Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry Bardzoooo
Za mną znowu ciężka noc... długo nie mogłam zasnąć , jakaś pobudzona byłam, ale bardzo negatywnie... pewnie przez pełnie... no a jak zasnęłam śniło mi się że poroniłam... i to u mojej babci w domu.. i dziadek tam był który niedawno zmarł...
potem obudził mnie pies, któremu nagle zachciało się na dwór o 3 w nocy i znowu nie mogłam długo zasnąć ehhh
Powodzonka wszystkim dziś wizytującym !Fabian Cyprian Tymuś -
Nadrobię was wieczorem kochane, bo zbieram się powoli na uczelnie zaliczać kolejny egzamin z sesji..
Trzymajcie kciuki !
Cherry_Blossom wszystkie najlepszego słońce ! :*
Anielle daj znać koniecznie od razu po wizycie !
I życzę każdej z was udanego dnia i samych przyjemnych chwil !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 09:02
Gaduaaa, Cherry_Blossom, Another, sisi lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Spojrzałam teraz na pierwszą stronę.. u mnie można do terminu jeszcze dopisać 20 lat, Gdynia, 1 ciąża
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 09:29
inaa lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
Melduje się. Kończę robić obiad, wysyłam dziecia do szkoły, zalicze betę i do pracy... Trzeba przetrwać ten dzień. Mój gim uparl się że jutro musimy zrobić usg, aby mieć 100% pewności że to ciąża a nie zasniad znowu. W sumie to wątpię by cokolwiek zobaczył w końcu według Belly i wszelakich obliczeń to 4t2d a owu miałam 28-go ale co tam chce niech patrzy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 09:54
Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Dzieki dziewczyny, kciuki sie przydały mamy serduszko bijące!!! Wiek ciazy odpowiada wyliczeniom z ostatniej miesiączki. Wszystko jest tak jak byc powinno na tym etapie i to jest najwazniejsze
A poza tym to wizyta expres, nawet mi badania nie zrobił, nie pytał kiedy ostatnia cytologia, zlecił tylko badania krwi. A usg miałam przez brzuch, w tamtej ciazy tez od poczatku miałam przez brzuch, nie wiem dlaczego w polsce wszyscy lekarze dowcipne tylko robią do końca pierwszego trymestru.
W styczniu ide do lekarki do ktorej chciałam chodzić ale juz w grudniu nie miała żadnego wolnego terminu. Mam nadzieje ze sie cos wiecej dowiem i ze zada mi chociaz jakiekolwiek pytania . No ale wizyta w przychodni refundowana w 100% to i tak sie cieszę ze usg mi zrobił, duzo sie nie spodziewałam, jak sie chce porządna wizyte to trzeba prywatnie zapłacić i tak jest niestety wszędzie, czasem sa jakies wyjątku od reguły.
Życzę wszystkim takich wiesci jak ja dzisiajBrumBrum, Cherry_Blossom, inaa, Basha, Another, sisi, Kasiula09, neme, Tova33, Luca lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry....
Dopiero was nadrobiłam. Niestety ja zapierdziel straszny w pracy więc w tym tygodniu pewnie mało mnie tu będzie. Jutro wizyta, mam nadzieję zobaczyć coś konkretnego, bo dzisiaj miałam paskudny sen, że gin mi powiedział, że może mi dać tabletki wczesnoporonne bo i tak nic z tego nie będzie . Dlatego mam nadzieję jutro usłyszeć bijące serducho i tyla .
Gratuluję dziewczyny serduch i pięknych zdjęć, i wyników bet i w ogóle .Cherry_Blossom, sisi, Anielle lubią tę wiadomość
-
Jak się wyrobię przed pracą (mam na 12) ze wszystkim to dzisiaj, ale jak na złość karkówka jakoś wolno się piecze. Zależy mi na tym by dzisiaj to zrobić, żeby jutro lekarzowi wynik pokazać i mam nadzieję że mimo wszystko będzie niższa niż w poprzedniej ciąży (akurat tego samego dnia robiłam) byłabym dużo spokojniejsza.Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Ulli88 wrote:Jak się wyrobię przed pracą (mam na 12) ze wszystkim to dzisiaj, ale jak na złość karkówka jakoś wolno się piecze. Zależy mi na tym by dzisiaj to zrobić, żeby jutro lekarzowi wynik pokazać i mam nadzieję że mimo wszystko będzie niższa niż w poprzedniej ciąży (akurat tego samego dnia robiłam) byłabym dużo spokojniejsza.
Dlaczego niższa?02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Ulli88 wrote:Jak się wyrobię przed pracą (mam na 12) ze wszystkim to dzisiaj, ale jak na złość karkówka jakoś wolno się piecze. Zależy mi na tym by dzisiaj to zrobić, żeby jutro lekarzowi wynik pokazać i mam nadzieję że mimo wszystko będzie niższa niż w poprzedniej ciąży (akurat tego samego dnia robiłam) byłabym dużo spokojniejsza.
-
Ulli88 wrote:Ostatnio 16 dni po owu miałam ponad 1000 i okazało się że to zaśniad częściowy i trochę boję się że to może być powtórka bo w sierpniu miałam zabieg więc trochę to świeże jeszcze.
Moja beta w 14 dpo 429 ciekawe jaka dzisiaj będzie...