Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas na szczęście Pola w miarę grzeczna. Nie bije. Czasem placze. Wiadomo próbuje wymuszać i mnie duzo mniej słucha ale nie jest najgorzej z tego co piszecie
Ciekawe jak się będzie zachowywać jak się mały pojawi. Bo tłumaczę gdzie jest dzidzua, wie że będzie spała w łóżeczku.
Ona raczej będzie taka że może być za mocno aż zainteresowana małym. Zobaczymy jak to będzie.
A teraz trzymajcie kciuki zebym się dziś wyspała
-
Ja coś dzisiaj nie chce spać... Mały jest tak bardzo spokojny że go zaczepiałam wcześniej i w sumie nie chętnie się ruszał.
Mąż cały wieczór prawił mi komplementy żebym lepiej się poczuła, a ja mam dość. Mam chęć wejść do lodówki. W ogóle nie czuje ze mam niedługo rodzić. Czuję się jak słoń -
Justa1509-mialam dokladnie taki sam kryzys jak Ty tydzien temu zwłaszcza ze lekarka powiedziala ze do terminu z usg czyli 04'08 bede juz z malenstwem a ja dalej w dwupaku. Takze dobrze tym naszym dzieciakom w tych brzuszkach.
Cierpliwosc nas jedynie moze uszczesliwic -
Leticia wrote:Dwa dni temu córka usłyszała, że chcemy jej siostrę nazwać Ewa i już zdążyła rozgadać całej rodzinie
Więc chyba postanowione. Innych cennych informacji, jak np. nie rzuca się sztućcami, jakoś nie może zapamiętać :p
Nie podawaj PINu do karty i gdzie trzymasz pieniądzeingelita, Eilleen, Leticia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa to widzę gwiazdki jak mi zasysa z lewego cycka
Po chwili przechodzi ale samo zassanie to doslowna masakra. Spróbuję tez tych waszych sposobow na wybudzanie przy cycku, jakies nasze sierpniowe dziewczynki to takie śpiące królewny
Leticia moja pierwsza też robila awantury histerie darla sie wymuszala itd. Przeszlo z wiekiem. Pewnie ma bunt dwulatka w dodatku widzi ze ty w slabszej formie to wykorzystuje a tez pewnie jest zazdrosna juz posswiadomie o siostre która sis pojawi i moze boi utraty uwagi? To teraz ja zwaca niestety najlatwiej dziecku w negatywny sposób. -
Dziewczyny, mam od jakiegoś czasu fale takich dziwnych odczuć jak, hmm.. na huśtawce albo jak się nagle samochodem zjeżdża z górki.. nie wiem jak to inaczej opisać
kurcze, jak się tak dzieje bez samochodu i huśtawki to o co może chodzić..? To może być ciśnienie, czy jeszcze cis innego? Nie mam ciśnieniomierza, puls w normie, poza tym tez się czuje Ok (tzn. jak na ta temperaturę, wiadomo..) Dziwne to w każdym razie
-
Kozalia
Możesz do rozpakowamych mnie dopisać
Emil urodził się 28.07.2018 r, o godzinie 22.18w 35+2 z wagą 2530 gram, mierzył 50 cm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2018, 00:32
kozalia, d'nusia lubią tę wiadomość
Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
nick nieaktualnypumka1990 wrote:Kozalia
Możesz do rozpakowamych mnie dopisać
Emil urodził się 28.08.2018 r, o godzinie 22.18w 35+2 z wagą 2530 gram, mierzył 50 cm
Kurde, byłam pewna ze Cię dopisywałam, ale chyba coś się nie zapisało.
pumka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOctAngel wrote:Dziewczyny, mogę do Was dołączyć? Podczytuję w ukryciu, najwyższy czas się przywitać. To moja czwarta ciąża, poprzednie 3 stracone. Termin mam na 1.09., czekamy na synka. Mam łożysko brzeżnie przodujące i we wtorek lekarz wyznaczył mi termin cc na 14.08 więc będę sierpniową mamusią. Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie
Pamiętam też, że chyba dwie dziewczyny nowe do nas dołączyły, ale miałam w szpitalu słabego neta i nie udało mi się ich dopisać, więc jak chcecie żebym dopisała Was do naszej listy, to przypomnijcie się proszę z podaniem terminu porodu i imion dzieciaczków, jesli macie już wybraneWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2018, 00:19
-
nick nieaktualny
-
Alez mnie przeczyscilo... najpierw mega brzuch rozbolal a pozniej rewolucja gorsza jak jelitowka...
Do tego mamy taka wichure ze bez szans zeby okna otworzyc bo az rolet zewnetrznych mali nie wyrwie... meble balkonowe nam powywracalo
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
chabasse wrote:Pumka.. 28.08? No chyba przespałam sierpień hihi..
Haha. Nie wiem skąd się wzięła 8 :p powinien być lipiecchabasse lubi tę wiadomość
Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
-
kozalia wrote:Kurde, byłam pewna ze Cię dopisywałam, ale chyba coś się nie zapisało.[/QUOTE
Czasem tak się zdarzaEmil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
-
Leticia wrote:Dwa dni temu córka usłyszała, że chcemy jej siostrę nazwać Ewa i już zdążyła rozgadać całej rodzinie
Więc chyba postanowione. Innych cennych informacji, jak np. nie rzuca się sztućcami, jakoś nie może zapamiętać :p