Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
BrumBrum wrote:Cherry mlody na 17 miesięcy więc jeszcze maluszek. Od 9 do 15 jest w żlobku ale tak trzeba sobie radzic. M wraca wieczorem zazwyczaj a tak nie chcemy mowic rodzinie chociaż może bwdziemy zmuszeni...
Gaduaaa lekarza mam bardzo zaufanego i naprawde dobrego wiec nie mam potrzeby konsultacji. Krwiak nie jest czymś nienormalnym w ciąży - podczas implantacji pecherzyk trafia na naczynie krwionośne no i tyle. Kwestia jak duży jest. Najważniensze teraz by ciąża rosła normalnie i krwiak jej nie przeszkadzał, czyli np aby pęcherzyk.sie nie odkleił. U mnie lekko sie odkleja ale nie ma jeszcze tragedii. No i oby krwiak nie pękł bo to heh.. Ja na razie wogole nie krwawie, jest szansa że się wchłoni sam jesli sie nie pezeciąże. Doatalam.luteine 2 dziennie po 100mg ale doskonale wiem że to takie placebo w mojej sytuacji. Aby cos robic.
No wiec mam doła. I czekam do 21 na kolejną wizyte.
Kochana może właśnie dlatego warto powiedzieć w tej sytuacji? Żebyś miała więcej odpoczynku?
Trzymam kciuki :*
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
nick nieaktualny
-
Brum Brum .. ja wierze, że u Ciebie ten krwiak się wchłonie i wszystko będzie w porządku. Dziadkom powiedz, że dzisiaj takie czasy niestety ogrom kobiet doświadcza niejednej straty
-
Brumbrum trzymam kciuki zeby krwiak sie wchlonal i nie przeszkadzal dzidzi, na Twoim miejscu powiedzialabym rodzinie zeby dzieckiem sie bardziej zajmowali a ty zebys jak najwiecej odpoczywala teraz dobro maluszka jest najwazniejsze
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
Wracając do wczorajszej wizyty:
serduszko bije jak dzwon, dzidziuś ma niecałe 5 mm
na następnej wizycie doktor obliczy kiedy termin porodu i założy kartę ciąży
powiedzieliśmy wczoraj teściom bo mieszkają niedaleko nas, a do swoich rodziców dzwoniłam dzisiaj. reszta rodzimy dowie się przy wigilijnym stoleBrumBrum, awangarda, inaa, Tova33, Luca, Asiulka83 lubią tę wiadomość
-
kathuz wrote:Wracając do wczorajszej wizyty:
powiedzieliśmy wczoraj teściom bo mieszkają niedaleko nas, a do swoich rodziców dzwoniłam dzisiaj. reszta rodzimy dowie się przy wigilijnym stole
Super
To już duże dzidzio
mama:
-
kathuz wrote:Wracając do wczorajszej wizyty:
powiedzieliśmy wczoraj teściom bo mieszkają niedaleko nas, a do swoich rodziców dzwoniłam dzisiaj. reszta rodzimy dowie się przy wigilijnym stoleFabian Cyprian Tymuś -
Brum brum a może pokłam,że masz problem z kręgosłupem,ze dysk się wysunął i nie możesz dźwigać i prosisz o pomoc, jak kiedyś powiesz że nie chciała mówić o ciąży to myślę,że spokojnie zrozumieją. Bo w tych krwiakach tylko czas i oszczędzanie się.
Kombinuj
Cycki mi wracają!sisi lubi tę wiadomość
synuś
Dwa aniołki * -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobry...
Brum - pozytywnie! Powiedz rodzinie, jeśli razem z tobą przezywali poprzednie straty to właśnie teraz powinni Ci pomóc.
Rodzice mojego byli wczoraj. Mieliśmy nic nie mówić, no ale Julas wystrzelił "Bo mama nie może się denerwować bo będę miał brata albo siostrę". No i cały misterny plan wziął w łeb . Takie to moje gadatliwe dziecko .
Ja dzisiaj o dziwo w miarę ok. Cycuchy bolą ciągle, ale chyba zaczynam do tego przywykać. Brzuch wyjątkowo cicho i spokojnie. Trochę robimy, trochę się obijamy z młodym Weekendowo.Tova33 lubi tę wiadomość
-
Ruda Paskuda wrote:Dobry...
Brum - pozytywnie! Powiedz rodzinie, jeśli razem z tobą przezywali poprzednie straty to właśnie teraz powinni Ci pomóc.
Rodzice mojego byli wczoraj. Mieliśmy nic nie mówić, no ale Julas wystrzelił "Bo mama nie może się denerwować bo będę miał brata albo siostrę". No i cały misterny plan wziął w łeb . Takie to moje gadatliwe dziecko .
Ja dzisiaj o dziwo w miarę ok. Cycuchy bolą ciągle, ale chyba zaczynam do tego przywykać. Brzuch wyjątkowo cicho i spokojnie. Trochę robimy, trochę się obijamy z młodym Weekendowo.
Dlatego my młodej nie mówimy, bo to też papla jest zwłaszcza, że o tej straconej wiedziała też i nieraz pyta
I jak rodzice, skakali pod sufit?
mama:
-
Dzień dobry
Kathuz gratuluje serduszka, cudowne uczucie prawda?
Brum krwiaczek na pewno się wchłonie. Tak jak dziewczyny radzą powiedz, że nadwyrężyłaś kręgosłup czy coś i potrzebujesz pomocy przy małym.
Awangarda Tobie cycuchy wracaja, a mi przechodzą. Musi być równowaga w naturze
Mnie dzisiaj obudził sen z finałem, to już czwarty raz od kiedy jestem w ciąży. Z wrażenia nie mogłam usnąć ponownie
Umówiłam się też na kolejna wizytę na 30 grudnia na 11 20. Inaa wpiszesz mnie na listę? To bedzie 10t1d maluszek będzie juz fikałCherry_Blossom, Tova33 lubią tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860