X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie 2017
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie 2017

Oceń ten wątek:
  • awangarda Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia Another zapraszam do mnie na życie. Ja wam taki sabat czarownic zapewnienie ,że z walsnej woli nie będziecie chciały odejść :-)

Dzień dobry w ponury dzien :-) czekam na listonosza,wypłatę i chyba nie wiem co jeszcze :-)
    Mój pewnie mi kupi kwiatek w Biedronce i tyle.
    Mój brzuch na leżąco taka piłka nie do wyciągnięcia :-)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bff66b83ec65.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2017, 08:46

Gaduaaa, Lexi150, Margaret.Se, ss25, Another, Lovi89, sisi, Otka, neme lubią tę wiadomość

synuś :)
    f2w3rjjgbm9jz425.png
    Dwa aniołki *
  • K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    All4love ja bym na Twoim miejscu przemyslala cyckowe zyczenia-o tym marzyłam całe zycie-duuze bimbaly! A co mam? 2 dorodne melony w zwisie 035.gif nie wspominam jak te cycki klaszcza w romantico sytuacjach :P teraz chciałabym małe ale jędrne... No nic może kiedyś doktor Szczyt mnie poratuje w tej niedoli :D a przy okazji opierdoli oponę która na bank zostanie po 2 ciążach :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2017, 08:44

awangarda, Cassie 65, Margaret.Se, ss25, Another, sisi, Otka, Tova33, neme lubią tę wiadomość

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • Samsaramsa Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basia ja też jestem ciekawa jak moja malutka będzie się zachowywać do obcych dzieci jest bardzo pozytywnie nastawiona i kładzie się na spacerze żeby ją glaskaly. Uwielbia wszystkie dzieci i jest bardzo delikatna dla nich, chociaż parę razy zdążyło jej się skończyc na dziecko żeby dać buziaka a ona lekka nie jest, pewnie już ponad 30 kg xd

3jgxyx8dvoujfeze.png
  • Samsaramsa Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Awangarda piękna piłeczka <3

3jgxyx8dvoujfeze.png
  • kurkaSkiters Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha Kama to może idź do brafiterki, żeby zniwelować straty? :P podobno kobitki robią cuda i niejeden cyc uratowały. Ja chyba zainwestuję w sportowy stanik, bo mnie sutki bolą.

rfxg9jcgekq5byzd.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K_A_M_A wrote:
    All4love ja bym na Twoim miejscu przemyslala cyckowe zyczenia-o tym marzyłam całe zycie-duuze bimbaly! A co mam? 2 dorodne melony w zwisie 035.gif nie wspominam jak te cycki klaszcza w romantico sytuacjach :P teraz chciałabym małe ale jędrne... No nic może kiedyś doktor Szczyt mnie poratuje w tej niedoli :D a przy okazji opierdoli oponę która na bank zostanie po 2 ciążach :P
    ej ja dwoje dzieci już wykarmiłam moimi które wyglądają wg mnie jak skarpety na lince :D haha co będzie po 3 ?! wole nie myśleć :) ale teraz się pięknie zebrały do kupy.. mogłyby tak zostać :)

ss25, K_A_M_A lubią tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Samsaramsa Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurka polecam sportowy ;) ja teraz cały czas chodzę w takim i jest mega wygodnie a wszystkie inne są juz za małe

3jgxyx8dvoujfeze.png
  • awangarda Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam zajebiste cycki. Chyba sobie sesje zdjęciowe zrobię :-D
    Po ciąży pewnie już będzie z lekka inaczej :-D
    Ale trudno. Najwyżej będziemy na fitnesy biegały i pisały do dr szczyta o ratunek :-)

f2w3rjjgbm9jz425.png
    Dwa aniołki *
  • basia_en Przyjaciółka

Wysłany: 8 marca 2017, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też w życiu nie miałam takich fajnych, jędrnych cycków jak teraz! Niech ten stan trwa!

