Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Lavendova wrote:Marta gdyby nie te zielone wody to ja nie wiem czy ty byś tego klocusia swojego naturalnie wypchnela
Co myslicie o tych pigulkach jednoskladnikowych? Niby można karmiac?
Pewnie nieumeczylabym się i by go i tak wyciągnęli.
Koleżanka brała, karmiła do 6 miesiąca jakoś. Czwartego dziecka nie ma więc raczej działałyA ona tak jak Ty 3 dziewuchy
A i teraz ma spiralę bo w sumie czwartego nie chce.
Przy cc też trzeba się wstrzymac 6 tygodni połogu? Człowieka już kusi i musimy się stopowacWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 16:20
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
Ja psikam po kąpieli i wtedy oczyszcza raz dziennie. Może za mało dlatego jest tak długo.
Leticia usg musi pewnie lekarz zrobić? Czyli da mi skierowaniebo oczywiście w enel medzie nie mają usg w gabinecie...
Czy udało wam się założyć obrączki już? Moja za nic nie chcę wejść. Zatrzymuje się na kostce. Waga stanęła na 59 czyli +6kg i nie chce drgnac. Buty nadal trochę ciasne i chodzę w sandalach. Chyba czeka mnie wymiana obuwia na rozmiar większe6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualny
-
Eilleen wrote:Czytam o tym oleju rycynowym i też rezygnuje. Wykorzystam go do innych rzeczy. Nie chciałabym zaszkodzić sobie ani Olkowi.
-
justa1509 wrote:Właśnie jakoś ten olejek mnie przerażał. Jak pojechalam do szpitala to bylo mi przykro, bo liczylam że zacznie się samo, zawołam męża słowami "wody mi odeszły!", nikomu nic nie powiemy, taki miałam tego obraz, no ale wyszło inaczej. Bałam się, ale głównie dlatego, że dotarło do mnie że to już czas i nie wróce sama ze szpitala. W dodatku szpital to szpital, ale nie było źle. Położna była zaanagażowana i jak juz przestałam przeglądać telefon to wiedziała że zmieniają się skurcze
no już się pogodziłam, jedynie mam nadzieję że nie skończy się cesarką bo to już byłby nadmiar dla mnie ;p
Uparte wrześniowe Olek i Ula. Ja dzisiaj jestem już tak wykończona ciążą, że prawie nogami powłóczę.
-
PLPaulina wrote:Moja Hania choć jest zmęczona.
Oczy same sie zamykaja to twardo nie spi. I robi sie maruda..
Polubiłam przez przypadek.
-
justa1509 wrote:Właśnie jakoś ten olejek mnie przerażał. Jak pojechalam do szpitala to bylo mi przykro, bo liczylam że zacznie się samo, zawołam męża słowami "wody mi odeszły!", nikomu nic nie powiemy, taki miałam tego obraz, no ale wyszło inaczej. Bałam się, ale głównie dlatego, że dotarło do mnie że to już czas i nie wróce sama ze szpitala. W dodatku szpital to szpital, ale nie było źle. Położna była zaanagażowana i jak juz przestałam przeglądać telefon to wiedziała że zmieniają się skurcze
ale też mam obawy co się będzie działo, co wymyślą.
-
Leticia wrote:Justa, moja miała z kolei dosyć duże ciemiączko. Zlecili wam usg główki? My z uwagi na ciemiączko robiliśmy i wyszło, że taka jej uroda. Tylko nie wiem czy będzie coś na usg widać jak jest takie małe.
A jakie jest prawidłowe?Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia