Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Eilleen wrote:Pewnie sam sobie podpisał. Ale dziwne bo w razie co to pokaże nie wasz podpis.
ale bardziej drażni mnie jak nie dzwoni, nie przyjedzie, a w system puści że nikogo nie było w domu.
Dzisiaj sobie zafunduje ciepła kąpiel. Nie wiem czy bolą mnie plecy bo mi nie wygodnie siedzieć czy to ćwiczenia do porodu :p a jeszcze moje dziecię wciska swoje kończyny w krawędzie macicy, jak to cholernie boli. Takie to małe, a tyle sił macodziennie mu powtarzam że jak mu ciasno to niech wychodzi
-
Leticia kciuki zaciśnięte !
Pisz jak rozwija się akcja, wszystkie tu czekamy na informacje
nesssssa ja to samo, po tych porzadkach, spacerze to mnie plecy rozbolaly i podwozie boli, że ciężko chodzić i nic poza tym ;dnesssssa lubi tę wiadomość
Aniołek 17.10.2017- 8t5d
-
nick nieaktualny
-
Ja też dziś wziełam sie za porządki, w sumie to nic nowego bo codziennie staram sie coś robic. Dzisiaj moja dzidzia sie tak rozpycha że to aż niemożliwe. Jak leże to czuje takie mega rozpychanie i widze jak ten brzuch mi skacze, a jak wstane to momentalnie boli mnie brzuch... Ale skurczy nic a nic... Ani jednego... Też jej już mówie, weś wyłaź no co ci zależy;)17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
ingelita wrote:Jeszcze będziesz wypluwać te słowa
Oprócz tego że chodzę jak uszkodzony pingwin i coś tam okresowo boli to nic się nie dzieje...
Uderzenia gorąca mam i tyle :p a jak mi gorąco to się pocę i zaczyna mnie wszystko swędzieć wtedy... -
Leticia powodzenia!
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Melduję że dzisiaj o 15.20 przyszła na świat Helenka
poród zakończył się cc z powodu nieprawidłowego zapisu ktg. Mała napędziła nam strachu bo w pewnym momencie zaczęło jej spadać tętno. Cała cesarka w popłochu. Nawet nie wyobrażacie sobie tego strachu który czuliśmy. Płakałam całe 3 godziny na sali pooperacyjnej do której mnie przywieźli, że na szczęście wszystko dobrze się skończyło. Poród wywoływany - dramat, ale jak patrzę na tą kruszynkę to jestem zakochana po uszy. Nakarmiona z cycka, ładnie teraz śpi
ważyła tylko 2800g ale zdrowa 10 punktów
Anuleczek, Leticia, edytkaa93, nesssssa, belladonna, Eilleen, ingelita, PLPaulina, Lavendova, Existenz, d'nusia, chabasse, Kasiaja, kozalia, Qumish, Cccierpliwa, Ania241188, pumka1990, katka/85, Dooti, misia-kasia, Marta..a, AnkaK90 lubią tę wiadomość
🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
Tak, sala morelowa
Na przyjęciu 2 cm, a jak dostałam salę (czekałam półtorej godziny) to bach! 5 cm
Na razie jest spoko, nadal wolę to niż dentystęnesssssa, belladonna, ingelita, Existenz, marcela123, jej odbicie, Kasiaja, pumka1990, Dooti, misia-kasia lubią tę wiadomość
-
squirrel wrote:Melduję że dzisiaj o 15.20 przyszła na świat Helenka
poród zakończył się cc z powodu nieprawidłowego zapisu ktg. Mała napędziła nam strachu bo w pewnym momencie zaczęło jej spadać tętno. Cała cesarka w popłochu. Nawet nie wyobrażacie sobie tego strachu który czuliśmy. Płakałam całe 3 godziny na sali pooperacyjnej do której mnie przywieźli, że na szczęście wszystko dobrze się skończyło. Poród wywoływany - dramat, ale jak patrzę na tą kruszynkę to jestem zakochana po uszy. Nakarmiona z cycka, ładnie teraz śpi
ważyła tylko 2800g ale zdrowa 10 punktów
Zdrówka dla Helenki!
Aniołek 17.10.2017- 8t5d