Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny za trzymanie kciuków, wróciłam właśnie z badań i wszysciuteńko jest ok, w jak najlepszym porządku. Mały waży 430g, więc trochę spokojniej już przybiera na wadze. W ogóle to moje badanie było ekspresowe, bo lekarz spóźnił się 2h. I nie dał mi żadnej fotki mojego maluszka, więc się Wam nie pochwalę ale najważniejsze, że wszystko jest git.
Co do tych kart z rossmana, to nie wiedziałam, że można je już sobie w ciąży wyrobić... muszę się zabrać za to, bo warto skorzystać z ich promocji.
Labamba trzymam kciuki w takim razie wieczorem, a Tobie Kasiula życzę dodatkowo wytrwałości w oczekiwaniu.
Margaret prześliczna ta Twoja córeczkaGenshirin, Margaret.Se, szarlo, Ruda Paskuda, Puldzia lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki a co takiego jest w tej promocji w rossmannie?
Moniadi super ze wszystko idealnie:*moniadi lubi tę wiadomość
-
Labamba, Moniadi, Ruda Paskuda gratuluję pomyślnych wieści z wizyt!!!
Margaret Twoja córeczka jest przesłodka
Kasiula powodzenia na Twojej wizycie, oby lekarz się pośpieszył!
Cassie co ja tam widzę- wit D, witaminy prenatalne, magnez chyba i co tam jeszcze masz?
Moja kuzynka właśnie pojechała, jej synuś jest przesłodki do schrupania i wcale nie płakał jak go wzięłam na ręcę, a uwierzcie, że ja w ogóle podejścia do dzieci nie mam. Dobierał się do moich cycuszków więc to chyba dobrze wróży hehe będę miała sporo pokarmuWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 17:34
moniadi, Margaret.Se lubią tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
neme wrote:labamba właśnie wczoraj założyłam sobie tą kartę rossne w rossmanie i już pierwszą promkę zaliczyłam: Pregna Plus za 29 zł to spoko cena i zamierzam się też tam troche obkupić, widziałam bepanthen w promce, właśnie chusteczki i inne kosmetyki 2+2 gratis więc myślę że warto z tą kartą pobiegać
Oooo pregna plus za 29zł? Muszę kupić, bo mi się właśnie skończyła.
Margaret śliczna niuniaMargaret.Se lubi tę wiadomość
-
Trochę się wkurzyłam. Właśnie się dowiedziałam, że teściowa codziennie kupuje jakieś rzeczy dla dziecka w sh. Codziennie! Już mi z pół wyprawki skompletowała. I oczywiście mi nic na ten temat nie powiedziała. Wkurza mnie to bo całą przyjemność mi odbiera, a poza tym dla mnie rzeczy po obcych ludziach są niehigieniczne i się trochę tego brzydzę. Nie mam nic przeciwko ciuchom bo dzieciach z rodziny, ale nie po obcych ludziach. Wiem, że wszystko można wyprać itp, ale mam taką fobię od zawsze i już.
-
U mnie wszystko dobrze, mala wazy 436g, wszystko prawidllwe i na swoim miejscu, szyjka 3,2 cm, ilosc wod prawidlowa, kolejna wizyta 26.04 Cherry wpisz mnie i musze zrobic juz glukoze na kolejna wizyta
sisi, moniadi, Cherry_Blossom, Genshirin, szarlo, Ruda Paskuda lubią tę wiadomość
-
Oj,Basha,nieciekawa sytuacja... myślę, że powinnaś porozmawiać z teściową i wyjaśnić jej co i jak. Żeby już kolejnych rzeczy nie kupowała chociaż.
Kasiula, gratuluję udanej wizyty i dobrych wieściWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 18:57
-
Basha chyba nie pozostaje Ci nic innego jak posadzić teściową i powiedzieć jej co o tym myślisz, a jak nie to poprostu sprzedaj te wszystkie rzeczy dalej
Kasiula gratuluję zdrowej córeczki20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Cherry już kiedyś był ten temat poruszany i niestety- komu da się wyjaśnić temu da, ale przecież zabronić też nikomu nie mogę Ja wiem, że to wielka radocha bo wszystko wydaje się takie malutkie i słodziutkie. Zwłaszcza rodzice, którzy wychowali się w czasach gdy nic nie było w sklepach teraz jakby chcą nadrobić utracony czas Ehh...
-
Monadi i Kasiula- fajnie, że z waszymi bobasami wszystko dobrze
Monadi, mi lekarz na zwykłej wizycie z usg tez nie drukuje zdjęć dzidziusia. Robi sobie tam zdjęcie szyki i wpina do kartoteki
Chodź ostatnio jak poprosiłam to porobił i dał mi jakieś foty bo obiecałam mojej przyjaciółce, która była moim kierowcą. Dlatego miałam usg 2 razy na jednej wizycie
Sisi- noo tak jak piszesz witaminy prenatalne tam mam, dha, witamina C, probiotyk, lek na anemie, magnezik, mam jeszcze lek na opryszczkę i wapienko hehmoniadi, sisi lubią tę wiadomość
-
Moniadi-najwazniejsze,ze wszystko ok!
a jesli chodzi o karte rossne to mnie pani w kasie zaproponowala pierwszy raz jak kupowalam test ciazowy
Sisi - oby karmienie szlo Ci jak z platka
Neme - no widzisz,sama chwale a przeoczylam ta promocje na pregna plus :p wlasnie przeplacilam i za ostatnia paczeke 40 zl dalam:p
Kasiula- super,ze wszystko dobrze!
Basha - rozumiem Cie doskolnale,ale wydaje mi sie,ze dopoki tesciowej ktos tego nie usiwadomi, to ciagle bedzie to kupowac...
A u mnie po wizycie - synek sie potwierdzil, niby wszystko super i zdrowy,lekarz nie ma zastrzezen, ale tez powiedzial, ze w lewej komorze serduszka mamy widoczne ognisko hyperechogenne, ktore nie jest grozne i o niczym nie swiadczy (podobno jakies zlogi wapnia czy cos takiego sie tam odklada) i po protu skutkuje tym, ze pediatrzy przy dokladnym osluchiwaniu moga slyszec niegrozne szmery na sercu...
no i niby zapewnial,ze wszystko ok i tak dalej,ale zmartwilam sie jednak
czy ktoras z Was sie z czyms takim spotkala?
wrzucam zdjecie mojego malego Boksera, bo piastki tak zaciskal
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/677cebd2e271.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 21:29
moniadi, Cassie 65, Another, szarlo, Genshirin, Margaret.Se, Ruda Paskuda, sisi, neme lubią tę wiadomość
-
Labamba,śliczny ten Twój bokser a jeśli lekarz mówił, że wszystko ok pomimo tego serduszka, to znaczy, że rzeczywiście jest to niegroźne i nie masz się czym przejmować. Może jeszcze z czasem coś tam się poprawi? Głowa do góry i ciesz się swoim maleństwem
-
Dziewczynki czy ktoras z Was miala takie lekkie bole miesoaczkowe? Wydaje mi sie ze chyba cos czytalam. Wczoraj lekarka kazala mi sie oszczedzac i tak robie a jak zacznie mnie pobolewac to mam wziac nospe ale tak se mysle czy lepiej nie brac jak sa subtelne czy jednak od razu sie faszerowac? Zapomnialam sie jej wczoraj spytac czy to poczatek cos powaznego moze byc ehhh