Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Margaret gratuluję zdrowej córeczki
cudowna wiadomość
Co do kalendarza chińskiego to u mnie zapłodnienie było na przełomie listopad/grudzień i w kalendarzu w listopadzie wyszła mi dziewczynka a w grudniu chłopczyksisi, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
Margaret.Se wrote:MOje kochane!!!!
Wynik nifty prawidłowy!!!i mam dziewczynkę!!! poryczałam się ze szczęścia hehehhe. Cherry wpisz mi proszę dziewczynke-Laura<3 kocham kocham kocham<3
Jakby ktoś pytał to cudowne zycie zaczyna się po 40-tce!! hehehheCiesze się razem z Tobą. Łzy szczęścia mogą być. I oby już tylko takie!
Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
Margaret ale jest jednak trochę takie odczucie "no kurwa przecież wiedziałam, że bobas jest zdrowy. Też mi zdziwko" no nie?
Mnie bardziej jednak zszokowalo, że będę mieć dziewczynkę bo na pewno nie hasło "kariotyp prawidłowy"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2017, 21:32
Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
Dziekuje moje kochane!!!:***
Z tej okazji łeb mi napier... hehehe ale co tam daje rade ale zaraz pewnie padne:)
Cudowny dzien a nawet bym powiedziala ze najcudowniejszy moj dzien:) teraz w koncu moge skupic sie na szkole rodzenia:)sisi lubi tę wiadomość
-
Cassie 65 wrote:Margaret ale jest jednak trochę takie odczucie "no kurwa przecież wiedziałam, że bobas jest zdrowy. Też mi zdziwko" no nie?
Mnie bardziej jednak zszokowalo, że będę mieć dziewczynkę bo na pewno nie hasło "kariotyp prawidłowy"
No tak kochana ale gdzies tam z ttlu glowy suedziala jakas zmija i maciła hehe a teraz to juz wiem ze wszystko musi byc dobrze!! Od wielu osob slyszalam czesto jeszcze jak nie bylam w ciazy ze jak kobieta po 40-tce zachodzi w ciaze to rodzi chore dziecko i ZD to bo jak rodzi po 40-tce to czego oczekiwala itp -
Ale tutaj dzisiaj fajnie,s ame mile wiesci
Gratuluje wszystkim udanych wizyt, Cassie i Margaret, Wam szczegolnie gratuluje dobrych wynikow bo napewno sie niezle stresowalysmy
A ja dzisiaj w pracy mialam starcie tytanow, nie dalam sie, hormony za mnie walczylyKoniec koncow atmosfera w pracy sie po konfrontacji zmienila bardzo pozytywnie, mam nadzieje ze tak juz bedzie. Ale ile sie zestresowalam przed to moje, brzuch mnie caly bolal i dalej troche, juz sobie wmawiam ze szyjka tez kluje i ze napewno zaszkodzilam mojemu bobasowi ;( ale ciezko sie czasem nie denerwowac.
Byle do czwartku do polowkowego!
Pestka duzo zdrowka! Lacze sie w bolu, gardlo mi nawala od soboty, naszczescie nie na tyle zeby glos stracic. Tez by mi si emarzyl tydzien L4, ale Ci lekarze tutaj to sa jacys nienormalni...Cassie 65, Margaret.Se, sisi lubią tę wiadomość
-
Anielle, dzięki
No trochę strachu się najadłam przez te w sumie 2 miesiące.
Fajnie, że udało Ci się podczas tej konfrontacji w pracyJestem w szoku, że masz w tej Francji tak kijowe warunki będąc w ciąży...Że nie możesz sobie nawet na krótkie l4 pozwolić kiedy na serio jesteś chora ;/
Dziewczyny! Ma któraś z was Luxmed? ale nie wykupiony pakiet z pracy tylko indywidualnie. Właśnie się zastanawiam czy w to brnąć. W sumie to już połowa ciąży ale jak tam obliczyłam to lekka ręką ok. 10ciu wizyt chyba u doktorka mnie jeszcze czeka (jeśli na koniec trzeba chodzić co 2 tyg a później raz w tygodniu. Jest tak?) plus może jakieś nie daj Boże nie zapowiedziane wizyty. Z resztą jakbym wykupiła pakiet mogłabym se do niego i codziennie chodzićWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2017, 22:48
-
Wczoraj zaczęłam 20 tydzień
a dzisiaj szykuje się piękny dzień
aż nastraja żeby jeszcze bardziej cieszyć się maleństwem:). Nasze dzieciatką na razie nadal jeszcze jest niespodzianką, więc muszę trzymać na wodzy moją chęć zakupową. Może dzięki temu kupię mniej zbędnychrzeczy:p . Badania prenatalne mamy 10.04 więc jeszcze chwile poczekamy.
Genshirin, sisi, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
Cassie 65 wrote:Anielle, dzięki
No trochę strachu się najadłam przez te w sumie 2 miesiące.
Fajnie, że udało Ci się podczas tej konfrontacji w pracyJestem w szoku, że masz w tej Francji tak kijowe warunki będąc w ciąży...Że nie możesz sobie nawet na krótkie l4 pozwolić kiedy na serio jesteś chora ;/
Dziewczyny! Ma któraś z was Luxmed? ale nie wykupiony pakiet z pracy tylko indywidualnie. Właśnie się zastanawiam czy w to brnąć. W sumie to już połowa ciąży ale jak tam obliczyłam to lekka ręką ok. 10ciu wizyt chyba u doktorka mnie jeszcze czeka (jeśli na koniec trzeba chodzić co 2 tyg a później raz w tygodniu. Jest tak?) plus może jakieś nie daj Boże nie zapowiedziane wizyty. Z resztą jakbym wykupiła pakiet mogłabym se do niego i codziennie chodzić
Ja mam pakiet ale z pracy, jesli pójdziesz tam to i tak założą Ci kartę ciazy, wiec i tak bedziesz chodzić co miesiac, poza tym w lux medzie sa tylko 3 usg w każdym trymestrze, jedyne co to badania masz w cenie i tyle. Nie wiem jak to wychodzi cenowo jak kupujesz pakiet dla siebie i co sie bardziej opłaca. -
Hej dziewczyny
Walczycie o pierwszeństwo w kolejkach?
Dzisiaj stałam z koszykiem z zakupami, kolejka długa, mi zaczęło się robić gorąco i tak się zastanawiałam czy nie wbić przed wszystkimi z hasłem - jestem w ciąży -
Pewnie by mnie zlinczowali, nie?moniadi lubi tę wiadomość
20.08.2017 -
Zanim weźmiesz pakiet zorientuj się jacy lekarze przyjmują. Ja mam pakiet z pracy ale faktycznie i tak chodzę prywatnie, bo tu mają i słabe USG. Co do badań- nie wiem czy zależy to od miasta ale we Wrocławiu wystawienie skierowania spoza badań które i tak mialabyn bezpłatne w ramach nfz graniczy z cudem. Chodzenie często do lekarzy jest możliwe, bo Luxmed ma obowiązek zapewnić ci w ciągu 2 dni ginekologa i to robi tylko że tych co są zwykle dostepni, strach się bać
. Miałam kilka razy szczęście że zwolniło się miejsce akurat a tych lepszych ale 5 lepsEgo lekarza w miarę szybko żeby chociaż serduszko czy szyjkę sprawdził.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2017, 13:03