Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
santoocha wrote:Dzieńdoberek.
Tak patrzę na naszą listę z 4 tej strony i myślę, że fajnie byłoby dopisać imiona naszych bąbli, jeśli już wiemy jak mają się nazywać.
Cherry u mnie już na 100% chłopak, następna wizyta 30marca.
Nad imieniem trwają dyskusje...
Fajny pomysł, cześć z nas zna już płeć na 100 % lub prawie -
nick nieaktualny
-
Lexi150 wrote:Another jak ten rozkladany do pozycji leżącej to warto."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Dzień dobry, witam się i ja jeszcze z łóżka
Mąż cały wieczór siedział z ręką na brzuchu i wyczekiwał kopniaczków i twierdzi, że raz coś poczuł, a mnie malutka w nocy z nowu wybudziła i wyraźnie czułam jak mi się brzuch rusza pod rękąCudne uczucie!
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Cześć dziewczyny! Z was takie ranne ptaszki a ja dopiero wstałam ;/
Nie lubię tak późno wstawać, zwłaszcza kiedy za oknem tak ładnie. Ale niestety pospać też sobie lubię heh. Dodam tylko, że o 2 dopiero poszłam spać. -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/49c92d1e2337.jpg
Paulina3, sisi, kurkaSkiters, Lovi89, Tova33 lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Nie można owoców morza ?
A ja się zajadam krewetkami... tak serio serio nie można ?
Kurka dbaj o siebie i odpoczywaj
Ja powoli wracam do żywych.
Od dwóch tygodnie nie ma żywej krwi, od tygodnia plamienia. Jest dobrze, mam zielone światło od lekarza i mogę być trochę bardziej aktywna
Także pewnie jutro wpadnie jakiś 15- minutowy spacer, jeżeli pogoda dopisze. A tak to leżakuje nadal, wypoczywam i się oszczędzam... no i korzystam z tego, że mój o mnie dba, rozpieszcza i sprząta. Niech mały bezpiecznie rośnie
Wczoraj wysłałam Damiana na zakupy. Przywiózł mi te czarne spodnie i dwie koszulki..Dzisiaj też kończy się kilka aukcji na allegro, poszukuje jeszcze desperacko stanika w rozmiarze... F
A startowałam z miseczką D.
Mój dzisiaj pojechał na cały tydzień do Krakowa, ale jutro wpada do mnie przyjaciółka i zostaje do piątku, więc będzie fajnie
Tylko dziecko mi się zbuntowało. Mówić nie umie, to morsem nadaje waląc w brzuch : "tatoooo wróć..."Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2017, 16:53
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Najmłodsza, dobrze że już wsz wtszystko u Ciebie dobrze i maluszek jest bezpieczny że to tak musi być że dbamy o siebie, martwimy się uważamy na siebie itd a mimo to takie historie sie zdarzaja a są matki ja takie znam co przez cała ciąże nawet żadnej witaminy nie wzieły nie uważały na siebie a nawet wręcz znam taka co nawet za bardzo tego dziecka nie chciała a nawet by sie poronieniem nie zmartwiła bo to była wpadka i nic takim przez cała ciaze nie jest a dzieciaczki na szczescie sa okazami zdrowia
Najmłodsza_staraczka lubi tę wiadomość
IO - Glucophare 2 x 1000
NT - Euthyrox 88
2017 CC 👸
-
Dziewczyny a tak powracając do tematu wesel- znalazłam dzisiaj stronę a tam setki kiecek dla ciężarnych. Mi osobiście ta wpadła w oko http://pieknamama.pl/sukienka-iris-s.html ale jeszcze chyba z 4 inne. Nie wiem tylko jak z jakością- bawełna to to nie jest....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2017, 18:37
neme lubi tę wiadomość
-
Hej dziewuszki
u nas też dziś spacer zaliczony, mały jeszcze poszalal u sąsiadów, mam nadzieję że padnie trochę szybciej
byłam dziś na szybkich zakupach ale nie znalazłam nic dla siebie
chyba pozostaje mi allegro.. ale chociaż młodego obkupilam
Tak w temacie sukienek to wiecie co- jakiś czas temu była wyprzedaż w biedrze i wyczailam Maxi sukienkę w kolorze taki jasny koral,pastelowy róż sama nie wiem jaki ale jest świetna i nie mogę się doczekać kiedy ją założę, oczywiście to nie kieca wizytowa ale będę w niej popylac w lato. Co więcej dałam 15 zikaa materiał mega przyjemny