Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sisi wrote:O rzesz, to ja chyba stara jestem bo w ogóle nie kojarzę tego zespołu
Zatrzymałam się na Bakstreet Boys, Nsync i Hansonach.
I tak jak piszę Awangarda przynajmniej nie musisz być zazdrosna o inną, a jak pomyślisz co on robi z innym to może Ci przejdziesisi lubi tę wiadomość
-
Hej laseczki:)
Spełnienia marzeń w tym Naszym dniu<3
Samsa Wszystkiego najlepszego kochana no i się powtórze ale to najważniejsze bo spełnienia wszystkich marzen!
Avangarda piękny masz brzuszek i na leząca to już spory jest:)
Ja dzisiaj się zmierzyłam w pępku i zmalało o te 2cm co kilka dni temu wzrosło, nie rozumiem już i zaczynam mieć jakas schize czy jest wszystko ok, fakt wczoraj miałam okropne mdłości i prawie pawikowałam, wiec to chyba dobry znak.
Tez polecam sportowe staniki sa rewelacyjne:) ja się jeszcze mieszcze w starych ale nie we wszystkich tylko w tych w rozmiarze F, ale fakt sutki już mi wypływają ze stanika prawie heheh
ja mimo swojego wieku mam cały czas jedrne cycki ale teraz sa większe i tylko tyle:)
Teraz bola mnie cycki po nocy jak wstaje a tak to jest ok ale na początku to był koszmar.
Sisi ja tez nie kojarze tego zespołu bo ja stara metalówa jestem:D a ten zespół to na bank powstał w latach 2010 jakos...sisi, Cassie 65 lubią tę wiadomość
-
Ja marzyłam o facetach w glanach bojowkach i irokezach
żadnych takich lalek nie chciałam.
Potem mi się j dni taki trafił i było cudownie ,ale nagle stwierdził ,że sobie jednak od mnie pójdziedziad jeden. I teraz mam obecnego. Który w zasadzie ujął mnie tylko ładnymi butami i koszula w kratę
Nie liczę Angelo bo wtedy nawet do szkoły nie chodzilamMargaret.Se, sisi lubią tę wiadomość
synuś
Dwa aniołki * -
Metal to nie moja bajka, za dzieciaka bałam się długowłosych w glanach
Ale kilka kawałków metallici mi się podobało, za to Behemota nie zdzierżę.
Ja jestem Hausowa dziewczynaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2017, 12:54
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
awangarda wrote:Ja marzyłam o facetach w glanach bojowkach i irokezach
żadnych takich lalek nie chciałam.
Potem mi się j dni taki trafił i było cudownie ,ale nagle stwierdził ,że sobie jednak od mnie pójdziedziad jeden. I teraz mam obecnego. Który w zasadzie ujął mnie tylko ładnymi butami i koszula w kratę
Nie liczę Angelo bo wtedy nawet do szkoły nie chodzilam
jak byłam nastolatka to tylko rockmeni mi się podobali i marzyła o moich ulubieńcach z ameryki hmm i szwecji:) potem zaczęłam słuchac soul, rapu tez no i zaczęłam zmieniac upodobania ale po wielu latach wracałam do moich starych idoli i nawet teraz niektórzy mi się podobają i miałam tez przyjemność spotkać. Paru z nich wpadłam w oko ale jeden z nich był moim ulubieńcem:D ojjj wspomnienia mam cudowne, jak będzie córeczka to będę miała co powiadać o facetach z amerykańskich muzycznych pierwszych stron gazet lat 80-tych:Dsisi lubi tę wiadomość
-
Sisi Behemota nieznosze, zresztą ja preferowałam amerykanska muzyke zawsze, nie polska. Metallica to nadal w mojej czołówce:)
Cassie 65 lubi tę wiadomość
-
Margaret ale super, to Ty taka światowa, zazdroszczę
Mi się jedynie udało Michała Wiśniewkiego poznać po jakimś koncercie festynowym u nas w mieściniehehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2017, 12:59
