Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
To moja jest chyba dziwnym przypadkiem, bo serio nie ma chyba godziny żebym jej nie czuła. Ciągle się przeciąga i mi coś wypina. W nocy jak się układam do spania to zawsze kopie w materac na boku na którym leżę. Jak wstaję do toalety w środku nocy to wtedy jest cisza i mam wrażenie że śpi. Od śniadania do pójścia spać szaleje cały czas. Czy upały czy nie. Na palcach jeden ręki mogłabym policzyč jej spokojniejsze dni.🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
squirrel wrote:To moja jest chyba dziwnym przypadkiem, bo serio nie ma chyba godziny żebym jej nie czuła. Ciągle się przeciąga i mi coś wypina. W nocy jak się układam do spania to zawsze kopie w materac na boku na którym leżę. Jak wstaję do toalety w środku nocy to wtedy jest cisza i mam wrażenie że śpi. Od śniadania do pójścia spać szaleje cały czas. Czy upały czy nie. Na palcach jeden ręki mogłabym policzyč jej spokojniejsze dni.
Ja mam za swoje, bo właśnie zaczęła harce. I też kopie w materac jak leżę na boku, nie wiem jak sie wtedy położyć hehe.
-
belladonna wrote:To ja jestem geriatria
38A pierwsze dziecko w wieku 30.
Eilleen, belladonna, Kasiaja lubią tę wiadomość
-
nesssssa wrote:Bardzo podobnie jak u mnie, mój w tym roku 40. Też się za późno spotkaliśmy
Dziewczyny w dwupaku, jak u was z ruchami dzieci przy tej zmianie pogody? Moja dzisiaj jakaś taka leniwa, wypina się pupką co jakiś czas mocno, ale zdecydowanie rzadsze ruchy niż wcześniej. Jak jutro tak będzie to chyba pojadę na ip sprawdzić.
-
nick nieaktualny
-
chabasse wrote:Heh... No ja tez 38. Ale zaraz będzie 39. 22 sierpnia. Chcualabym więc przed urodzinami jeszcze zdążyć z porodem. Pierwsze dziecko 36 l kilka dni pi 35 urodzinach. Wiec ha tu chyba za babcie robię. Ale wiecie co... Absolutnie sie nie czuje naten wiek i podobno nie wyglądam.
Ja też nie wyglądam i się nie czuję. Cały czas wydaje mi się że jestem około 30.
Jak to moja teściowa powiedziała: jak to możliwe że mój syn ma prawie 40 lat skoro ja mam 30.nesssssa, chabasse, Kasiaja, ingelita lubią tę wiadomość
-
Ja mam 31, więc ten sam przedział wiekowy
Pierwsze dziecko urodziłam w wieku 29 lat i na szkole rodzenia byłam najmłodszaZresztą na tej, na którą teraz poszłam, tez tylko jedna dziewczyna była poniżej 30. Teraz tak jest, że decyzję o powiększeniu rodziny podejmuje się później niż kiedyś. Moja mama do 30 wyrobiła się z trójką
misia-kasia lubi tę wiadomość
-
To u mnie rocznikowo 28 (jestem z grudnia), a u Marcina 30 (też jest z grudnia)
ogólnie myślimy o rodzeństwie, ale nie wiemy kiedy... Na ta chwilę ledwo żyjemy po 2 tygodniach z młodym :p
Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
Uszykowalam dokumenty do szpitala. Czyli w zasadzie oprócz spakowania kilku rzexzy które na codzień używam i nie mogę ich w tym momencie schować jak np szczotka do włosów, płyn do soczewek, ładowarka to mam wszystko spakowane.
belladonna, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
Leticia wrote:Teraz tak jest, że decyzję o powiększeniu rodziny podejmuje się później niż kiedyś. Moja mama do 30 wyrobiła się z trójką