Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry!
Sisi fajnie, że kupiłaś szafę. Będziesz mogła zaszaleć w wyprawką ;p
Szarlo ja czuje kopniaki zawsze albo przeważnie właśnie w okolicach czy na wysokości pępka
A u mnie też się zaczął 21tydzień. Musze to zmienic na suwaku w ogóle bo w czwatrek na wizycie wyszło mi +1 dzień jeszczemoniadi lubi tę wiadomość
-
Hejka:)
Genshirin gratuluje pierwszego kopniaka!
Mi dzisiaj chyba wydawało się ze cos tam niby pocułam, ale mysle, ze wydawało mi się...
Sisi super ze już masz szafe i masz gdzie pchac piękne ciuszki:)
Cassie ja dzisiaj już wiem gdzie będzie stała szafa i biurko:) ciesze się ze udało mi się na papierze rozmiescic:) postanowiłam ze w kwietniu trzeba będzie przemeblowanie zrobić i pomalować sypialne, bo 7maja zaczynam 26tc i wtedy mam już w planach wielkie zakupy zaczynać
Kochana ja tez wynajmuje mieszkanie bo nie kupiłabym tak małego mmieszkania, mam 10m2 więcej, niby nie małe mieszkanie ale jakbym miała wydac kupe kasy to bym kupiła o wiele większe mieszkanie a raczej domek:)ojjj tak mi Dorota tez by się przydała chociaż mój uważa ze jest zbedna bo mam taki talent ze sama sobie dam rade bez niej heheheh. Teraz tylko zostanie mi wybór komody, łóżeczka a może i regały jeszcze i fotela jakiegoś wygodnego do karmienia.
Dziewczynki wiecie już na czym bedziecie karmic, macie wybrane fotele, krzesła czy jakies inne ciekawe pomysły???
Cassie super kupuj komode, ja w sumie tez mogłabym jzu kupic bo w salonie mam jeszcze miejsca ale chyba się wstrzymam, no chyba ze trafi się sper okazja hehehehGenshirin, sisi lubią tę wiadomość
-
Kurka ja już jestem zapisana do szkoły rodzenia. W środę już mam pierwsze zajęcia:)
Genshirin fajne te kopniaki nie?
Margaret ja nie mam co kombinować z tą komoda muszę kupić zwykła biała ale taniej niż 300zl nie ma opcji a używanego badziewia ma olx z Ikei kupić się nie da bo to się do wystawiania już nie nadaje :p
Chodź ja sama zamierzam wystawić komode z IkeiMargaret.Se, Genshirin, sisi lubią tę wiadomość
-
Aha a co do karmienia my ze starym znaleźliśmy na hasioku fotel w stylu PRL. Plan jest taki, że sobie go przerobimy po prostu no jest w całkiem dobrym stanie. Stary będzie miał do grania na konsoli a ja do karmienia Zosi
:dMargaret.Se, sisi lubią tę wiadomość
-
No właśnie u mnie Zosia od ok tygodnia kopie tak, że czuć na ręce. Ale, że z mężem cały tydzień się mijaliśmy bo pracował na popołudniu to poczuł kopniaka dopiero wczoraj rano. Ale śmieszna reakcja była jego bo jak poczuł to wziął rękę od razu jakby go poparzyło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2017, 23:08
Margaret.Se, Genshirin, moniadi lubią tę wiadomość
-
Cały dzień spędziliśmy na zakupach. Najpierw pojechaliśmy odebrać szafę, a później do Lidla. Zawieźliśmy wszystko do domu i okazało się, że zapomnieli nam dać dolną szufladę ale jutro mają dowieźć. Następnie udaliśmy się do Ikei po szafki nad telewizor i kilka pierdól, a później do B&Q po pawlacz nad schody. Wydaliśmy dzisiaj kupę kasy ale wszystko było potrzebne i w nieskończoność odkładaliśmy te zakupy.
Cały wieczór mąż składa teraz te meble i klnie jak szefc bo średnio to lubi
A tak poza tym to mamy dzisiaj angielski dzień matki i mimo, że pełną mamusią jeszcze nie jestem to już dostałam kwiatka i kartkę okolicznościową
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8c729a3a949b.jpgMargaret.Se, Cassie 65, All4love, Lexi150, Another, ss25, llallka, moniadi lubią tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Sisi, świetny pomysł męża:)
Ja wczoraj zjadłam za dużo domowych ciastek smażonych na głębokim tłuszczu po których pół nocy męczyłam się z koszmarami:) i po których od razu czuje "rozrost boczkow". Połączenie ciąży spożywczej z ciążą naturalną nie nalezy do najprzyjemniejszych doświadczeń więc chyba na jakiś czas odstawiam aż tak ciężkie rzeczy:)sisi lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry:)
Jejka jakie sny mialam zboczone hehe ogladamy teraz sobie serial Narcos a w glownej roli odtworca Pabla Escobara i z nim sie calowalam i bzykalam hehe matko on mi sie nawet nie podoba haga nie mogli mi dac do snu ktoregos z moich ulubiencow ehhh bez wasiw i co potrafia sie calowac haha:). snily mi sie tez osoby zmarle z rodziny o objadalam sie ogromna iloscia maltesersow hehe aaa jeszcze ze latałam nad woda haha swietne uczucie. Dzisiaj pierwszy raz od hmm chyba 9tc nie wstalam ani razu w nocy na siku:D spalam jak zabita:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2017, 08:08
Cassie 65, sisi lubią tę wiadomość
-
Dziewczeta czy Wy tez tak macie ze wstajecie i jednego dnia jest brzuch mniejszy a za kilka dni o wiele wiekszy i znowu powtorka na mniejszy???? Ehhh zaczynam miec schize bo dziwnie maly moj sie zrobil....
-
Bry!
Margaret a widziałaś tego aktorga co gra Pablo? Jak dla mnie dobra sztuka do snuhttps://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/4b/e3/d8/4be3d85382c0e9e35b817e4dfdb412f1.jpg
Mega mega MEGA dobrze zagrał Pablito strasznie mi się podobał
Pena jest jeszcze dobrytaki niegrzeczny skurczybyk
Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
Tak zagral po mistrzosku Pabla ale najbardziej podobal mi sie kuzyn Pabla Gustavo:D niestety zostal zastrzelony,Pena tez swietnie gra. Film wciaga na maxa:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2017, 09:17