Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PLPaulina wrote:Mamusie, ktore będą lub szczepiły swoje starsze dzieci.
Co sądzicie o szczepieniu przeciwko rotawirusom ???
Ja najstarszego nie szczepilam. W wieku 2 lat zachorował i o maly włos wyladowalibysmy w szpitalu. To było bardzo trudne doświadczenie. Dlatego kolejne zaszczepilismy. Też zachorowali i to nie raz. Ale nigdy nie było tak źle jak z tym najstarszym. Zdania są podzielone o tej szczepionce. Na pewno nie chroni w 100%. Ja jednak będę szczepić bo mając 3 starszych dzieci w przedszkolu i szkole na 100% będziemy co sezon witać rotawirusa. Tak mam może lepsze samopoczucie ze cokolwiek zrobiłam. Może głupie podejście ale tak robię -
A ja się witam ze szpitala. Poszłam tylko na KTG i mnie zostawili mimo, że tylko 2 dni po terminie, bo na izbie przyjęć nie ma u mnie opieki ambulatoryjnej
zrobili KTG na sali porodowej i czekam na lekarza co dalej.. ale zapewne przeniosą mnie na patologię skoro porodu nie widać nadal..
d'nusia, pumka1990 lubią tę wiadomość
🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
nick nieaktualnysquirrel wrote:A ja się witam ze szpitala. Poszłam tylko na KTG i mnie zostawili mimo, że tylko 2 dni po terminie, bo na izbie przyjęć nie ma u mnie opieki ambulatoryjnej
zrobili KTG na sali porodowej i czekam na lekarza co dalej.. ale zapewne przeniosą mnie na patologię skoro porodu nie widać nadal..
Moze wywolaja porod ? -
nick nieaktualny
-
Ja chyba w czwartek zadzwonię do położnej, albo pojadę. Bo nie mam pojęcia co robić, ktg nie mam żadnego zalecanego, a chce się dowiedzieć kiedy moja doktor wraca z urlopu bo nie pamiętam. Wiem że w przychodni maja ktg, a jak na złość położna środowiskowa też na urlopie...
-
squirrel wrote:A ja się witam ze szpitala. Poszłam tylko na KTG i mnie zostawili mimo, że tylko 2 dni po terminie, bo na izbie przyjęć nie ma u mnie opieki ambulatoryjnej
-
nick nieaktualnyPLPaulina wrote:Mamusie, ktore będą lub szczepiły swoje starsze dzieci.
Co sądzicie o szczepieniu przeciwko rotawirusom ???
Starszej nie szczepilam, młodszą tak i żadna rota nie miała. Emilii też dam na wszelki wypadek. Napewno też na meningoakokki i pneumokokki, reszta wg planu szczepień tylko odrocze te na swinke. -
nick nieaktualnyMy już przywitaliśmy na świecie córcię. Strasznie się bałam cc, ale już po i szczęśliwa. Dochodzę do siebie na sali i czekam na maleństwo
nesssssa, Ania241188, Eilleen, Lavendova, katka/85, Leticia, justa1509, belladonna, Lady In Red, edytkaa93, Dooti, chabasse, d'nusia, ingelita, Kasiaja, Marta..a, e_mii, justa8902, marcela123, misia-kasia, pumka1990, AnkaK90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoje maleństwo już ma tydzień
Ale szybko czas leci
Ja sie czuję jakbym w ogóle cesarki nie miała, od 3 dni już czysto zero krwawienia za to już śluz normalny się pojawił. Expresowo tym razem
Jej odbicie serdeczne gratulacje!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2018, 10:47
Ania241188, Eilleen lubią tę wiadomość