Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia Another zapraszam do mnie na życie. Ja wam taki sabat czarownic zapewnienie ,że z walsnej woli nie będziecie chciały odejść
Dzień dobry w ponury dzienczekam na listonosza,wypłatę i chyba nie wiem co jeszcze
Mój pewnie mi kupi kwiatek w Biedronce i tyle.
Mój brzuch na leżąco taka piłka nie do wyciągnięcia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bff66b83ec65.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2017, 08:46
Gaduaaa, Lexi150, Margaret.Se, ss25, Another, Lovi89, sisi, Otka, neme lubią tę wiadomość
synuś
Dwa aniołki * -
All4love ja bym na Twoim miejscu przemyslala cyckowe zyczenia-o tym marzyłam całe zycie-duuze bimbaly! A co mam? 2 dorodne melony w zwisie
nie wspominam jak te cycki klaszcza w romantico sytuacjach
teraz chciałabym małe ale jędrne... No nic może kiedyś doktor Szczyt mnie poratuje w tej niedoli
a przy okazji opierdoli oponę która na bank zostanie po 2 ciążach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2017, 08:44
awangarda, Cassie 65, Margaret.Se, ss25, Another, sisi, Otka, Tova33, neme lubią tę wiadomość
-
Basia ja też jestem ciekawa jak moja malutka będzie się zachowywać do obcych dzieci jest bardzo pozytywnie nastawiona i kładzie się na spacerze żeby ją glaskaly. Uwielbia wszystkie dzieci i jest bardzo delikatna dla nich, chociaż parę razy zdążyło jej się skończyc na dziecko żeby dać buziaka a ona lekka nie jest, pewnie już ponad 30 kg xd
-
K_A_M_A wrote:All4love ja bym na Twoim miejscu przemyslala cyckowe zyczenia-o tym marzyłam całe zycie-duuze bimbaly! A co mam? 2 dorodne melony w zwisie
teraz chciałabym małe ale jędrne... No nic może kiedyś doktor Szczyt mnie poratuje w tej niedoli
haha co będzie po 3 ?! wole nie myśleć
ale teraz się pięknie zebrały do kupy.. mogłyby tak zostać
ss25, K_A_M_A lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Miałam już wcześniej zainwestować w sportowy ale bałam się że bez fiszbinów mi się będą majtać bo zawsze miałam dosyć duże. Ej a macie też takie mega wrażliwe sutki? Ja wczoraj przy rozbieraniu zahaczyłam zegarkiem, krwawiłam jak świnia i do teraz cały cycek mnie boli...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyK_A_M_A wrote:All4love ja bym na Twoim miejscu przemyslala cyckowe zyczenia-o tym marzyłam całe zycie-duuze bimbaly! A co mam? 2 dorodne melony w zwisie
Z oponki na pupkę i usta! Nic sie nie zmarnuje hahahhahahahaK_A_M_A lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAwangarda nadchodzę!!!!!
Ale masz fajna piłeczkę! I wcale nie taki duzy! Nie wiem gdzie mieścisz te KFC i Kazika
Ja przed ciąża schudłam i teraz mam nawet ok ale jestem blada jak ściana teraz i mi żyły okropnie widac... chyba zacznę na wiosnę sie czymś smarować
Kurka ja mam wrażliwe, czasem mąż mi pstryknie w sutek i wyje z bólu..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2017, 09:33
-
K_A_M_A wrote:All4love ja bym na Twoim miejscu przemyslala cyckowe zyczenia-o tym marzyłam całe zycie-duuze bimbaly! A co mam? 2 dorodne melony w zwisie
Ja dużo nie wymagam, wystarczy mi fajne CK_A_M_A lubi tę wiadomość
20.08.2017 -
Ja mam swędzące ale i wrażliwe. Mimo,że ja je zawsze mam nieczule. W sensie np całowanie ,lizanie można sobie odpuścić bo ja tego nie czuję
nic a nic.
Tak jakby ktoś mi przedramię lizał
Za to mój facet ma takie czułe że gdybym się postarała to może by i doszedł przez takie pieszczotywyrównuje się
sisi, sabinaaa, szarlo lubią tę wiadomość
synuś
Dwa aniołki * -
Cześć dziewczyny
Z tymi życzenia co do cycków to bym uważałaJa zawsze byłam- cytuję męża- właścicielką fajnych cycków. Takie skowyrne C. Jak kiedyś schudłam dość mocno to zrobiło się B i byłam wniebowzięta. Teraz mam E, może nawet F. Z jakością póki co też nie najgorzej, ale wyobraźcie sobie mnie 1,60 w kapeluszu z takimi bimbałami! No i co będzie później jak zejdzie z nich powietrze... Będę je łapać przy kolanach
Sylwia u mnie też bladość i żylastość rządzi. Żeby tak choć tyci opalenizny złapać...szarlo lubi tę wiadomość