Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie 2017
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie 2017

Oceń ten wątek:
  • awangarda Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia Another zapraszam do mnie na życie. Ja wam taki sabat czarownic zapewnienie ,że z walsnej woli nie będziecie chciały odejść :-)

Dzień dobry w ponury dzien :-) czekam na listonosza,wypłatę i chyba nie wiem co jeszcze :-)
    Mój pewnie mi kupi kwiatek w Biedronce i tyle.
    Mój brzuch na leżąco taka piłka nie do wyciągnięcia :-)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bff66b83ec65.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2017, 08:46

Gaduaaa, Lexi150, Margaret.Se, ss25, Another, Lovi89, sisi, Otka, neme lubią tę wiadomość

synuś :)
    f2w3rjjgbm9jz425.png
    Dwa aniołki *
  • K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    All4love ja bym na Twoim miejscu przemyslala cyckowe zyczenia-o tym marzyłam całe zycie-duuze bimbaly! A co mam? 2 dorodne melony w zwisie 035.gif nie wspominam jak te cycki klaszcza w romantico sytuacjach :P teraz chciałabym małe ale jędrne... No nic może kiedyś doktor Szczyt mnie poratuje w tej niedoli :D a przy okazji opierdoli oponę która na bank zostanie po 2 ciążach :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2017, 08:44

awangarda, Cassie 65, Margaret.Se, ss25, Another, sisi, Otka, Tova33, neme lubią tę wiadomość

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • Samsaramsa Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basia ja też jestem ciekawa jak moja malutka będzie się zachowywać do obcych dzieci jest bardzo pozytywnie nastawiona i kładzie się na spacerze żeby ją glaskaly. Uwielbia wszystkie dzieci i jest bardzo delikatna dla nich, chociaż parę razy zdążyło jej się skończyc na dziecko żeby dać buziaka a ona lekka nie jest, pewnie już ponad 30 kg xd

3jgxyx8dvoujfeze.png
  • Samsaramsa Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Awangarda piękna piłeczka <3

3jgxyx8dvoujfeze.png
  • kurkaSkiters Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha Kama to może idź do brafiterki, żeby zniwelować straty? :P podobno kobitki robią cuda i niejeden cyc uratowały. Ja chyba zainwestuję w sportowy stanik, bo mnie sutki bolą.

rfxg9jcgekq5byzd.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K_A_M_A wrote:
    All4love ja bym na Twoim miejscu przemyslala cyckowe zyczenia-o tym marzyłam całe zycie-duuze bimbaly! A co mam? 2 dorodne melony w zwisie 035.gif nie wspominam jak te cycki klaszcza w romantico sytuacjach :P teraz chciałabym małe ale jędrne... No nic może kiedyś doktor Szczyt mnie poratuje w tej niedoli :D a przy okazji opierdoli oponę która na bank zostanie po 2 ciążach :P
    ej ja dwoje dzieci już wykarmiłam moimi które wyglądają wg mnie jak skarpety na lince :D haha co będzie po 3 ?! wole nie myśleć :) ale teraz się pięknie zebrały do kupy.. mogłyby tak zostać :)

ss25, K_A_M_A lubią tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Samsaramsa Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurka polecam sportowy ;) ja teraz cały czas chodzę w takim i jest mega wygodnie a wszystkie inne są juz za małe

3jgxyx8dvoujfeze.png
  • awangarda Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam zajebiste cycki. Chyba sobie sesje zdjęciowe zrobię :-D
    Po ciąży pewnie już będzie z lekka inaczej :-D
    Ale trudno. Najwyżej będziemy na fitnesy biegały i pisały do dr szczyta o ratunek :-)

f2w3rjjgbm9jz425.png
    Dwa aniołki *
  • basia_en Przyjaciółka

Wysłany: 8 marca 2017, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też w życiu nie miałam takich fajnych, jędrnych cycków jak teraz! Niech ten stan trwa!

