Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo i po wizycie
wszystko w porządku, maluszek szalał, że lekarka nie nadążała złapać tętna, ale słychać było
Wracam do swojego starego terminu porodu 20-08. Po ostatnim USG mi zmieniła.
A następna wizyta 05-04 a USG połówkowe 25-03
Chętny wpisz mnie proszęLexi150, Asiulka83, Margaret.Se, sisi, All4love, ss25, Amelia25, Another lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobra, zdjęć nie będzie, bo w sumie słabe są
dużo lepsze obrazki są na żywo.
Młodziak ma 156g, wyprzedza termin o 2 dni (oby tak zostało, pierwszy syn w pewnym momencie wyprzedzał termin z om o prawie 3 tyg!).
Bardzo był dziś spokojny, dał sobie wszystko ładnie obejrzeć.
Ciśnienie ok, szyjka długa i zamknięta, generalnie luzik.
Następna wizyta- połówkowe 30marca.
(Będzie równo 20+0).
Idę spać.ss25, awangarda, All4love, sisi, Samsaramsa, Lexi150, Gaduaaa, Another, Tova33 lubią tę wiadomość
-
Nie no, pestka ma wszystko w porządku z suwaczkiem
Santocha cieszę sie, że wszystko jest dobrze !Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 22:17
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
O, a ja widzę 14 równe , jaja02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
O matko dziewczyny, tak piszecie ze NIC juz nie pamietam co kto pisal...
All4, Asiulka, nie stresowac dzidzusiow! Dobrze ze poszlyscie na ip bo przynajmniej was uspokojono, a spokoj ciezarnej bezcenny. Ale prosze sie juz nie doszukiwac problemow, cieszymy sie ciaza
Kurde, ale jaja z Brum, nie wiadomo co za wariaci sie czaja w internecie, mi sie w glowie nie miesci ze tak sie moze komus nudzic. Zaloz nowe konto i wracaj do nas!
Szkola rodzenia fajna rzecz, warto isc, szczegolnie ze niektore piszecie ze super jest program. Moj byl srednio na jeza interesujacy, ale o technice parcia to napewno sie duzo dowiedzialam, nawet nie wiedzialam ze cos takiego istnieje, wiec jak macie mozliwosc to chodzcie. Ale jak nie macie mozliwosci to tez urodzicie, innego wyjscia nie ma
Cherry pokaz jakie spodnie uszylas dla meza! Tzn dla siebie
Ide spac... ledwo zyje...Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
Pestka co godzinę w innej ciąży
Ale ja kiedyś musiałam suwaczek codziennie zmieniać bo nie działał- robótki ręczne
Jutro piateczek. Jad odebrać czerwona sukienkę ciążowa z dekoldem
Oczywiście wyobrażam sobie,że będę wyglądać w niej jak babka na zdjęciu,nie inaczejWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 23:38
Margaret.Se, ss25, K_A_M_A, sisi, Tova33 lubią tę wiadomość
synuś
Dwa aniołki * -
Wy tak o tym smarowaniu, kapielach, olejkach... normalnie SPA. A moja wieczorna toaleta wygladala dzisiaj tak ze wzielam blyskawiczny prysznic bo mi cieplej wody zabraklo a bojler sie wolno nagrzewa i odrazu wskoczylam w pizame bo bylam zmarznieta. Ostatnio brzuch smarowalam z tydzien temu. Obym po mamie odziedziczyla brak sklonnosci do ciazowych rozstepow bo na moje regularne smarowanie to nie mam co liczyc
-
Anielle wrote:
All4, Asiulka, nie stresowac dzidzusiow! Dobrze ze poszlyscie na ip bo przynajmniej was uspokojono, a spokoj ciezarnej bezcenny. Ale prosze sie juz nie doszukiwac problemow, cieszymy sie ciaza
.
AnotherJa nigdzie nie byłam
20.08.2017