Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny uwielbiam Was
Moje chłopaki zabrały mnie na obiad. Były polędwiczki z grzybami leśnymi a na deser lody
No i zakupiłam sobie balerinki na wiosnę bo dzis w ccc z kartą -20% na damskie obuwie
A jutro jedziemy kupić pierwsze buciki dla naszego starszaka. Wiecie jaka jestem podjarana? Normalnie wariatkaMargaret.Se lubi tę wiadomość
-
Wariatki normalnie:) i dobrze bo czlowiek od tych powaznych tematow to zwariuje i zwapnieje.
Ja kazalam mojemu kwiatki nie kupowac bo bez sensu jak jutro wyjezdzamy to by mi kaput zrobily ale kremik mi sie konczy to juz mam zamowienie:) -
Jakby któraś była zainteresowana to polecam na allegro ubrania ciążowe od tego użytkownika
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=24332068
W poprzedniej ciąży brałam leggi u nich i przetargałam je caluśką. Teraz zakupiłam sobie dresiaki na spacery wiosenne i żałuję że jeszcze jedynch leggi nie wzięłam. Ale zaraz nadrobię.
Normalnie noszę 36 a dresy wzięłam 34 i są ok. A leggi normalnie 36.neme lubi tę wiadomość
-
All4love wrote:Powiedzieć babci w luźnej rozmowie, że lubię banany i teraz co parę dni dostaję od niej kilo bananów....
To fajna masz babciemoja ma więcej w nogach niż w glowie- gada bez ładu i skladu o tym samym także do etapu co lubię a czego nie bym nawet nie dobrnela
-
All4love wrote:Powiedzieć babci w luźnej rozmowie, że lubię banany i teraz co parę dni dostaję od niej kilo bananów....
Babcia wie co robi, chce Cię utuczyć a od bananów się tyje
Moja jak mnie ostatnio zobaczyła to powiedziała, że dobrze że jestem w ciąży bo wreszcie zaczynam wyglądać lepiej. Dupcia mi urosła i jej się to podoba! -
basia_en wrote:Babcia wie co robi, chce Cię utuczyć a od bananów się tyje
Moja jak mnie ostatnio zobaczyła to powiedziała, że dobrze że jestem w ciąży bo wreszcie zaczynam wyglądać lepiej. Dupcia mi urosła i jej się to podoba!
Nic tylko być w ciąży!20.08.2017 -
santoocha wrote:Cassie żaden pracodawca nie weźmie Cię na wyjazd służbowy w trakcie L4. W razie kontroli ZUSu leżałby i kwiczał.
Wiem wiem, juz mi przyjaciółka od kadr wytłumaczyła.
Ale smuteczek jest. Jakby to pierwsza połowa maja to może bym przebolała i pochodziła jeszcze do tej roboty. A zakładałam od początku, że jeśli Bóg pozwoli to do końca kwietni i fajrant -
Witajcie dziewczynki, ja dzisiaj znowu spade formy, głowa znowu mnie cały dzień bolała;/ Rano byłam zrobić badania kontrolne na poniedziałkową wizytę, i o ile mocz i morfologia prawie wzorcowo, tak znowu TSH skoczyło mi aż do 3,49. A Ostatnio było 1,2. Znowu się trochę zestresowałam, chociaż mam nadzieję, że to chwilowe wahnięcie. FT4 na szczęście w górnej granicy normy- 18,95 (norma 12-22). Napisałam maila do mojej endokrynolog i czekam...
Co do imienia dla synka, to u nas będzie Adaś
Zosia 10.01.2019
Adaś 20.08.2017
[*]29. 09.2016
Niedoczynność tarczycy: Letrox 100