ckai9jcgup6f7q7j.png
  • kurkaSkiters Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam już wcześniej zainwestować w sportowy ale bałam się że bez fiszbinów mi się będą majtać bo zawsze miałam dosyć duże. Ej a macie też takie mega wrażliwe sutki? Ja wczoraj przy rozbieraniu zahaczyłam zegarkiem, krwawiłam jak świnia i do teraz cały cycek mnie boli...

rfxg9jcgekq5byzd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2017, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samsaramsa wrote:
    Kurka polecam sportowy ;) ja teraz cały czas chodzę w takim i jest mega wygodnie a wszystkie inne są juz za małe

Polecasz jakas konkretna firmę ? Ja mam sportowe ale takie typowo do ćwiczeń i brzydko wyglądają pod bluzka...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2017, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K_A_M_A wrote:

Z oponki na pupkę i usta! Nic sie nie zmarnuje hahahhahahaha :D

K_A_M_A lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2017, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Awangarda nadchodzę!!!!! <3 :D
    Ale masz fajna piłeczkę! I wcale nie taki duzy! Nie wiem gdzie mieścisz te KFC i Kazika :D

Ja przed ciąża schudłam i teraz mam nawet ok ale jestem blada jak ściana teraz i mi żyły okropnie widac... chyba zacznę na wiosnę sie czymś smarować
    Kurka ja mam wrażliwe, czasem mąż mi pstryknie w sutek i wyje z bólu..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2017, 09:33

• All4love Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K_A_M_A wrote:

Ja dużo nie wymagam, wystarczy mi fajne C :D

K_A_M_A lubi tę wiadomość

20.08.2017 <3
  • Samsaramsa Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia nie wiem z jakiej firmy mam bo już wszystko się zdarlo, kupiłam kiedyś do ćwiczeń ale on nie jest z takiego sliskiego materiału.
    Też myślałam że będą latać we wszystkie strony ale ładnie się trzymają

3jgxyx8dvoujfeze.png
  • awangarda Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam swędzące ale i wrażliwe. Mimo,że ja je zawsze mam nieczule. W sensie np całowanie ,lizanie można sobie odpuścić bo ja tego nie czuję :-) nic a nic.
    Tak jakby ktoś mi przedramię lizał :-D

Za to mój facet ma takie czułe że gdybym się postarała to może by i doszedł przez takie pieszczoty :-) wyrównuje się :-)

sisi, sabinaaa, szarlo lubią tę wiadomość

f2w3rjjgbm9jz425.png
    Dwa aniołki *
  • All4love Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle witam się jeszcze z łóżka, ale .....

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/15600006e17b.jpg

Samsaramsa, Lexi150, Gaduaaa, Another, sisi, ss25, Margaret.Se, szarlo, Otka lubią tę wiadomość

20.08.2017 <3
  • llallka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    Z tymi życzenia co do cycków to bym uważała ;) Ja zawsze byłam- cytuję męża- właścicielką fajnych cycków. Takie skowyrne C. Jak kiedyś schudłam dość mocno to zrobiło się B i byłam wniebowzięta. Teraz mam E, może nawet F. Z jakością póki co też nie najgorzej, ale wyobraźcie sobie mnie 1,60 w kapeluszu z takimi bimbałami! No i co będzie później jak zejdzie z nich powietrze... Będę je łapać przy kolanach :/

Sylwia u mnie też bladość i żylastość rządzi. Żeby tak choć tyci opalenizny złapać...

szarlo lubi tę wiadomość

nzjdyx8dfh9ywefg.png
  • Andzia1985 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez witam sie z lozka. Niestety znow z bolem zoladka - ma moze ktoras sprawdzone sposoby na takie bole?
    Co do sutkow to tez mam wrazliwe, szczegolnie jak biustonosz zakladam i niechcacy dotkne - masakra...

Cudzie trwaj...

hchydqk36gozmwny.png
  • kurkaSkiters Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie, czyli to normalne, że suty wrażliwe na urazy i dotyk?
    Ja też blada. Ostatnio mi mama walnęła komplement, że wynędzniałam. Może coś w tym jest, że córki odbierają urodę? :P

rfxg9jcgekq5byzd.png
‹‹ 559 560 561 562 563 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: