X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe mamusie 2018
Odpowiedz

Sierpniowe mamusie 2018

Oceń ten wątek:
  • Katy Autorytet

Wysłany: 4 września 2018, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz ta niedograna jest na majowkach 2019 :p Tak przypadkowo skojarzyłam :p

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • Leticia Autorytet

Wysłany: 4 września 2018, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja dziś miałam średnią noc, ale to ze względu na starszą. Młodsza jadła o 23 (sama ją budziłam jak się kładłam), a potem o 3:30 dopiero, bo ją siostra histerią obudziła. Wymyśliła, że będzie spała z nami i to mi nawet nie przeszkadzało, ale przytachała 3 lalki i wpadła w szał jak jej jedną przełożyłam :/
    Jest mega ciężko, ma coraz głupsze pomysły. Wykorzystuje chwile jak karmię Ewę i np. dziś wyciągnęła nóż z szuflady w kuchni i zaczęła nim kroić ścianę w przedpokoju... Żegnaj kaucjo za mieszkanie.

km5se6yd8tj60462.png
    km5stv73q64rb58y.png
  • Leticia Autorytet

Wysłany: 4 września 2018, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katy wrote:

właśnie chciałam napisać, że pewnie zaraz zajdzie w kolejną nibyciążę ;) i zaciera ślady

Katy lubi tę wiadomość

km5se6yd8tj60462.png
    km5stv73q64rb58y.png
  • nesssssa Autorytet

Wysłany: 4 września 2018, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rodze. Trzymajcie kciuki żeby szybko i samo poszło. Ruszyło bez oxy.

Leticia, justyna14, Eilleen, e_mii, justa1509, Marta..a, belladonna, nick nieaktualny, Kasiaja, Ania241188, misia-kasia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ingelita, Dooti, marcela123, gosia.kak, pumka1990, Patti_MG lubią tę wiadomość

w57vyx8dy9s6xggg.png

zem38ribu7ozxy1q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2018, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katy wrote:

Omg po co to znowu udawac?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2018, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leticia ja to mam ciarki z przerażenia jak czytam co twoja starsza wyprawia :O

• Katy Autorytet

Wysłany: 4 września 2018, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widocznie to ktos kto ma bardzo nudne zycie...Ta laska co na kwietniowkach dodawala nie swoje zdjęcia tez ostatecznie wpisala siebie jako aniolkowa mame i potem usunęła konto :p

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • niedograna Autorytet

Wysłany: 4 września 2018, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak się składa, że nie należę do majowych mamusiek. Test negatywny, ale obgadywać sobie możecie jak wam to umili życie.

• Eilleen Autorytet

Wysłany: 4 września 2018, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli zostałam tylko ja jako nierozpakowana.

qb3ci09k96tb3ht7.png
    h44e3e3kl4vyek4m.png
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 4 września 2018, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niedograna jesli to prawda, ze straciłas dziecko to bardzo mi przykro.

7w3d 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2018, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nesssa powodzenia!!

Dziewczyny, zaczynam ogarniać chrzciny. Nie chce tu poruszać tematów światopoglądowych, bo to indywidualna sprawa. Ale doradźcie proszę w kwestii samej imprezy. Planuje obiad w restauracji na 15 osób, potem tort, kawa, herbata. I nie wiem, czy na dalszą część imprezy zostać w restauracji - na zimną płytę, czy nie lepiej przenieść imprezę do domu, tam będę czuła się swobodniej , jakby Ola marudziła, albo była już zmęczona przebywaniem w obcym miejscu. I nie wiem co z alkoholem. Kiedyś chrzest był zakrapianą imprezą, ale mam wrażenie że czasy się zmieniły. Planowaliście już coś, albo byłyście ostatnio na jakimś chrzcie?

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 4 września 2018, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozalia wrote:
    Nesssa powodzenia!!

