Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
moniadi wrote:Magroz i Cassie, gratuluję udanych wizyt
Magroz, jak Ty to zrobiłaś z tymi zakupami, że za połowę ceny udało Ci się je dostać?
I oświećcie mnie dziewczyny, w jakim celu mamy nosić zawsze ze sobą kartę ciąży? W razie jakiejś nagłej akcji?
Jesli chodzi o kartę ciąży to lepiej ja miec ze sobą.Ja w pierwszej ciąży zawsze nosiłam a kiedy byla potrzebna nie wzięłam.To bylo w szkole nagle mnie chwycily skurcze w 28tyg regularne wiec od razu pogotowie a tu karty nie ma.Musiala mama jechac ok.70km żeby mi dostarczyć.I od tamtej pory nosze choćby nie wiem co.moniadi lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Anielle gratuluję potwierdzonego synusia Szkoda, że tak wyszło z tą lekarka ale jeśli doświadczona to pewnie nie potrzebuje długo przyglądać się poszczególnym narządom.
Cassie i Margoz wam również gratuluję udanych wizyt i zdrowych dzieciaczków
Kurczę właśnie oglądam zdjęcia z dzisiejszego spaceru i nie mogę się nadziwić jaki mam już wielki brzuch. W lustrze wydaje się mniejszy albo jak spoglądam z w dól ale zdjęcia chyba nie kłamią...20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Ok, dzięki dziewczyny za uświadomienie nie miałam pojęcia, że ta karta jest taka ważna... Od jutra ląduje na stałe w mojej torebce
Margoz, szkoda, że nie pochwaliłaś się nam wcześniej tym błędem na ich stronie, na pewno wiele osób by skorzystało zazdroszczę takiego zakupu
No, Sisi, nie da się ukryć, że nasze brzuszki stają się coraz większe. Jak mi mój mąż ostatnio zrobił zdjęcie brzusia, to byłam w szoku, że jest taki duży. Rzeczywiście, lustra i widok z góry przekłamują chyba trochę wygląd brzuszków -
Aniele gratuluję synusia i nie przejmuj się babskiem bo widocznie brakuje jej trochę podejścia do swojej pracy.
Cassie i Margoz super wieści z waszych wizyt<3 ciesze się bardzo ze wszystko układa się cudownie:)
Cholera ja nigdy nie nosze karty ze sobą, no tylko na badania hmm dobrze wiedzieć to teraz do torebki musze włozyc
Magroz zakupy niezłe zrobłas:)
Ja dzisiaj zaszalałam i mojej księżniczce kupiłam kilka ciuszków:D jutro dodam fotke bo dzisiaj już padam. Miałam takie emocje podczas tych pierwszych zakupów ze myslsłam ze nie wyjde z H&M:D najpierw weszła i stwierdziłam ze straszne badziewie i nie w moim stylu ale grzebiąc i szperając zaczęła się podnosić adrenalina heheh i w końcu wyszłam kilkoma ciuszkammi i tez skorzystałam z rabatu bo od dzisiaj do 12 chyba kwietnia na dziecięce ciuszki jest 20% ja skromnie bo zapłaciłam 140zł -
hmmm bo zapomnę, pamiętam jak pisałyście ze w H&M ciuszki sa zawyżone ale jak dla mnie to maleństwo i cholera nie znam się tak żeby stwierdzić czy faktycznie. Kupiłam body z kr rękawem 2szt 56,62 i nie wiem czy to 62 nie za duże? z dł rękawkiem body 68 ale to spoko bo dł rękaw na później się przyda i spodenki 2pary 74cm, będę wywijać nogawki wczesniej i na dłuzej posłuza:)
-
Cassie Zosienke masz spora skoro wychodzi 10% wagi to będzie niezła laseczka z niej i pewnie wysoka:D Ja mam przeczucie ze moja Laurunia to nie będzie duza i czuje ze tydzień dwa przed terminem urodze:D hehhe zobaczymy czy się sprawdzi:D dobrze ze się dopytujesz o wszystko, ja to zapisuje sobie w telefonie w notatkach wszystkie pytania. Cassie musisz mnie podgonić z ciuszkami trochę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2017, 23:19
-
Dziewczyny, jak wejdziecie na stronę jasieczkowo.pl to tam są podane wymiary ciuszkow i można porównać rozmiarówke różnych firm. Myślę, że się przydaje szczególnie jak się przez internet zamawia. H&M nie mają, ale już się dopatrzyłam, że np. Rozmiarówka Ewy Klucze jest zaniżona i 56 tej firmy odpowiada 62 większości innych.
