Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Leticia wrote:Tak, sala morelowa
Na przyjęciu 2 cm, a jak dostałam salę (czekałam półtorej godziny) to bach! 5 cm
Na razie jest spoko, nadal wolę to niż dentystęA Zosię na sali obok
To są tam moje pozytywne fluidy, jakkolwiek głupio by to nie brzmiało w kontekście porodów
Zaraz będzie dycha i królewna na świecieLeticia lubi tę wiadomość
-
squirrel wrote:Melduję że dzisiaj o 15.20 przyszła na świat Helenka
poród zakończył się cc z powodu nieprawidłowego zapisu ktg. Mała napędziła nam strachu bo w pewnym momencie zaczęło jej spadać tętno. Cała cesarka w popłochu. Nawet nie wyobrażacie sobie tego strachu który czuliśmy. Płakałam całe 3 godziny na sali pooperacyjnej do której mnie przywieźli, że na szczęście wszystko dobrze się skończyło. Poród wywoływany - dramat, ale jak patrzę na tą kruszynkę to jestem zakochana po uszy. Nakarmiona z cycka, ładnie teraz śpi
ważyła tylko 2800g ale zdrowa 10 punktów
Tobie rowniez winszuję
-
Eilleen wrote:Zastanawiam się nad tym masażem krocza. Krępuje się tym że mi ten hemoroid wyskoczył i jakby miał mi ten masaż Marcin wykonywać. I sama nie wiem. A nie wiem czy dam radę sama.
Ja zarzuciłam pomysł. Skupiam się na liściach z malin i wiesiołku ;p
Jakoś mnie ten masaż nie przekonuje, nie mam ochoty na grzebando tam
-
nick nieaktualny
-
poród zakończył się cc z powodu nieprawidłowego zapisu ktg. Mała napędziła nam strachu bo w pewnym momencie zaczęło jej spadać tętno. Cała cesarka w popłochu. Nawet nie wyobrażacie sobie tego strachu który czuliśmy. Płakałam całe 3 godziny na sali pooperacyjnej do której mnie przywieźli, że na szczęście wszystko dobrze się skończyło. Poród wywoływany - dramat, ale jak patrzę na tą kruszynkę to jestem zakochana po uszy. Nakarmiona z cycka, ładnie teraz śpi
-
Sierpniowki idą jak burza
My się właśnie karmiliśmy i idziemy dalej spać.
Trzymajcie kciuki żeby nas już dziś wypuścili... Bo już o jeden dzień za długo tu jesteśmy i tęsknię za moją Pola.ingelita, d'nusia, Lavendova, PLPaulina, Eilleen, pumka1990, belladonna, Kasiaja, Anuleczek lubią tę wiadomość
-
Leticia wrote:Dziewczyny, rodzę
Przyjęli mnie na porodówkę, trzymajcie kciuki, żebym jutro mogła podzielić się z Wami dobrą wiadomością
Jestem podekscytowana
PowodzeniaEmil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
GratulacjeEmil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia