Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Spróbuje szarlo
już ktoś mi raz chwalił że dobry ale jakoś mi wyleciało z głowy.
A ja zapomniałam Wam napisać jakie moje dziecko przekochane dało dziś mi prezent z okazji dnia kobiet-a marzyłam żeby posłał jak wczoraj do 8 bo poszedł późno spać:
Godzina 6:
Mamo!mama!
Co?
Wstajemy
Też się wychowałam na muzyce lat 60' 70' led zeppelin, the doors itp. A później to już różnie. Bardziej rockowe klimaty zwłaszcza te brytyjskie typu Kasabian. W sierpniu byłam na MUSE w Krkowie
Jezuniu jaka jestem wkurzona, łaże do tej pracy jestem w piątym miesiącu ciąży. Jak byłam powiedzieć w grudniu, ze zaciążyłam to usłyszałam "ciąża to nie choroba" (nie zamierzałam iść na L4 ani nic tylko łaskawie ich poinformowałam, że jestem brzemienna.
A teraz w maju mamy wyjazd służbowy do Zakopanego do super wypasionego hotelu. Będę już bankowo na L4. I co? Oczywiście, że nie mogę jechać bo przecież będę na L4 CZYLI CHORA czyli nie mogę uczestniczyć w wyjeździe.
Ps. oczywiście rozumiem, ze nikt nie weźmie za mnie tam odpowiedzialności to..ale kurde bele..nie takie rzeczy baby w ciąży robiąWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 11:29
-
Kobietki wszystkiego dobrego z okazji naszego święta!
Dziś podpowiedziałam mężowi, że jak wrócę z pracy to najlepszym prezentem byłby dla mnie arbuz! Aaaa! Od wczoraj tak za mną chodzi, że zwariuję chyba
Mój szefuncio się dzisiaj postarał i dostałyśmy z koleżanką po różyczce i torcika na spółę.Marysia 02.08.2017 😍
Starania o 2 malucha od VI. 2020
CB 12.03.2021 😔
23.09.2021 - 10dpo II,
15 dpo beta 348, 77 , 17 dpo 789,90
18.10.2021 - 0,8 człowieka i
13.12.2021 - SYNEK!
11.04.2022 - 32+1 - 2100 gram
02.05.2022 - 35+1 - 2480 -
llallka wrote:Ja też wychowana na Gunsach, Metellice, Nirvanie a z polskich zespołów to do dziś mam słabość do Dżemu. Jak usłyszałam, że Gunsi mają grać w Polsce, do tego w starym składzie i co najlepsze- w moim mieście to od razu chciałam kupować bilety. Ceny powaliły mnie na kolana- sensowne miejsca od 700zł/os
Własnie ten stary skład Gunsów ehhh:P na ceny nie zerkałam ale daj spokoj cenia się chłopaki i to za bardzo hmm przesadzaja ale wiedza ze zapełnia stadion bo stary skład. ja na dzień dobry zrezygnowałam z tego koncertu ale fakt przechodzi mi po głowie ale za taka cene sory. teraz zerkam VIP bilety za 5 tysięcy hehehhe masakra takie backstage to ja miałam za uśmiech swojego czasu hahha a siedzące nienumerowane 337zł i tylko górne bo reszta wykupiona:)
Nirvany nie lubiłam a dzem to fakt kilka kawałkow fajnych.
Bon Jovi tez ojj szalałam za nimi:) Europe, Skid Row swietnie tez grały inne zespoły Whitesnake, Scorpions, Ledd zeppelin, Genesis i wiele innych a z tych bardziej nowszych to Nickelback, byłam kilka miesięcy temu na koncercie już drugi raz i swietnie graja a wokalista powala głosem, jak w świetności James z Metalliki -
Santoocha gratki:)
santoocha lubi tę wiadomość
-
Uu Cassie czyli standardowo-pracuj ponad miarę ale nie oczekuj uznania
ludzie w tych czasach są zbyt chytrzy na pieniądze, bardzo nie lubię czegoś takiego. Człowiek jest więcej wart od swistku papieru. Nie doluj się, zawsze możesz spędzić czas w doborowym gronie sierpniowek
Cassie 65, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
Madzia gratuluję synka
Santoocha gratuluję ciociu
Ja od rana z mężem na mieście, odwiedziliśmy mała do przedszkola, potem wyprzedaż w hm (-70%), obkupilismy młoda i dwie rzeczy dla nienarodzonego, potem gorąca czekolada i torcik, potem znów sklepy, przed chwilą wyśmienity żurek i schabowy z kapusta... w takiej fajnej knajpie mogłam wziąć coś bardziej na wypasione ale smaku i jakości tych rzeczy nie umiem nawet opisać, takie dobre były a ja wybredzioch
Wszystkiego najlepszego dla Was kobiety :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2017, 15:10
K_A_M_A, Cassie 65, sisi, llallka, Otka, santoocha, ss25 lubią tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Dziewczyny, wczoraj się okazło, że mój kumpel z pracy ma półpascia. Ja nigdy nie miałam ospy. Ale nie jestem z nim w jakiś bliskich stasunkach heh ani nic. Siedzi naprzeciw mnie jakieś 1,5 metra i dziś mnie wybuziakował z okazji dnia kobiet. Myślicie, że miałam szansę coś od niego chycić? ;/
-
Hejka ale Wy produkujecie! Ja byłam w hm w sobote i juz były przeceny młodego obkupilam. My dzis zostałyśmy zaproszone na akademie zorganizowana przez samorząd uczniowski ale było śmiechu, chłopcy i dziewczyny śpiewali rożne przeboje o kobietach i prezentowali scenki, dostałyśmy po róży i czekoladzie. Juz zapomniałam co miałam Wam napisac, za duzo wiadomości do nadrobienia, gratuluje ujawnionych siusiaków bądź nie.
Najmłodsza_staraczka lubi tę wiadomość
-
Kasiula powodzenia na wizycie!
All4 lacze sie z Toba w bolu! Ja sie kochalam w Rickym Martinie i to samo...
Madzik gratuluje siusiaka!
Co to jeszcze? Aaa, u nas bedzie FooFighters w lipcu i maz idzie... sam... Jakos na miesiac przed porodem na takim rokowym koncercie na wielkiej arenie wsrod szalejacych tlumow to nie bardzo sie widze... ;( -
Za szybkie jestescie
nie nadazam. Ja totalnie chora, katar,troche kaszlu, bol glowy. Ratuje sie roztworem z wody morskiej, herbsta, cytryna, cebula :o a tu zdjecie na zachete
4 kilo arbuza w dwa dni
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4db923e13cc3.jpgsisi lubi tę wiadomość