Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
No na oko. Tak że dwie zakrętki? Zaraz wchodzę to policzę. Tak sobie pryskam
fajnie osiada ta oliwka i skóra fajna. Nie taka pergaminowa.
Edit : jak leje na rękę robiąc taka łódeczki z dłoni to dałam 3 jeziorka
A jak nie mam oliwki to daje oliwę z oliwek albo inny olejWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 19:25
Tova33, ss25 lubią tę wiadomość
synuś
Dwa aniołki * -
Margaret co do sr to np w Św. Zofii jest tak ze jak jestes zameldowana na terenie Wawy, badz tak jak pff_pr rozliczaasz sie w ktorym US w Wawie to sr jest wtedy darmowa, bo jest dofinansowanie od miasta. Ja niestety mieszkam w oklicach Wawy i rozliczam sie tez w moim miescie, wiec jak sie zdecyduje (a raczej tak), to bede musiala zaplacic 600zl.Cudzie trwaj...
-
pff_prl wrote:Kurde, nie wiem co sie dzieje z forum, pisze elaborat a wyświetla sie po 1 zdaniu. Dziewczyny, czym smarujecie brzuch i piersi? Bo powoli przymierzam sie do jakiś zakupów.. i myślałam o czymś na nogi bo mi cellulit sie pojawił Delikatny
Olejem że słodkich migdałów
Resztę balsamem
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Jak ktoś nie lubi tłustej powłoki na skórze, to tez fajnie jest oliwka, olejem z migdałów czy kokosowym smarować sie na mokra skore, potem delikatnie osuszyć ręcznikiem, polecam chociaz ja nie mam problemu z smarowaniem sie "tłuszczem" po skórze. Teraz używam olejku ze słodkich migdałów na brzuch, piersi i biodra oraz z rossmana nie pamietam nazwy taki specyfik dla mam
wlasnie rozwalilam sie na fotelu z brzuchem na wierzchu i czekam az sie wchłonie po kapieli
Ale relaksująca kąpiel skończyła sie stresem, bo zostawiłam na fotelu wycięte motyle takie wiecie ala witraże gdzie trzeba sie nadlubac z wycinaniem nożyczkami do paznokci, a tu słyszę męża jak mowi do młodego: "jak zalałeś te motyle to mama dostanie białej gorączki". wypadam z łazienki jak tornado ledwo co przyodziana, co by gołym cycem nie świecić, ale na szczęście nic sie nie stało, chyba bym go rozniosła. Z drugiej strony moja wina, bo zostawiłam na wierzchu. Ech dzieci nasze kochane, przyzwyczajajcie sie mamuśkiss25 lubi tę wiadomość
-
pff_prl wrote:I znowu ucięło mi post. Gratulacje wszystkich wizyt!! Ja jutro idę na dodatkowe usg, bo ciekawa jestem mojej pasozytki
i będzie git.
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Awangarda kocham Cię za ten patent z oliwką
Właśnie wyszłam z wannyawangarda lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Płeć potwierdzona
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7444aa9fcfd5.jpg
Jak młody pójdzie spać napiszę więcej i wrzucę jakieś zdjęcie.All4love, awangarda, Najmłodsza_staraczka, kurkaSkiters, Lexi150, Samsaramsa, Gaduaaa, Tova33, sisi, llallka, Asiulka83, ss25, Amelia25, Kfoka lubią tę wiadomość
-
Andzia1985 wrote:Margaret co do sr to np w Św. Zofii jest tak ze jak jestes zameldowana na terenie Wawy, badz tak jak pff_pr rozliczaasz sie w ktorym US w Wawie to sr jest wtedy darmowa, bo jest dofinansowanie od miasta. Ja niestety mieszkam w oklicach Wawy i rozliczam sie tez w moim miescie, wiec jak sie zdecyduje (a raczej tak), to bede musiala zaplacic 600zl.
No właśnie tez już się zorientowałam, a rolicam się w innym miescie i lipa ehhh -
kurkaSkiters wrote:Margaret na Orłowskiego też jest tak jak, że jak masz meldunek albo rozliczasz się z warszawską skarbówką to masz bezpłatną
Hmm przeczytałam, ze wystarczy pracowac w Wawie a nic nie wyczytałam tam o rozliczeniu... -
I ja dziś wrocilam z izby od wczoraj boli mnie brzuch i zaczelam się denerwować na szczęście nie potrzebnie. Jest wszystko dobrze . szyjka dluga zamknieta , maluch rosnie wyprzedzil wymiary o tydz. do przodu wazy 238g
a brzuch się napina bo maluch coraz mocniej się wierci i może bolec plus zatwardzenia które mogą powodować bol. Mam odpczywac i dużo lezec ( nie wiem jak mam to zrobić przy młodym
) brac 3x2 tab nospy , luteinę i przepisal mi relanium ale na razie nie będę go brac ....a i kolejny raz potwierdzone ze Boy
Lexi150, Margaret.Se, sisi, All4love, ss25, Another lubią tę wiadomość
19.12. jest, 09.01 3.84 cm
, 21.01 5,65 cm
, 6.02 8,06 cm Boy
2.03 238g
15,05 1500 g
27.07 3540