ckai9jcgup6f7q7j.png
  • kurkaSkiters Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam już wcześniej zainwestować w sportowy ale bałam się że bez fiszbinów mi się będą majtać bo zawsze miałam dosyć duże. Ej a macie też takie mega wrażliwe sutki? Ja wczoraj przy rozbieraniu zahaczyłam zegarkiem, krwawiłam jak świnia i do teraz cały cycek mnie boli...

rfxg9jcgekq5byzd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2017, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samsaramsa wrote:
    Kurka polecam sportowy ;) ja teraz cały czas chodzę w takim i jest mega wygodnie a wszystkie inne są juz za małe

Polecasz jakas konkretna firmę ? Ja mam sportowe ale takie typowo do ćwiczeń i brzydko wyglądają pod bluzka...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2017, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K_A_M_A wrote:

Z oponki na pupkę i usta! Nic sie nie zmarnuje hahahhahahaha :D

K_A_M_A lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2017, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Awangarda nadchodzę!!!!! <3 :D
    Ale masz fajna piłeczkę! I wcale nie taki duzy! Nie wiem gdzie mieścisz te KFC i Kazika :D

Ja przed ciąża schudłam i teraz mam nawet ok ale jestem blada jak ściana teraz i mi żyły okropnie widac... chyba zacznę na wiosnę sie czymś smarować
    Kurka ja mam wrażliwe, czasem mąż mi pstryknie w sutek i wyje z bólu..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2017, 09:33

• All4love Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K_A_M_A wrote:

Ja dużo nie wymagam, wystarczy mi fajne C :D

K_A_M_A lubi tę wiadomość

20.08.2017 <3
  • Samsaramsa Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia nie wiem z jakiej firmy mam bo już wszystko się zdarlo, kupiłam kiedyś do ćwiczeń ale on nie jest z takiego sliskiego materiału.
    Też myślałam że będą latać we wszystkie strony ale ładnie się trzymają

3jgxyx8dvoujfeze.png
  • awangarda Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam swędzące ale i wrażliwe. Mimo,że ja je zawsze mam nieczule. W sensie np całowanie ,lizanie można sobie odpuścić bo ja tego nie czuję :-) nic a nic.
    Tak jakby ktoś mi przedramię lizał :-D

Za to mój facet ma takie czułe że gdybym się postarała to może by i doszedł przez takie pieszczoty :-) wyrównuje się :-)

sisi, sabinaaa, szarlo lubią tę wiadomość

f2w3rjjgbm9jz425.png
    Dwa aniołki *
  • All4love Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle witam się jeszcze z łóżka, ale .....

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/15600006e17b.jpg

Samsaramsa, Lexi150, Gaduaaa, Another, sisi, ss25, Margaret.Se, szarlo, Otka lubią tę wiadomość

20.08.2017 <3
  • llallka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    Z tymi życzenia co do cycków to bym uważała ;) Ja zawsze byłam- cytuję męża- właścicielką fajnych cycków. Takie skowyrne C. Jak kiedyś schudłam dość mocno to zrobiło się B i byłam wniebowzięta. Teraz mam E, może nawet F. Z jakością póki co też nie najgorzej, ale wyobraźcie sobie mnie 1,60 w kapeluszu z takimi bimbałami! No i co będzie później jak zejdzie z nich powietrze... Będę je łapać przy kolanach :/

Sylwia u mnie też bladość i żylastość rządzi. Żeby tak choć tyci opalenizny złapać...

szarlo lubi tę wiadomość

nzjdyx8dfh9ywefg.png
  • Andzia1985 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez witam sie z lozka. Niestety znow z bolem zoladka - ma moze ktoras sprawdzone sposoby na takie bole?
    Co do sutkow to tez mam wrazliwe, szczegolnie jak biustonosz zakladam i niechcacy dotkne - masakra...

Cudzie trwaj...

hchydqk36gozmwny.png
  • kurkaSkiters Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie, czyli to normalne, że suty wrażliwe na urazy i dotyk?
    Ja też blada. Ostatnio mi mama walnęła komplement, że wynędzniałam. Może coś w tym jest, że córki odbierają urodę? :P

rfxg9jcgekq5byzd.png
‹‹ 559 560 561 562 563 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