Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej mamuśki:)
Cherry wpisz moje połówkowe na 18.04 a nad reszta dat mysle ze nie pozmieniać
Sylwia jejka jakie to okrutne, ze taka mała istotka już w brzuszku musi tyle przejść ehhh no ale najważniejsze ze cały obrzękł zniknął to teraz już tylko lepiej będzie:)masz super lekarza i tylko pozazdroscic:)
Młoda wspołczuje tej kolki ale najważniejsze ze już masz za sobą i teraz tylko będziesz odpoczywać
Dziewczyny wózki swietne macie i ja nawet wczoraj zaglądałam na rzne strony i rankingi wózków:)
MOje maleństwo dzisiaj z rana połaskotało mnie i od razu zaświeciło mi słoneczko na twarzy mimo pochmurnego dnia:)moniadi lubi tę wiadomość
-
kurkaSkiters wrote:Ja mam ostatnio na wszystko ochotę. Jedzenie jest teraz sednem mojego życia. Też tak macie?
Margaret.Se lubi tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
All4love wrote:Sylwia, zrób i nastaw herbatę, z chęcią pomogę Ci je zjeść
Co uważacie o woreczkach na zużyte pieluchy? Warto?20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
nick nieaktualnyDobry... ja znowu ino się przywitać i pogratulować wizyt. Sylwia dobrze że wszystko wygląda ok.
Wpiszcie mi połówkowe na 29. Chociaż jeśli będzie takie jak ostatnio prenatalne - 5 minut i nara, to idę prywatnie. A teraz spadam do sklepu ostatnie zakupy przed ślubem i jakieś spodnie ciążowe, bo już mnie wszystko ciśnie cholera
ss25 lubi tę wiadomość
-
Hej laski
Właśnie umówiłam się na drugie banie połówkowe- 3D/4D
Umówiłam się w Invikcie. Widziałam, że pisałyście, że ciężko tam o termin- ale rozumiem, że ze skierowaniem czyli na nfz próbowałyście?
Ja mam wizytę na 18 kwietnia na 18.40- Cherry jakbyś mogła mnie dopisać, będę wdzięcznaCo mnie zdziwiło, pani przez telefon powiedziała, że 3d robią tylko między 20 a 26 tygodniem...
moniadi, Margaret.Se, ss25, sisi lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Sylwia gratuluję dobrych wieści aby tak dalej
Zakup wózków świetny ja jeszcze trochę i tez się będę rozglądać
Dzisiaj wkońcu i ja doczekała się wizyty wiec pros ze o kciuki o 14:20 Dzisiaj poproszę o usg żeby zobaczyć maluszka
llallka, Margaret.Se, ss25, moniadi, sisi, Genshirin, Another lubią tę wiadomość
-
Hej, to już wszystko wiem. Dziękuję Wam kochane. Przez te hormony wczoraj świrowałam, spać nie mogłam itp... Dziś na swieżo wszystko przemyslałam i zapisałam się do Invicta prywatnie 5 kwietnia na 16:40. Będzie to dokładnie 21+1, czyli sam początek 22 tygodnia.
Prywatnie mają oczywiście terminy na życzenie... A z terminem na NFZ wpisali mnie na listę oczekujących na maj. Jeśli jakimś cudem ta lista jest krótka i trafi się wolny termin do max 8 maja to pójdę na kolejne dokładne USG pod koniec 26 tyg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 12:57
Margaret.Se, ss25, sisi, llallka lubią tę wiadomość
❤ juniorek ❤
-
Llallka ja jak rozmawiałam z pielegniarka lekarza podobno rewelacyjnego ze wszystkimi certyfikatami, gdzie jestem umowiona ale jeszcze mysle nad terminem to babka mówiła ze 3D/4D to najlepiej w 24-25tc, wiec chyba wiedza kiedy najlepiej. Ja mysle o połaczeniu połówkowego z 4D i nie wiem kiedy najlepiej isc na takie badanie czy 21,23 czy 25tc, bo w tym 25tc to nie wiem czy nie za pozno na połówkowe i zbadanine dziecka dobrze
Jesionka za dzisiejsza wizyte:*
Luntrusek dobrze ze się umowiłas prywatnie, masz problem z głowy:) Ja dzwoniłam do invicty na prenatalne ze może ktoś zrezygnuje no ale niestety nikt nie zrezygnowałWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 13:11
-
nick nieaktualny
-
Ruda Paskuda wrote:Dobry... ja znowu ino się przywitać i pogratulować wizyt. Sylwia dobrze że wszystko wygląda ok.
Wpiszcie mi połówkowe na 29. Chociaż jeśli będzie takie jak ostatnio prenatalne - 5 minut i nara, to idę prywatnie. A teraz spadam do sklepu ostatnie zakupy przed ślubem i jakieś spodnie ciążowe, bo już mnie wszystko ciśnie cholera
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
Lutrasek z tego wynika, że nie ważne czy to invicta czy przychodnia rejonowa- na nfz ciąża powinna trwać 2 lata, żeby ze wszystkim się wrobić
Margaret zpewne orientują sie kiedy najlepiej wykonać takie badanie, ale słyszałam np. że fajnie też jest je zrobić ok. 30 tygodnia, wtedy co prawda nie ma całości, za to buźka fajnie wychodzi... No ja i tak chciałam w sumie iść teraz ok, 23 tygodnia.
Sisi ja to zawsze umówię sie późno a potem nie mogę wysiedziećAle to przez mężulka- niech też oko nacieszy
Cassie 65 lubi tę wiadomość
-
Hejo!
Widze, ze duzo z Was ma połówkowe w moje urodzinyJa dzis miałam dzien na lajcie, dzieci poszły wcześniej do domu, nauczyciele na koncert muzyki klasycznej, bo obchody swieta patrona szkoły były. Moje dziecię zaczęło sie ruszać jak usłyszało muzykę. W domu byłam juz o 13 wiec korzystając z okazji odebrałam dyplom z uczelni i z mężem uderzamy do galerii, moze cos sie kupi, a jak nie to KFC
moniadi, sisi, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny piekne wozki wybralyscie!
Ja dostane od swojej siostry, wiec wole nie patrzec nawet jakie teraz sa piekne rzeczy, bo moj wozek bedzie mial 7 latale wazne,ze kupowac nowego nie musze.
Cherry - dopiszesz mi prosze polowkowe na 5 kwietnia? i moze dybys tak poprawila mojego nicka?dzieki z gory!
ss25 - wow ! ostatnio zjadlam 7 plackow i myslalam,ze przegielam..ale 13 to szacun
Dzieki za cynk ze stronkami, tez sie zaraz pozapisuje :p
KurkaSkiters - jedzenie tak,ale gotowanie juz gorzej:p dzis w menu byla mrozona fasolka szparagowa, a wczoraj warzywa na patelnie :p
All4love- ja bede kupowac paklanki... w koncu fiolkami te pieluszki nie pachna
-
nick nieaktualny