Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Chusyyyyyyyyy jejka ale numer, pewnie jesteś w totalnym szoku. Ło matko to trzymamy kciuki mocno na maxa i trzymaj się kochana!!!!! będzie dobrze ale się ciesze ze już będziesz trzymać swoja córeczke w ramionkach, ehh powoli się rozklejam:)
Dawaj znac jak tylko będziesz w stanie:* -
Miałam przeczucie ze Ty będziesz pierwsza a nie Sisi heheheh ta moja intuicja hahahha
-
Chusy - niezle, ze pozwalaja Ci jesc:) u mnie w szpitalu preferuja puste zoladki do porodu :p
Margaret - mnie strasznie denerwuje takie nic nie robienie :p Kurcze nie umiem tak siedziec i nic nie robic :p w piatek jeszcze mąż kończył szafęw ganku więc własnie skonczylam obcierac z kurzu farby i przenosic je do tej szafy, bo zalegały w innym pokoju:p
kupiłam miękkie, bez fiszbin, wykonczone koronkami..bo kurde nie chce tak całkiem sflaczeć przy tym karmieniu i jednak zależy mi zeby choc troche czuc sie kobieco:) -
Kurcze caly czas czekam na wejscie na porodowke. A tak mnie gonili zeby zjesc w 30min a tu dwie godziny ponad a ja dalej czekam >.<
Z drugiej strony sa babeczki ktore juz podpieraja sciany od jakiegos czasu wiec w sumie sie nie dziwie ze maja pierwszenstwo.
Kurde boje sie tych skurczy po oxy :<
-
Chusy nie mysl o tej oxy a ze zaraz zbaczysz swoja coreczke:) kciukamy mocno z Laurunia:*
-
Chusy go go go!!
Postaraj się urodzic minute po północy będziecie mieć fajną datę ;p Ale myślę, że pójdzie szybciej na na lajce i jeszcze przed snem przeczytam, że bobas już na świecie ;)Trzymamy z Zośką i małym kotem kciuki za Ciebie
-
Slyszalam tylko o oxy, ale jeszcze nie wlazlam takze mozna powiedziec ze malo co wiem :p
Biedna laska przede mna prawie rodzi na korytarzu, a sklada sie niezle.
Labamba jak dala rade bez znieczulenia to ja ze znieczuleniem dam radelabamba lubi tę wiadomość
-
Hehe w takim razie trzecia ale nikt sie jeszcze nie chwalil u nas wiec nie wiedzialam :p a kto sie jeszcze rozpakowal?
Haha tak co 5 min im napominam o tyn drobiazguWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2017, 18:22
Cassie 65, Margaret.Se, neme, sisi lubią tę wiadomość
-
Chusy !!!!!! jej 3mam kciuki !!!!! ale info !! powodzenia i czekamy na foteczkę !!
edit:
tak zaczęłam przeżywać że tylko wypatruje czy coś napisałaś czy nie.... z wrażanie zaraz sama zacznę rodzić ..... haha
dajesz tam dziewczyno !!!!!! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2017, 18:52
neme
01.12.16 pęcherzyk 1,17cm
17.12.16 dzidzi 1,1cm
19.01.17 dzidzi 6,3cm
16.02.17 Synek! 160gr
14.03.17 Synek! 350gr
11.04.17 720gr
09.05.17 1166gr
24.05.17 1882gr
06.06.17 2150gr
20.06.17 2448gr
14.07.17 3080gr