-
Przedłużacze do body?! :o
Margaret oglądałam dziś trochę tych ciuszków.. Nic mnie nie rusza. Dziewczynkowe mi się w ogóle nie podobają ja nie wiem co to będzie. Brakuje mi tych emocji przy tym wszystkim jeszcze... -
Cassie 65 wrote:Przedłużacze do body?! :o
Margaret oglądałam dziś trochę tych ciuszków.. Nic mnie nie rusza. Dziewczynkowe mi się w ogóle nie podobają ja nie wiem co to będzie. Brakuje mi tych emocji przy tym wszystkim jeszcze...
Mamuśka weź się w garść i zacznij to szaleństwo;)dasz rade ale więcej czasu potrzebujesz kochana:) -
Co myślicie o wózkach z eco skóry?? podobają mi się dwa takie ale kurcze w lato to chyba kiepsko może być co?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2017, 23:47
-
Cassie 65 wrote:Przedłużacze do body?! :o
Margaret oglądałam dziś trochę tych ciuszków.. Nic mnie nie rusza. Dziewczynkowe mi się w ogóle nie podobają ja nie wiem co to będzie. Brakuje mi tych emocji przy tym wszystkim jeszcze...Margaret.Se, sisi lubią tę wiadomość
-
Wczoraj na połówkowych ok, mały ułożony glowkowo, ma 340g, wyprzedza termin tylko o 2 dni.
Wszystkie narządy prawidłowe
Moje wyniki super, mimo że nie biorę wit prenatalnych (ok, biorę- 1xw tyg).
Cherry wpisz mi następną wizytę 27.04 i możesz wpisać już oficjalnie syna FilipaGenshirin, Margaret.Se, Lexi150, All4love, ss25, sisi, moniadi, Cherry_Blossom lubią tę wiadomość
-
Lenka ja się tym szczególnie nie przejmuje przyjdzie i na to czas i już kupę rzeczy mam pozostawać os ludzi więc nie będę się dublowac też w razie czego :p
lenka.m lubi tę wiadomość
-
Margaret.Se wrote:Co myślicie o wózkach z eco skóry?? podobają mi się dwa takie ale kurcze w lato to chyba kiepsko może być co?
Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczeta:)
Cassie i Lenka dobrze myslicie a kazdy ma swoj czas na wszystko. Zostalo duzo go i zawsze mozna jednym kliknieciem zamowic mase rzeczy.
skoro nie macie jeszcze potrzeby to nie ma sie co pchac na sile na zakupy. Ja tez mialam zaczac pozniej i pewnie tak bybylo gdyby okazal sie synus ale jest moja wyśniona coreczka i jeszcze skusiła mnie ta promocja w h&m, co ja poradze:D
Santocha gratuluje zdrowego syncia!
Ja sie obudzilam a ze powiesilam sobie ciuszki Laury na samym widoku to sie patrze na nie jak jakas nawiedzona heheheCassie 65, sisi, moniadi lubią tę wiadomość
-
Juuli wrote:Hej, ja mam wozek z eko skory, bialy, synek w nim jezdzil latem i zima, nie bylo w nim goraco, nic nie popekalo nie przebarwilo sie. Tylko najważniejsze to kolor, bo mysle ze w ciemnym latem moglo by byc goraco.
Tak ja wlasnie mysle o jasniutkim wlasnie bialo-czarnym albo biało-szarym lub bezowym:) jakiej firmy masz?
Mi sie spodobaly z firmy Tutak. To co znalazlam to maja malo opinii ale w sumie same dobre. Probowalam wyszukac wymiary i ciezar tych wozkow na roznych stronach to nie udalo mi sie ale jeszcze mam kilka stron do zweryfikowania. -
Laseczki kochane gratuluję udanych wizyt i dobrych wyników na połówkowych,
Margaret pisała o promocji w H&M na -20 na dziecięce rzeczy, a w Grazi są na ten weekend kupony z różnymi zniżkami -15, -20 i s m.i. tesco F&F, Smyk, 5.10.15 i mase innych jak ktoś coś potrzbuje, ja już kupiłam New Balance dla siebie i męża bo tam jest - 20 a i jak kupowałam juz przecenione i za bitu mi wyszło moje 150 zł więc jak ktoś lubi tą markę za kupowaćss25, Cassie 65, Margaret.Se lubią tę wiadomość
IO - Glucophare 2 x 1000
NT - Euthyrox 88
2017 CC 👸