Dziewczyny, zaczynam ogarniać chrzciny. Nie chce tu poruszać tematów światopoglądowych, bo to indywidualna sprawa. Ale doradźcie proszę w kwestii samej imprezy. Planuje obiad w restauracji na 15 osób, potem tort, kawa, herbata. I nie wiem, czy na dalszą część imprezy zostać w restauracji - na zimną płytę, czy nie lepiej przenieść imprezę do domu, tam będę czuła się swobodniej , jakby Ola marudziła, albo była już zmęczona przebywaniem w obcym miejscu. I nie wiem co z alkoholem. Kiedyś chrzest był zakrapianą imprezą, ale mam wrażenie że czasy się zmieniły. Planowaliście już coś, albo byłyście ostatnio na jakimś chrzcie?
    my już zaplanowaliśmy na 14.10.18 chrzest. U nas będzie ok 30 osób dorosłych plus 7 dzieci z czego dwoje maluszów. Całość robimy na wynajętej sali tam obiad przystawki lody tort i na koniec barszczyk plus cos. Dokładne menu przed imperzą ustalimy. Całość imperzy tam, nie prznosimy sie. Impereza z wódką.

7w3d 💔
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 4 września 2018, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ingelita wrote:
    Widziałyście?
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0da50c485f1f.jpg
    teraz już nie ma nic :)

7w3d 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2018, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna14 wrote:
    my już zaplanowaliśmy na 14.10.18 chrzest. U nas będzie ok 30 osób dorosłych plus 7 dzieci z czego dwoje maluszów. Całość robimy na wynajętej sali tam obiad przystawki lody tort i na koniec barszczyk plus cos. Dokładne menu przed imperzą ustalimy. Całość imperzy tam, nie prznosimy sie. Impereza z wódką.
    O, to mamy ten sam termin :)

justyna14 lubi tę wiadomość

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 4 września 2018, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozalia wrote:
    O, to mamy ten sam termin :)
    drogo u nas takie chrzciny bo 135 zl od osoby dorosłej a u Ciebie?

7w3d 💔
  • 1ania1 Autorytet

Wysłany: 4 września 2018, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy chrzciny 29.09, samo przyjęcie w restauracji na ok. 20 osób raczej z alkoholem jak ktoś będzie miał ochotę to czemu z kulturą się nie napić ;)

o1483e5ehwc7f9hb.png
  • 1ania1 Autorytet

Wysłany: 4 września 2018, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O co chodzi z tą niedograną? Wyjaśni mi ktoś?

o1483e5ehwc7f9hb.png
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 4 września 2018, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1ania1 wrote:
    O co chodzi z tą niedograną? Wyjaśni mi ktoś?
    podawała mylne informacje, zdjęcia wstawiała z neta. na 99% troll

7w3d 💔
  • 1ania1 Autorytet

Wysłany: 4 września 2018, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po wizycie u doradcy. Nareszcie ktoś pokazał mi jak karmić, jak fajnie przystawić, jak karmić piersią z zastojem. Jakaś nadzieja we mnie wstąpiła, że będzie lepiej tylko trzeba przetrwać gorsze dni. Nie żałuję ani złotówki wydanej na tą wizytę. Mały waży 4700 i Pani stwierdziła, że w ogóle nie ma potrzeby dokarmiania tak jak kazali w przychodni.

justyna14, Marta..a, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ingelita, e_mii, Eilleen, Leticia, pumka1990, Patti_MG lubią tę wiadomość

o1483e5ehwc7f9hb.png
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 4 września 2018, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1ania1 wrote:
    Ja po wizycie u doradcy. Nareszcie ktoś pokazał mi jak karmić, jak fajnie przystawić, jak karmić piersią z zastojem. Jakaś nadzieja we mnie wstąpiła, że będzie lepiej tylko trzeba przetrwać gorsze dni. Nie żałuję ani złotówki wydanej na tą wizytę. Mały waży 4700 i Pani stwierdziła, że w ogóle nie ma potrzeby dokarmiania tak jak kazali w przychodni.
    to super! na dobrego doradce trafiłaś.

7w3d 💔
‹‹ 1365 1366 1367 1368 1369 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