Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A my mamy ślub przyjaciół w dzień terminu porodu Mam nadzieje ze urodze prędzej albo później A mieliśmy być świadkami ale jak dowiedzieli się o ciąży to wzięli kogoś innego Dobrze ze ślub tu na miejscu Tylko problem z sukienka
Tez bym zjadła placki ale przy cukrzycy nie mogę Więc jutro chyba zrobię babkę ziemniaczanaCassie 65 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! Szykujecie już wyprawkę? Jeśli tak to zapraszam Was na www.babelu.pl może znajdziecie coś tam dla Waszych maluszków
Dziś w prezencie do każdego zamówienia dodajemy ocieplaną śliczną apaszkę (do oglądnięcia w dziale Dodatki). Więcej szczegółów na naszym instagramie i facebooku
Dajcie lajka
Pozdrowienia!
link do sklepu: www.babelu.pl
fan page na facebooku: https://www.facebook.com/babelusklep/
instagram: www.instagram/babelusklep
-
No ja wlasnie wrocilam z hm-u i oczywiście kupilam kolejny komplecik
zapomnialam już jakie to malutkie! A przecież moje starsze niedawno tez takie było!
Sylwia więcej na razie nie kupuj bo może Twoje dziecię będzie bezsmoczkowe. A później zawsze mozna dokupićss25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa myślę, że dwa smoczki wystarczą, Co jakiś czas przecież się je wymienia. I tak zauważyłam, że dzieci przywiązują się do jednej marki smoczka o danym kształcie.
ss super pomysł z tymi poradami na pierwszej (4) stronie
Ja zaparcia miałam w I trymestrze i na razie ich nie mam na szczęście.
Jak ostatnio zastanawiałam się czy to dzidziuś czy jelita to na pewno był dzidziuś. Od jakiś 2 dni ruchy są mocniejsze i czuję jak skacze w ta i z powrotem z upodobaniem prawej strony. Moja córcia też lubiła prawą. Ciekawe co im się tam podoba?sisi, ss25, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
My mamy dwa wesela i na zadne nie pojdziemy jedno u bliskiej rodziny tydzien przed porodem i daleko okolo 50km od nas albo i wiecej i nad tym najbardziej ubolewam ale co zrobic nie bede ryzykowac, a drugie u kolegi to jeszcze dalej trzy tygodnie po porodzie.
Dwa smoczki zdecydowanie wysarcza bo zaraz i tak trzeba wymieniac na wieksze a zdarza sie ze dziecko wcale smoczka moze nie chciec -
Z sukienką na wesele jednego jestem pewna- żadnego kupowania z wyprzedzeniem. Ciężko przewidzieć rozmiar
Na nasze wesele miała przyjść kuzynka męża, której termin wypadał dokładnie w dniu ślubu. Urodziła tydzień wcześniej i do końca twierdziła, że przyjdzie (chyba tylko ona w to wierzyła). Z grzeczności nie wykreśliliśmy jej z mężem z listy gości- dzień przed stwierdziła oczywiście, że nie dadzą rady, bo synek jest za malutki. Średnio miłe to było z jej strony- w końcu za każde miejsce się płaci. Ja bym chyba takiego numeru nie wykręciła... -
aj ja mam komunie mojego starszego syna w tym roku.. więc przede mną wyzwanie
Mama takiego przystojniaka musi wyglądać równie oszałamiająco.. w końcu będą zdjęcia na lata hah
u mnie na obiad dziś wykwintnie... spagetti... z sosem ze słoika... trudno..ss25, Another lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo wlasnie myślałam o czymś jakby obcisłym zeby pózniej wykorzystać
A kupie pewnie 2 tyg przed slubem albo uszyje
Hm kupiłam dwa tej samej firmy 0-3 miesięcy i na razie wystarczy. A jak z butelkami? Dwie małe do mleka i dwie na herbatki itd?
Jak maz bedzie na statku to bede uziemiona wiec wole sie zabezpieczyć
Co do obiadu.. u mnie dzis skromnie cukinia, marchewka i inne warzywa z ryżem
Ja mam terminporodu na 16 sierpnia myśle ze do przyjaciółki 10 czerwca na slub pojde ale pózniej mam slub dobrego kolegi chyba 16 wrzesnia i nie nastawiam sie ze pojde -
nick nieaktualny
-
Sylwia ja wczoraj kupiłam gorący kubek ale nie zjadłam, maz zrobił taka pizze, ze jak zjadłam o 18 tak o 23 jeszcze ja czułam. Tez mam wesele w czerwcu i pewnie w maju chrzciny.
Mam wyniki cytologii, wszystko ok, a ja sie tak martwiłam!All4love, ss25 lubią tę wiadomość
-
Sylwia jak masz ochotę to jedz. Jedna zupka krzywdy Ci nie zrobi
Z butelek to polecam kupic jedna póki co. I tu rekomenduje z nuka. Mają inny kształt smoczka. Herbatek takie Malenstwo i tak nie pija. A jezeli bedziesz karmic piersia to zadna sie nie przyda
Ja miałam jedną wlasnie z Nuka i jedna z lovi od laktatora. Ale okzalo się ze moje dziecko nie kp wiec dokupowalam. No a ze pił z kazdej butli to juz później na lovi przeszlismy. Małe butelki na krotko sie przydały bo szybko zaczal jeść wieksze porcje.