Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Na ból żołądka najlepsze siemię lniane, można fajnie zaleczyć, ale odczujesz ulgę najwcześniej za 2 dni. Na ekspresowe pozbycie się bólu, mi pomaga napicie się letniej przegotowanej wody małymi łykami, trochę mniej pić, żeby nie przeciążyć, no i położyć się na boku. Najlepiej lewym. Jak to nie pomoże, można wziąć nospę, też pomaga. I ogranicz na razie surowiznę
-
Ja to ma dni lepsze i gorsze- jednego dnia zachwycam sie sobą-że jakoś lepiej wyglądam, promienniej, młodziej, szczuplej, a następnego dnia patrzę, że w sumie to jestem blada, gruba i pryszczata. Coś mi sie wydaję, że hormony nie tylko opanowały mój mózg ale i oczy
-
nick nieaktualnyDobry...
Ja cycki miałam przed pierwszą ciążą ładne C, potem dziecię mi wyssało i zostało B, teraz mam znowu jakieś D podejrzewam, bo przestałam sieciówkowe staniki kupować, a w dopasowanych mam F. Ciekawe czy znowu do B zejdą jak skończę karmienie
A w ogóle nadal wyglądam na zaawansowaną ciążę spożywczą
Samsaramsa, awangarda, Lovi89, llallka, K_A_M_A, sisi, ss25, Margaret.Se, Lexi150, Otka, neme lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki!
U mnie z cyckami bez zmian..Czyli takie między A a B ale mają ładnieszy krztałt. Na szczeście mnie nie bolą. Na samym początku bolały jak skur..ale wtedy jeszcze nie wiedziałam, że jestem napoczęta
Nabarałam i ja odwagi żeby pochwalić się swoim basiorkiem ;p
PS. w tle lacie starego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2017, 11:06
awangarda, Ruda Paskuda, K_A_M_A, sisi, llallka, ss25, Margaret.Se, Lexi150, Gaduaaa, Another, Lovi89, Kasiula09, Otka, neme lubią tę wiadomość
-
Samsa wszystkiego najlepszego !!!
Madzik gratuluje synusia i wyjścia ze szpitala, oszczędzaj się.
Dziewczyny jakie wy wszystkie zgrabne jesteścieOgłaszam, że sierpniówki 2017 zostają miss całego forum!
All4love kto to taki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2017, 12:01
Cassie 65, Gaduaaa lubią tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
O rzesz, to ja chyba stara jestem bo w ogóle nie kojarzę tego zespołu
Zatrzymałam się na Bakstreet Boys, Nsync i Hansonach.
I tak jak piszę Awangarda przynajmniej nie musisz być zazdrosna o inną, a jak pomyślisz co on robi z innym to może Ci przejdzieRuda Paskuda, llallka, awangarda, Margaret.Se lubią tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
nick nieaktualny