Margaret.Se, awangarda lubią tę wiadomość
sisi wrote:Margaret ale super, to Ty taka światowa, zazdroszczę
Mi się jedynie udało Michała Wiśniewkiego poznać po jakimś koncercie festynowym u nas w mieściniehehe
Ajj tam to jakiś czas temu i przez chwilke, no prawie heheh:) teraz to domatorka i mamusia:) ale nie powiem ze chętnie bym spotkała jeszcze raz...w czerwcu koncert Gunsow i strasznie bym pojechała ale cholera cos mi się wydaje ze takie nagłośnienie to raczej zle wpływa na maleństwo??? cos wieceie na ten temat?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2017, 13:22
-
Wszędzie pisze, żeby unikać głośnych dźwięków żeby nie stresować maluszka, ale gwiazdy jakoś koncertują w zaawansowanych ciążach. Chyba, że na scenie to inaczej słychać. Myślę też, że można się jakoś do koncertu przygotować, np. puszczając głośniej muzykę w domu przez parę dni.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2017, 13:24
Margaret, też chciałam jechać na koncert Gunsów i Aerosmith, ba, nawet miałam hostel na Aero zarezerwowany. Potem dowiedziałam się, że jestem w ciąży, a obydwa koncerty w czerwcu... Nie chce stresować maleństwa, w końcu to metal i dźwięki dość głośne
Zrezygnowałam z obydwu koncertów.
Margaret.Se lubi tę wiadomość
20.08.2017 -
Wczoraj przed 22 zostałam ciocią 4 kg ślicznej pyzuni
Poród siostry przeżywałam 100x bardziej niż swój własny!
A gdy dostałam zdjęcie małej, to już chciałabym znów przeżywać ten moment, gdy kładą mi na brzuchu moje dopiero co narodzone dzieciątkollallka, K_A_M_A, Samsaramsa, Margaret.Se, Cassie 65, sisi, Kasiula09, basia_en, Lexi150, Otka, ss25, Tova33 lubią tę wiadomość
-
Ja też wychowana na Gunsach, Metellice, Nirvanie a z polskich zespołów to do dziś mam słabość do Dżemu. Jak usłyszałam, że Gunsi mają grać w Polsce, do tego w starym składzie i co najlepsze- w moim mieście to od razu chciałam kupować bilety. Ceny powaliły mnie na kolana- sensowne miejsca od 700zł/os
Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
llallka wrote:Ja też wychowana na Gunsach, Metellice, Nirvanie a z polskich zespołów to do dziś mam słabość do Dżemu. Jak usłyszałam, że Gunsi mają grać w Polsce, do tego w starym składzie i co najlepsze- w moim mieście to od razu chciałam kupować bilety. Ceny powaliły mnie na kolana- sensowne miejsca od 700zł/os
Mi by wystarczyły tanie trybuny, przy takich cenach nie muszę ich czuć i patrzeć w oczy, wystarczy że słyszałabym te dźwięki na żywo
santoocha, gratuluję!!!20.08.2017 -
sisi wrote:Margaret ale super, to Ty taka światowa, zazdroszczę
Sisi mam dokładnie te same wspomnieniahaha ja nawet nie będę pisać czego słucham bo raczej nie znacie takiego shitu
Wczoraj upieklam ciasto z cukinia i powiem Wam że smakuje jak marchewkoweheh także obzeram się, a potem będę płakać że jestem gruba
sisi lubi tę wiadomość
-
Gratuluje slicznych brzuszkow☺
Ja nadal nie moge sie przyzwyczaic to wielkich cycow 2 miseczki mi urosly, polecam chodzenie bez stanika - uwielbiam (choc dla idib z duzym biystem mize byc nie wygodne) u mnie C lub D w zaleznosci od obwodu.
Zawsze kochalam Jon Bon Jovi i teraz tez kocham choc mniej.
Po wczorajszych cwiczeniach mam zakwasyMargaret.Se lubi tę wiadomość
Aniołek 18.04.2016