Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
syska89 wrote:Dziewczyny , jestem juz po , Aleksander 3,800 , 59 cm. 10/10 skala Apgar.
Zaczelo sie od 6 rano ,wody nie odeszly , skurcze jak na miesiaczke, zaczelam liczyc skurcze , byly co 5 minut. Pojechalam po 10 do do szpitala po 11 na porodowce. Urodzony 16.25 .
Musialam byc czyszczona bo kawalek lozyska sie oderwalo, wiec nie mam malego , czekam az zejdzie znieczulenie podpajeczynowkowe bo musieli mnie uśpić do zabiegu
Kazalia, znalazłam drugiego Olka z 11. sierpnia. Mozna uzupełnic
ingelita, kozalia, pumka1990 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
PLPaulina wrote:No piękny przyrost wagi.
kawał mężczyzny Ci rośnie.

Mi jak położna pokazała jak czyścić pępek to bylam przerazona ze tak wlasnie "agresywnie" trzeba.

Edit. Mojej kruszynce to sporo brakuje do Twojego.
w 29dn ważyła 3970g.
a twoj zaraz 5kg osiągnie.
No uciekamy wam
ale ciesz się, nie tak łatwo go nosić ;p
Kozalia jak będziesz edytować to my mamy zła wagę, Igor ważył 4550 62 cm i to był 40t2d
Lavendova mi waga zleciała do 59,5 jak na razie z 71. Na razie samo powoli spada i ma zastój na 2 dni, np. Miałam 62 przez dwa dni a nagle wchodzę i jest 60,5. Więc chyba trzeba czasu
A na cycku my różnie w nocy do 15 min na cycek czasem 20. A w dzień o wiele krócej właśnie do 10 min.6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
Tak, rozwarcie idzie, skurcze bolą jak cholera a ja ciągle słyszę że ktoś kończy rodzic i lada chwila sala się zwolni. Położna stwierdziła, że jakby coś się bardzo zadzialo to w takich warunkach nie będę rodzic. Ale pewnie znieczulenia mi nie dadząAniołek 17.10.2017- 8t5d

-
My dziś do pediatry idziemy, zobaczymy ile klocek waży, też go już czuć na rękach. Tydzień temu było 4110 gram. Wczoraj mieliśmy drugą wizytę u okulisty, wszystko ok, oznak retinopatii nie ma. Za miesiąc mamy kolejną, oby ostatnią

Marcela trzymam kciuki!
d'nusia, Ania241188, pumka1990 lubią tę wiadomość
Nasz cud ANTOŚ
24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g

trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Mój teżAnia241188 wrote:Tylko ten mój babel ssie tak 5 minutnik koniec i jest glodny co 2h

karmienie na żądanie a nie na życzenie
unormuje się wszystko z czasem , damy radę
są chwile że przerwę ma i 3,5 godziny a są ze je co 1,5.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2018, 11:37
7w3d 💔 -
nick nieaktualnyTo ja bym chciała żeby moja jadla w dzień częściej. Jak zasnie to ją muszę budzić wiec to jest karmienie na moje żądanie narazie
W nocy sie budzi o 2.30, 6 i 9 rano wiec noc pasuje. Jutro my do pediatry zwazyc idziemy.
Jak długo krwawilyscie po cc? U mnie z tydzień a potem czysto a od 3 dni jakies plamienie? Czyzby okres? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie będziesz ostatnia bo ja mam termin na poniedziałek.justa1509 wrote:Marcela dasz radę
ja chyba będę ostatnia... Wczoraj bolało mnie wieczorem wszytko no mały dokazywał. Codziennie rano mam tak opuchniete stawy że leżę i masuje palce inaczej nie dam rady nic zrobić.
Ostatnio jeszcze coś ki się w udo zrobiło... Piecze w jednym miejscu,glownie jak chodzę, albo stoję. Śladu uderzenia nie ma, jak dotknie to też boli...

-
Jeśli nie urodze do poniedziałku to we wtorek pewnie pójdę już do szpitala bo będzie tydzien po terminie... Może pełnia coś da... Jeszcze dzisiaj musimy jechać do rodziców, a ja tak bardzo nie chce
mama nie rozumie mojej chęci siedzenia w domu...
Dag_Mara lubi tę wiadomość
-
Ile przybrała od najniższej wagi ?PLPaulina wrote:No piękny przyrost wagi.
kawał mężczyzny Ci rośnie.

Mi jak położna pokazała jak czyścić pępek to bylam przerazona ze tak wlasnie "agresywnie" trzeba.

Edit. Mojej kruszynce to sporo brakuje do Twojego.
w 29dn ważyła 3970g.
a twoj zaraz 5kg osiągnie.

-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH