Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Lavendova wrote:Kazali przyjść na taką przedporodowa wizyte i leżę pod ktg. Cos sie puls nie podoba, jaki ma byc optynalnie? U nas 159 za wysoki?
Puls dziecku skacze w zależności czy śpi czy się rusza. A z tego co wiem to wartości są w zakresie 120-160. -
Jej odbicie uffff bo juz sie wystraszylam ze tylko ja jakas nedzna wage na plus mam...
Lavendova u mnie wczoraj bylo miedzy 130-165 w zaleznosci czy mala mniej czy wiecej szalala i ktg bylo ok nikt nic nie mowil ze cos nie tak...
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Czytałam na temat tego programu KOC, jakiś poroniony pomysł. Wybierasz szpital do rodzenia oddalony o 20km od domu i efekt jest taki ze i do ginekologa i do położnej tez tam jeździsz. Bo mozesz korzystać tylko z usług tych lekarzy którzy podpiszą umowę z tym szpitalem.. to tak z grubsza co sie dowiedziałam.
-
misia-kasia wrote:Czytałam na temat tego programu KOC, jakiś poroniony pomysł. Wybierasz szpital do rodzenia oddalony o 20km od domu i efekt jest taki ze i do ginekologa i do położnej tez tam jeździsz. Bo mozesz korzystać tylko z usług tych lekarzy którzy podpiszą umowę z tym szpitalem.. to tak z grubsza co sie dowiedziałam.
To jaka z tego korzyść?
-
nick nieaktualny
-
Dziś kilka była ale na razie nawet nie ma co mierzyć. Ale ból miesiączkowy mam i więcej zdecydowanie śluzu jest więc coś tam się dzieje. Zobaczymy, może coś się rozkręci przez najbliższe dni. Na to liczę
ale przekąsek nadal nie kupiłam.
Edit. Jutro na 11.15 mam do dentysty więc niech do 13 do jutra jeszcze siedzi spokojnie. Nie chce z bólem zęba trafić na porodówkę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2018, 13:48
belladonna lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualnyIva gratulacje!
Polkosia już dawno temu sie od nas wyprowadziła, widocznie miała jakieś powody, wiec jeśli zechce i się odezwie to ją wpisze na pierwszą stronę, ale w tym momencie to mi zalatuje na stalkowaniejustyna14, squirrel, Meneksze, ingelita, pumka1990, Carolline, Iva79 lubią tę wiadomość
-
kozalia wrote:Iva gratulacje!
Polkosia już dawno temu sie od nas wyprowadziła, widocznie miała jakieś powody, wiec jeśli zechce i się odezwie to ją wpisze na pierwszą stronę, ale w tym momencie to mi zalatuje na stalkowanie7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
Lavendova wrote:I powiedzieli mi ze mam unikac 4 ciąży:D
Ja teraz czekam na wizytę w środę, ciekawe ile mój rozbójnik waży
Do listy ciążowych dolegliwości dopisuje łupież... Nigdy wcześniej nie miałam, a teraz jak mąką obsypana głowa.
Powoli wątek staje się porodowym -
justyna14 a może wizyta u dentysty coś ruszy i potem już prosto na porodowke?
Ja mam dentyste w środe a ostatnio mi sie duży kawał zęba złamał, a ja nienawidze dentysty, borowania, w ogole sam zapach gabinetu dentystycznego wywołuje u mnie ciarki wiec boje sie bym po tym plombowaniu nie urodziła:p17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
Dzisiaj mi lekarz powiedział że na poród narazie sie u mnie nie zanosi, ale powiedział też że czasem może wyglądać że wszystko okej a wody odejdą i już jest poród:p więc może ja będę tą ostatnią na forum która urodzi?:p hehe a cały czas mam przeczucie że to będzie predzej:p17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
nick nieaktualny