Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pestka kciuki tez podwojne bo razem z moja kruszynka:)
Samsa ty pijaku:D to super ze masz dobra glukoze bo jak przeczytalam to od razu sie zestrachalam ze moze masz za duza glukoze.
Hmm wlasnie mysle jak ogarnac tp jedzenie u braciszka, moze ciut zaszaleje i to najmniej tluste podjem troche, oczywiscie w malej ilosci a nie jak zwykle po korek:)Samsaramsa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCherry_Blossom wrote:Hej dziewczyny, trochę się dzieje ostatnio, weekend też mamy intensywny. Przepraszam za dwudniowe zaległości w liście, napiszcie proszę co uzupełnić bo nie jestem w stanie przejść przez wszystkie posty
Cherry jak miło, że jesteś. Wszystko ok?
Ja mam termin porodu z powrotem na 20.08, następna wizyta 05.04 a USG połówkowe mam 25.03.Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
ss a jak depilujesz pachy? Bo ja chciałam wrócić do laserowej depilacji po lecie i już mi kosmetyczka nie pozwoliła jak się dowiedziała że jestem w ciąży bo przebarwienia się robią. I w sumie tylko to. Ja hybrydy też nieprzerwanie robię tylko nie zawsze ściągam acetonem bo już strasznie cukinie jak dla mnie. Wtedy z godzinę sobie siedzd i piluje :p
-
Agatka mamy taki sam termin porodu
Pestka kciuki!!! Daj znać jak poszło
Ja dzisiaj po poczuciu groszka uruchomiłam detektor i był w tym samym miejscu co "kopniaczek"
Chociaż ja nie czuje jakiś motylków czy bąbelków.. mam bardziej wrażenie jakby junior napierał głową/nogą/całym ciałem? na mój brzuch i próbował się przedostać na wolność
Wesele mam 3.06, planuje zamówić sukienkę z Asosa
Aktualnie poluje na ubrania ciążowe, bo na czczo wyglądam już tak
Chociaż waga bez zmian od 12 tc
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3bda04363e29.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2017, 11:23
Lexi150, sisi, ss25, Margaret.Se, Otka, llallka, Another, MówmiAgatka, Amelia25, Tova33 lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Awangarda głupoty pleciesz
Wrzucałaś niedawno zdjęcie i ja tam żadnej kulki nie widziałam !! Tylko ładny ciążowy brzusio
A co do wagi - spokojnie, każdej z nas wreszcie urośnie tak czy siakJa jestem na plusie jeden kilogram, ale coś mi mówi, że lada dzień waga ruszy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2017, 11:32
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
Pestka super !!! Gratuluję !!!!02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
nick nieaktualnypestka1 wrote:Dobra laski, make up jedt, włos zrobiony, wbiłam sie w elegancka, czarna kiecke az maz zawiesił na mnie oko na dłużej
Ja tam z hybryd nie rezygnuje, robię rzadziej ale robię, do fryzjera tez chodze, rzęs nie przedłużam, bo Bozia mnie obdarzyła długimi, czarnymi i gęstymi. Czasami jak bardziej przyłożę sie do makijażu, to niektórzy pytają czy mam sztuczne rzęsy albo jakies przedłużanelecę!
Wyślij zdjecie tez zawieszę oczko!
U mnie wypadają teraz w ciąży rzęsy i brwi -
nick nieaktualnyCherry_Blossom wrote:Hej dziewczyny, trochę się dzieje ostatnio, weekend też mamy intensywny. Przepraszam za dwudniowe zaległości w liście, napiszcie proszę co uzupełnić bo nie jestem w stanie przejść przez wszystkie posty
Proszę wpisz mi wizytę na 20.03i daj znac jak z Jula? Dalej sie meczy?