Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurierzy już nas dobrze znają, my ich też więc w sumie nie robi mi to różnicyEilleen wrote:Pewnie sam sobie podpisał. Ale dziwne bo w razie co to pokaże nie wasz podpis.
ale bardziej drażni mnie jak nie dzwoni, nie przyjedzie, a w system puści że nikogo nie było w domu.
Dzisiaj sobie zafunduje ciepła kąpiel. Nie wiem czy bolą mnie plecy bo mi nie wygodnie siedzieć czy to ćwiczenia do porodu :p a jeszcze moje dziecię wciska swoje kończyny w krawędzie macicy, jak to cholernie boli. Takie to małe, a tyle sił ma
codziennie mu powtarzam że jak mu ciasno to niech wychodzi
-
Leticia kciuki zaciśnięte !
Pisz jak rozwija się akcja, wszystkie tu czekamy na informacje 
nesssssa ja to samo, po tych porzadkach, spacerze to mnie plecy rozbolaly i podwozie boli, że ciężko chodzić i nic poza tym ;d
nesssssa lubi tę wiadomość
Aniołek 17.10.2017- 8t5d

-
nick nieaktualny
-
Ja też dziś wziełam sie za porządki, w sumie to nic nowego bo codziennie staram sie coś robic. Dzisiaj moja dzidzia sie tak rozpycha że to aż niemożliwe. Jak leże to czuje takie mega rozpychanie i widze jak ten brzuch mi skacze, a jak wstane to momentalnie boli mnie brzuch... Ale skurczy nic a nic... Ani jednego... Też jej już mówie, weś wyłaź no co ci zależy;)17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
Pewnie tak, ale wtedy to będzie oznaczało że zaczynam rodzić :pingelita wrote:Jeszcze będziesz wypluwać te słowa

Oprócz tego że chodzę jak uszkodzony pingwin i coś tam okresowo boli to nic się nie dzieje...
Uderzenia gorąca mam i tyle :p a jak mi gorąco to się pocę i zaczyna mnie wszystko swędzieć wtedy... -
Leticia powodzenia!

Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją

-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Melduję że dzisiaj o 15.20 przyszła na świat Helenka
poród zakończył się cc z powodu nieprawidłowego zapisu ktg. Mała napędziła nam strachu bo w pewnym momencie zaczęło jej spadać tętno. Cała cesarka w popłochu. Nawet nie wyobrażacie sobie tego strachu który czuliśmy. Płakałam całe 3 godziny na sali pooperacyjnej do której mnie przywieźli, że na szczęście wszystko dobrze się skończyło. Poród wywoływany - dramat, ale jak patrzę na tą kruszynkę to jestem zakochana po uszy. Nakarmiona z cycka, ładnie teraz śpi
ważyła tylko 2800g ale zdrowa 10 punktów
Anuleczek, Leticia, edytkaa93, nesssssa, belladonna, Eilleen, ingelita, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Existenz, nick nieaktualny, chabasse, Kasiaja, nick nieaktualny, Qumish, Cccierpliwa, Ania241188, pumka1990, katka/85, Dooti, misia-kasia, Marta..a, AnkaK90 lubią tę wiadomość
🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
Tak, sala morelowa

Na przyjęciu 2 cm, a jak dostałam salę (czekałam półtorej godziny) to bach! 5 cm
Na razie jest spoko, nadal wolę to niż dentystę
nesssssa, belladonna, ingelita, Existenz, marcela123, nick nieaktualny, Kasiaja, pumka1990, Dooti, misia-kasia lubią tę wiadomość

-
Gratulacjesquirrel wrote:Melduję że dzisiaj o 15.20 przyszła na świat Helenka
poród zakończył się cc z powodu nieprawidłowego zapisu ktg. Mała napędziła nam strachu bo w pewnym momencie zaczęło jej spadać tętno. Cała cesarka w popłochu. Nawet nie wyobrażacie sobie tego strachu który czuliśmy. Płakałam całe 3 godziny na sali pooperacyjnej do której mnie przywieźli, że na szczęście wszystko dobrze się skończyło. Poród wywoływany - dramat, ale jak patrzę na tą kruszynkę to jestem zakochana po uszy. Nakarmiona z cycka, ładnie teraz śpi
ważyła tylko 2800g ale zdrowa 10 punktów 
Zdrówka dla Helenki!
Aniołek 17.10.2017- 8t5d