Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc brzuszki!
Ja juz wstaje, szykuje sie na obronę! Wczoraj wzielam do lozka moja pracy, zeby poczytać co tam nawymyslalam, ale oczywiście zasnęłam. Trzymajcie kciuki aby wszystko było dobrze. Miłej soboty, potem napisze jak mi poszłoAmelia25, sisi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:chyba kupie właśnie takie turystyczne dwupoziomowe to bym miała na dole.. a u góry bym miała na razie kosz Mojżesza..
Jeśli znajdę jakies fajne to dam Ci znacostatnio byłam w hurtowni entliczek ale same jednopoziomowe były
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHmm teraz chyba nie robią takich lakierów szkodliwych nawet Mamaginekolog poleca hybrydę
Ja tam we wtorek byłam u fryzjera, wczoraj pomalowałam paznokcie u stop i rak, wieczorem zrobiłam maseczkę na twarz i dekolt a od kwietnia znów bede chodziła na rzęsy, takie drobnostki poprawiaja mi nastrój, czuje sie ładna i nie chce z tego rezygnować
Na dodatek wróciłam do skalpela Chodakowskiej i znów ćwiczę i zastanawiam sie czy nie zacząć znów chodizc na depilacje pach bo nie chce mi sie golić w lato -
Gaduaaa ja tez polecam łóżeczko turystyczne miałam wlasnie 2 poziomowe przy młodym i teraz tez będzie nam służyć. Zabieralisy je wszędzie ze sobą , mldy krecil się po całym lozeczku i nie wyobrażam sobie jak by wygladal w drewnianym pewnie caly poobijany
Gaduaaa lubi tę wiadomość
19.12. jest, 09.01 3.84 cm
, 21.01 5,65 cm
, 6.02 8,06 cm Boy
2.03 238g
15,05 1500 g
27.07 3540
-
Kfoka wrote:Ja też lykam euthyrox 50-tkę, ponad rok. Czy w czasie ciąży lekarz zwiekszal Wam dawkę? Bo się tyle naczytalam, że bardzo zwieksza sie zapotrzebowanie, a u mnie póki co ani drgnie.
Pestka powodzenia!
zależy od wynikow ale ja z dawki 125 zwiekszylam na 137 , później na 150 i teraz jestem na 200 ale u mnie tsh było bardzo wysokie ale jeśli ty masz wyniki w normie to pewnie nie ma potrzebyKfoka lubi tę wiadomość
19.12. jest, 09.01 3.84 cm
, 21.01 5,65 cm
, 6.02 8,06 cm Boy
2.03 238g
15,05 1500 g
27.07 3540
-
Dobra laski, make up jedt, włos zrobiony, wbiłam sie w elegancka, czarna kiecke az maz zawiesił na mnie oko na dłużej
Ja tam z hybryd nie rezygnuje, robię rzadziej ale robię, do fryzjera tez chodze, rzęs nie przedłużam, bo Bozia mnie obdarzyła długimi, czarnymi i gęstymi. Czasami jak bardziej przyłożę sie do makijażu, to niektórzy pytają czy mam sztuczne rzęsy albo jakies przedłużanelecę!
ss25 lubi tę wiadomość
-
ss25 wrote:Hmm teraz chyba nie robią takich lakierów szkodliwych nawet Mamaginekolog poleca hybrydę
Ja tam we wtorek byłam u fryzjera, wczoraj pomalowałam paznokcie u stop i rak, wieczorem zrobiłam maseczkę na twarz i dekolt a od kwietnia znów bede chodziła na rzęsy, takie drobnostki poprawiaja mi nastrój, czuje sie ładna i nie chce z tego rezygnować
Na dodatek wróciłam do skalpela Chodakowskiej i znów ćwiczę i zastanawiam sie czy nie zacząć znów chodizc na depilacje pach bo nie chce mi sie golić w lato
i włosy tez farbowałam więc spoko , lokoss25 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Hejka
Wczoraj przeglądałam mój opis z usg prenatalnego i faktycznie mam napisane, że łożysko nisko na przedniej ścianie... więc już wiem skąd problemy z wyszukaniem tętna i ciągły brak czucia konkretnych ruchów
Pestka kciukakm &&&&FabianCyprian
Tymuś