Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Leticia wrote:Dziewczyny rodzicielki
Podpowiedzcie mi proszę, bo bujam się z tymi skurczami już 22 i pół godziny i nie ogarniam
Do tej pory ich regularność polegała na tym, że były co około kilkanaście minut (czasem 13, czasem 18, zwykle 14-15).
A ostatnio coś się pokrzaczyło i jest tak: 16-26-8-8-15-9-4.
Na czas kąpieli skurczy nie czuję, ale jak wyjdę to od razu wracają.
Może pojadę zerknąć na IP, jak myślicie? Bo już mnie to nudzi7w3d 💔 -
Leticia wrote:But first! Nażrę się naleśników, bo a nuż będą chcieli jednak zatrzymać
Mnie coś okresowo boli, ale w sumie takie bóle mam od tygodnia i kiszka blada.
Przyszły nam szuflady do szafyoczywiście sklep nie zadzwonił powiedzieć że jadą. Szczęście że siedziałam w domu, chłopcze przyniósł szuflady i mały, ale ciężki kartonik dał mi do ręki... Mąż akurat siedział w wannie, więc nawet nie wiedział kto to przyszedł.
Dziwie się tylko że dali paragon, a oni nie mają żadnego potwierdzenia że odebrałam. Jak w grudniu zamawialismy szafę to mąż musiał z tym samym kierowca kłócić się o paragon, bo nie chciał nam dać... -
justa1509 wrote:Wcinaj póki masz siły, mogą być ci potrzebne
Mnie coś okresowo boli, ale w sumie takie bóle mam od tygodnia i kiszka blada.
Przyszły nam szuflady do szafyoczywiście sklep nie zadzwonił powiedzieć że jadą. Szczęście że siedziałam w domu, chłopcze przyniósł szuflady i mały, ale ciężki kartonik dał mi do ręki... Mąż akurat siedział w wannie, więc nawet nie wiedział kto to przyszedł.
Dziwie się tylko że dali paragon, a oni nie mają żadnego potwierdzenia że odebrałam. Jak w grudniu zamawialismy szafę to mąż musiał z tym samym kierowca kłócić się o paragon, bo nie chciał nam dać...
Pewnie podpisał sie za Ciebieczęsta praktyka u np kurierów w moich okolicach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2018, 18:21
7w3d 💔 -
justyna14 wrote:to dziwne, bo chyba standardem jest w ogóle faktura za meble...
Pewnie podpisał sie za Ciebieczęsta praktyka u np kurierów w moich okolicach
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, rodzę
Przyjęli mnie na porodówkę, trzymajcie kciuki, żebym jutro mogła podzielić się z Wami dobrą wiadomością
Jestem podekscytowanakozalia, Lavendova, Kasiaja, justyna14, ingelita, katka/85, edytkaa93, Dooti, e_mii, belladonna, nesssssa, marcela123, PLPaulina, Cccierpliwa, Anuleczek, AnkaK90, chabasse, Existenz, d'nusia, jej odbicie, Qumish, pumka1990, misia-kasia, Marta..a, justa8902 lubią tę wiadomość
-
kozalia wrote:Justyna daj znać czy pomoże, bo zmagamy się z tym samym problemem. Nie wiesz czy rumianek tez ma takie właściwości?
kozalia lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
1ania1 wrote:Ja również mam pytanie
dla bardziej doświadczonych ode mnie. Piersi mam bardzo bardzo ciepłe- co to oznacza? Dzisiaj cały dzień dostawiałam małego w nakładkach coś tam ssał, ale i tak za mało.
7w3d 💔