Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA dobrze, że nie tylko ja mam takie bóle. Mnie też bardzo krzyż boli właśnie po dłuższym robieniu czegoś. Sprzątaniu. Gotowaniu.
Mam tak samo jak Ty Tova. 37 stopni to wodę zimna dla mnie. Uwielbiam gorące kąpiele aż skórę parzy ale ze względu na ciążę zrezygnowałam z kąpieli w wannie, żeby nie siedzieć w gorącej wodzie właśnie a pod prysznicem się kąpie krótko w bardzo ciepłej wodzie. Myślę, że nie powinno zaszkodzić.Tova33 lubi tę wiadomość
-
Rudzielec trzymam za was kciuki, oby szybko was wypuścili!
My tez byliśmy na spacerku i jak na początku ciąży mogłam spokojnie iść na 3 godziny to teraz po godzinie już ze mnie siły schodzą. A tak wyczekiwałam wiosny żeby pojeździć jeszcze coś pozwiedzać.
Tova ja też uwielbiam gorące kąpiele dlatego z nich zrezygnowałam na rzecz prysznica.20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
nick nieaktualny
-
Juuli wrote:Ja w poprzedniej ciazy zaczęłam od 25, skonczylam na 100 eutyroxu. Ale to wszystko zalezy od wyników, teraz jestem ciągle na 50
Właśnie mi też zalecili dopiero teraz - w ciąży, wcześniej nie miałam żadnych problemów. Podobno TSH w ciąży powinno wynosić do 2,500 a ja mam 2,700 - niby niewiele ale jednak zalecili lek -
Margaret.Se wrote:Rudzielec kciukam z całych sił na Twoja kruszynke i niech ta cholerna krew spi...a gdzie pieprz rosnie;) Kochana a gdzie ten szpital prywatny, ze taki tani ten poród?
Ja fatalnie teraz się czuje, straszne mdłości i zawroty głowy a do odbiadu szalałam jak nienormalna, tyle energii miałam a potem padła i zaczelo się ehhh
Co do tych spodni czarnych ala H&M to sa swietne bo mega wygodne ale zauważyłam ze zrobiły się luźniejsze i spadają mi deko z tyłka:( a do tego od wczoraj schudłam 0,4kg i zmartwiłam się trochę, zobaczymy jak jutro będzie. Chciałabym choć ciut przytyć ale może ta moja dieta drastyczna tak działa, ze "tyje mój brzuszek" ale ja chudne. Myslałam, ze nie będę chudła tylko raczej trzymała się wagi a w trzecim trymestrze jak już brzuszek wystrzeli to zaczne więcej wazyc, no nic zobaczymy jak to będzie.IO - Glucophare 2 x 1000
NT - Euthyrox 88
2017 CC 👸
-
Ja wojewódzki. Nie dam złego słowa powiedzieć. Poza tym najlepszy oddział patologii noworodka.
Ja znam szpital od podszewki bo tam pracowałam.
Nienawidzę halnego. Zawsze się boję. Nie znoszę. Taki silny dziś że drzewa powala na drogi. .synuś
Dwa aniołki * -
Dzieńdoberek.
Tak patrzę na naszą listę z 4 tej strony i myślę, że fajnie byłoby dopisać imiona naszych bąbli, jeśli już wiemy jak mają się nazywać.
Cherry u mnie już na 100% chłopak, następna wizyta 30marca.
Nad imieniem trwają dyskusje...sisi lubi tę wiadomość
-
Rudzielec, trzymaj się tam dzielnie, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze
Z tymi krwiakami to jest masakra, ile stresu
Tova, też uwielbiam gorące kąpiele, gorące prysznice, teraz pod prysznicem marznę
pestka gratulacje!
Dzisiaj ostatni dzień ładnej pogody , bo od jutra na padać, więc chyba wybiorę się na jakiś spacer
Chociaż też szybko się męczę, wchodzę na drugie piętro i zasapana ... Jak jakaś emerytka!A fakt, że wszyscy wszystko chcą za mnie nosić, pomagać i ciągle pytają jak się czuję tylko utwierdza mnie w tym odczuciu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2017, 07:03
Tova33 lubi tę wiadomość
20.08.2017 -
nick nieaktualny
-
To i ja kolejna, dzien doberek:)
Dzisiaj wstalam z taka energia ze jade ja spozytkowac na zakup sukienki na 50-tke braciszka:)
Milego dnia mamuski<3 -
Witam wszystkie dziewczyny ten piękny niedzielny poranek
po kolejnej migrenowe sobocie mam nadzieje, ze chociaż w niedziele mi odpuści
Ja dzisiaj planuje dluuuzszy spacer z psiakami
A mój R zakup wózka, mówię Wam odbiło mu jeszcze bardziej
Podyskutujemy przy śniadaniu..
A w piątek miałam dodatkowe usg i nosze małego grubaska
Wymiary idealne na 16 tydz ale bdunio i waga na 17-18 ;p
Lekarz sie śmiał, ze do połówkowego jeszcze sie może zmienić
Ale mówiłam, ze nasza pasozytka robi swoje
sisi lubi tę wiadomość