Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
syska89 wrote:Dziewczyny , jestem juz po , Aleksander 3,800 , 59 cm. 10/10 skala Apgar.
Zaczelo sie od 6 rano ,wody nie odeszly , skurcze jak na miesiaczke, zaczelam liczyc skurcze , byly co 5 minut. Pojechalam po 10 do do szpitala po 11 na porodowce. Urodzony 16.25 .
Musialam byc czyszczona bo kawalek lozyska sie oderwalo, wiec nie mam malego , czekam az zejdzie znieczulenie podpajeczynowkowe bo musieli mnie uśpić do zabiegu
Kazalia, znalazłam drugiego Olka z 11. sierpnia. Mozna uzupełnicingelita, kozalia, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
PLPaulina wrote:No piękny przyrost wagi.
kawał mężczyzny Ci rośnie.
Mi jak położna pokazała jak czyścić pępek to bylam przerazona ze tak wlasnie "agresywnie" trzeba.
Edit. Mojej kruszynce to sporo brakuje do Twojego.w 29dn ważyła 3970g.
a twoj zaraz 5kg osiągnie.
No uciekamy wamale ciesz się, nie tak łatwo go nosić ;p
Kozalia jak będziesz edytować to my mamy zła wagę, Igor ważył 4550 62 cm i to był 40t2d
Lavendova mi waga zleciała do 59,5 jak na razie z 71. Na razie samo powoli spada i ma zastój na 2 dni, np. Miałam 62 przez dwa dni a nagle wchodzę i jest 60,5. Więc chyba trzeba czasu
A na cycku my różnie w nocy do 15 min na cycek czasem 20. A w dzień o wiele krócej właśnie do 10 min.6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
Tak, rozwarcie idzie, skurcze bolą jak cholera a ja ciągle słyszę że ktoś kończy rodzic i lada chwila sala się zwolni. Położna stwierdziła, że jakby coś się bardzo zadzialo to w takich warunkach nie będę rodzic. Ale pewnie znieczulenia mi nie dadząAniołek 17.10.2017- 8t5d
-
My dziś do pediatry idziemy, zobaczymy ile klocek waży, też go już czuć na rękach. Tydzień temu było 4110 gram. Wczoraj mieliśmy drugą wizytę u okulisty, wszystko ok, oznak retinopatii nie ma. Za miesiąc mamy kolejną, oby ostatnią
Marcela trzymam kciuki!d'nusia, Ania241188, pumka1990 lubią tę wiadomość
Nasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Ania241188 wrote:Tylko ten mój babel ssie tak 5 minutnik koniec i jest glodny co 2h
karmienie na żądanie a nie na życzenie
unormuje się wszystko z czasem , damy radę
są chwile że przerwę ma i 3,5 godziny a są ze je co 1,5.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2018, 11:37
7w3d 💔 -
nick nieaktualnyTo ja bym chciała żeby moja jadla w dzień częściej. Jak zasnie to ją muszę budzić wiec to jest karmienie na moje żądanie narazie
W nocy sie budzi o 2.30, 6 i 9 rano wiec noc pasuje. Jutro my do pediatry zwazyc idziemy.
Jak długo krwawilyscie po cc? U mnie z tydzień a potem czysto a od 3 dni jakies plamienie? Czyzby okres? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
justa1509 wrote:Marcela dasz radę
ja chyba będę ostatnia... Wczoraj bolało mnie wieczorem wszytko no mały dokazywał. Codziennie rano mam tak opuchniete stawy że leżę i masuje palce inaczej nie dam rady nic zrobić.
Ostatnio jeszcze coś ki się w udo zrobiło... Piecze w jednym miejscu,glownie jak chodzę, albo stoję. Śladu uderzenia nie ma, jak dotknie to też boli...
-
Jeśli nie urodze do poniedziałku to we wtorek pewnie pójdę już do szpitala bo będzie tydzien po terminie... Może pełnia coś da... Jeszcze dzisiaj musimy jechać do rodziców, a ja tak bardzo nie chce
mama nie rozumie mojej chęci siedzenia w domu...
Dag_Mara lubi tę wiadomość
-
PLPaulina wrote:No piękny przyrost wagi.
kawał mężczyzny Ci rośnie.
Mi jak położna pokazała jak czyścić pępek to bylam przerazona ze tak wlasnie "agresywnie" trzeba.
Edit. Mojej kruszynce to sporo brakuje do Twojego.w 29dn ważyła 3970g.
a twoj zaraz 5kg osiągnie.
-
nick nieaktualny