Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
O jak dobrze ze mi lody nie podchodza wogole teraz w ciazy.
Santoocha, no wlasnie jak jest wada serca stwierdzona, albo jakas inna choroba czy wczesniaki to wtedy monitor oddechu jak najbardziej tak, ale w innym wypadku to ja mysle ze to zbedny wydatek. No chyba ze kogos to strasznie stresuje to dla swietego spokoju czemu nie. Ja nie mialam i teraz tez nie mam w planie zkaupu chyba ze beda ku temu jakies wskazania. -
Another nie przejmuj się, to dla WASZEGO dobra, potrzymają chwilę i wypuszczą. Lepszy szpital niż siedzenie w domu z infekcją. Będzie dobrze!
Anielle z folią do piekarnika hahah tylko ciąża Cię usprawiedliwia
Sylwia ale z Ciebie sexy mamuśka!
Strasznie mnie suszy dzisiaj. Wczoraj mało wypiłam, może to przez to...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2017, 22:25
Another, ss25 lubią tę wiadomość
20.08.2017 -
Basia, Lexi, Sabina i nie wiem czy o kimś nie zapomniałam, gratuluję udanych wizyt
Another głowa do góry, podleczą Cie i zanim się obejrzysz będziesz w domku!
Co do wyprawki to postanowiłam rozłożyć ją w czasie i jakoś idzieTeż właśnie zastanawiam się nad przewijakiem.
Doświadczone dziewczyny, a co jeśli maluch śpi z wami, a cały sprzęt dziecka u niego w pokoju. Czy chodziłyście go przebierać kilka razy w nocy obok do pokoju czy załatwiłyście sobie dodatkowy przewijak do sypialni?Another lubi tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Sisi dobre pytanie, nie wiem. My mamy tylko jeden pokoj wiec wszystko bylo na miejscu. Ale jak dobrze pojdzie wszystko to sie w czerwcu przeprowadzamy do innego mieszkania i sama sie zastanawiam jak to ogarnac. Napewno chodzenie po nocy do pokoju obok i budzenie przy tym starszej corki ktora tez tam bedzie spac odpada. Ale czy dodatkowy przewijak czy tylko podklady na lozko i ekspresowa zmiana pieluchy? Hmm
-
Może macie rację. Ja już jestem mega zestresowana tym, a stary jeszcze dokłada nerwów. Chociaż od dziada odpocznę i książki ze dwie przeczytam. Bo pewnie z tydzień poleżę.
DobranocCassie 65 lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
http://www.gazetalubuska.pl/polska-i-swiat/a/niewiarygodne-orangutan-chcial-pocalowac-brzuszek-kobiety-w-ciazy,11860110/
Zobaczcie link! Orangutan caluje przez szybe brzuszek ciezarnej. Az sie popłakałam.sisi, ss25, Cassie 65 lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Sisi nasz Młody miał przygotowany swój pokój. Ale jak to życie pokazuje ani razu tam nie spal. Więc przenieśliśmy lozeczko na którym był przewijak do nas i tak zostalo. Teraz do tego dolaczyly zabawki
sisi lubi tę wiadomość
-
Dzien doberek!
A ja sie Wam wczoraj nie pochwaliłam jaka mi pan poslubiony zrobił niespodziankę! Kazał czekać na kuriera, myslalam, ze kupił sobie znowu jakies ustrojstwo do komputera chociaz dziwne było, bo on zawsze mowi jak chce cos zamowic. Okazało sie, ze to był prezent dla mnie, perfumy ktore oglądałam w sobotew ramach zdanej obrony, dnia kobiet i na dokładkę stwierdził, zebym sie nie spodziewała za miesiąc na urodziny czegoś dodatkowego
ten mój "romantyczny" mezul
miłego dnia brzuszki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2017, 06:36
ss25, Margaret.Se, K_A_M_A, Cassie 65, All4love, sisi, Otka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry kochane
Wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta
U mnie święto podwójne i tego nie lubię bo tylko jeden prezent jest ;( i stara juz jestem ;(
Haha xd
Jakoś buro i ponuro u nas
A to mój brzusio już rano okraglutki jest
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fa6fe2c9ee62.jpg
Zmierzylam się centymetrem ni i tylko na plusie jest biust, brzuch i w pasie, pupa i uda nic nie rosną całe szczęścieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2017, 06:47
ss25, Margaret.Se, Lexi150, llallka, K_A_M_A, santoocha, Asiulka83, Another, Lovi89, sisi, Otka, Tova33, Rudzielec :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySamsaramsa wrote:Dzień dobry kochane
Wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta
U mnie święto podwójne i tego nie lubię bo tylko jeden prezent jest ;( i stara juz jestem ;(
Haha xd
Jakoś buro i ponuro u nas
A to mój brzusio już rano okraglutki jest
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fa6fe2c9ee62.jpg
Zmierzylam się centymetrem ni i tylko na plusie jest biust, brzuch i w pasie, pupa i uda nic nie rosną całe szczęście
Wszystkiego, co najlepsze i najpiękniejsze! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta! :*
Ja licze na dwa prezenty od starego. Dla mnie i małej
Ah i witam sie w 5 miesiącu!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2017, 07:04
Margaret.Se, Lexi150, sisi, Otka lubią tę wiadomość
-
Heloł laski
znowu same fajne brzuszkisamsaramasa konkretnie u Ciebie widać
Ja wczoraj odpadłam totalnie, gości miałam itd... i mi się starszy syn rozłożył.Calutką noc nie spaliśmy bo miał grubo ponad 39 stopni gorączki, które się nie chętnie zbijały po nurofenie... idziemy dziś do lekarza... za to dość wyraźnie dziś czułam "gaulątko". Wracając do gości to była u mnie taka dalsza kuzynka męża... babcia już 6 wnucząt i mówi do mnie że będzie dziewczyna heheh - dobra kobieta
Także tenDziś dzień kobiet kochane więc bawmy się wszystkie dobrze
otrzymujmy dziś kwiaty i buziaki
Ja na zombiaka po lekarzy chyba się walnę i będę leżeć do wieczora i kupie na obiad jakiś słoik.. bo nie mam siły..
a jeszcze jutro mąż ma urodziny... <facepalm>Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2017, 08:48
sisi lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś