe, mój się na mnie drze, jak trzymam kompa przy brzuchu. Gestapowce nie dają żyć
Też przed chwilą wypiłam kubek knorra... oj tam, oj tam.
o telefonie nie wspomnę..kurkaSkiters lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
wiecie co.. rano własnie miałam Wam pisać o moim sposobie na zaparcie.. choć miewam sporadycznie, jak już na prawdę przegnę z jedzeniem, to nie raz się zdarza... Wtedy robię sobie kawę.. wypijam dwa łyki i moment jestem na toalecie..
także może ktoś skorzystaFabianCyprian
Tymuś
-
Za laptopa na brzuchu też obrywam, ale z jedzenie mam wolną rękę
Mój się tylko śmieje, że jednego dnia gotuje ryż z warzywami- bo zdrowo, a drugiego mówię, żeby odgrzał sobie ten ryż bo ja mam dla siebie gotowe kotleciki z serem z biedrony albo te syfiaste krokiety z pseudo mięsem
Owsianki to nikt nie wcisnąłby we mnie nawet siłąss25 lubi tę wiadomość
-
Mój mąż też mnie pilnuje z jedzeniem i piciem ☺. Wciąż twierdzi że jem za mało bo jeszcze nic nie przytyłam a jak raz wlałam sobie pół szklanki coli to się nasłuchałam, że hohoMarysia 02.08.2017 😍
Starania o 2 malucha od VI. 2020
CB 12.03.2021 😔
23.09.2021 - 10dpo II,
15 dpo beta 348, 77 , 17 dpo 789,90
18.10.2021 - 0,8 człowieka i
13.12.2021 - SYNEK!
11.04.2022 - 32+1 - 2100 gram
02.05.2022 - 35+1 - 2480 -
Gaduaaa ja mam zielone światło od mojego gina na 2 kawy dziennie i skrzętnie z tego codziennie korzystam więc odpada. le pamiętam jak w zamierzchłych czasach działała na mnie poranna kawa z porannym papieroskiem
Ach to były czasy...
Gaduaaa, Another lubią tę wiadomość
-
kurkaSkiters wrote:A ja nie mogę kawy, bo od razu mnie zaczyna spinać w brzuchu. Piję tylko bezkofeinową. Na zaparcia chyba też pomaga picie w dużych ilościach wody niegazowanej, ale ileż można pićFabian
Cyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny