Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja się z lekka przeforsowałam
zabrałam sie za ogarnianie pomidorków na balkonie, podwiązywane, przycinanie gałęzi itd a na koniec jeszcze stwierdziłam ze umyje balkon. I teraz siedzę i juz nie mam energii, a obiadu brak
Zazdroszczę trochę tym co maja zaplanowane cc juz lada moment, tez sie nie mogę juz doczekać maleństwaniech jeszcze posiedzi do 37t a pózniej będę juz tylko wyczekiwać
-
edytkaa93 wrote:Pije któraś z was herbatke z liści malin? Nie wiecie od kiedy powinno sie to pić i w jakiej ilości?7w3d 💔
-
agania wrote:Dooti super!!! Cieszę się bardzo
a jak częste są takie wizyty, wiesz? Co 3 tygodnie przez pierwszy rok?
A wiesz że nawet nie wiem. W przyszłym tygodniu mamy pierwszą wizytę u okulisty, na początku sierpnia kardiologa, jeszcze neurologa muszę ogarnąć. A jak Michałek? Byliście już na spacerku?Nasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Herbata z malin przygotowuje macicę do efektywnego parcia, nie działa naskurczowo. Tak mi przynajmniej pani z zielarskiego tłumaczyła, życząc udanego parcia
A czy to prawda czy mit to już inna historiaJa będę stosowała pewnie wszystkie ludowe sztuczki, może dadzą chociaż efekt placebo
-
Zazdroszczę trochę tym co maja zaplanowane cc juz lada moment, tez sie nie mogę juz doczekać maleństwa
niech jeszcze posiedzi do 37t a pózniej będę juz tylko wyczekiwać
Chyba jednak zaplanowana cc jest przynajmniej dla mnie bardziej stresujaca, stresuje sie czy maly dotrwa w brzuchu do terminu cc, troche tez sama cesarka i wogole. Jedno jest jednak pewne, ze jesli dotrwa to napewno urodzi sie 25.07
Ostatnio rodzilam SN i nie stresowalam sie wogole, majac na uwadze ze kiedy bedzie gotowy to bedzie wychodzil i juz a nie odliczalam dni byleby dotrwal do terminu -
myszka 30 wrote:Zazdroszczę trochę tym co maja zaplanowane cc juz lada moment, tez sie nie mogę juz doczekać maleństwa
niech jeszcze posiedzi do 37t a pózniej będę juz tylko wyczekiwać
Chyba jednak zaplanowana cc jest przynajmniej dla mnie bardziej stresujaca, stresuje sie czy maly dotrwa w brzuchu do terminu cc, troche tez sama cesarka i wogole. Jedno jest jednak pewne, ze jesli dotrwa to napewno urodzi sie 25.07
Ostatnio rodzilam SN i nie stresowalam sie wogole, majac na uwadze ze kiedy bedzie gotowy to bedzie wychodzil i juz a nie odliczalam dni byleby dotrwal do terminu
To do misia-kasia, bo cos mi sie nie zacytowalo tak jak chcialam -
No ja słyszałam że ta herbatka napewno nie przyspiesza ale raczej przygotowuje ciało do porodu. No i stwierdziłam że moge sprobować to pić bo co mi szkodzi. Ale nie pamietam właśnie od kiedy i ile sie tego pije:/ dlatego pytam bo może któraś z was wie:) pani w zielarskim mi powiedziała że raz dziennie po łyżeczce sobie parzyć ale nie wiem od kiedy i czy faktycznie tyle jest okej17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
Ja pozrywalam liscie malin z krzakow z ogrodka i susze, ale tez wlasnie nie wiem ile takich lisci na szklanke ? Ja jeszcze z tydzien- dwa poczekam z jej piciem
Pai1,zesp Antyfosfolip.,niedobór białka S
Agatka ur 17.08.2018 o 23.41 3880g 54cm
38w-3762g; 35w-2759g; 32w-2300g; 29w-1703g
08.2016 cp[*] 03.2017
[*]
-
katka/85 wrote:Gratulacje dla nowych mamuś i dużo zdrówka dla was i maluszków
rety kiedy to zleciało! dopiero chwaliłysmy się pierwszymi usg, fasolki miały po kilka mm a tu już tyle dzieciaczków na świecie!pumka1990, Dooti, Carolline, DobrejMysli lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny