Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja dziś miałam średnią noc, ale to ze względu na starszą. Młodsza jadła o 23 (sama ją budziłam jak się kładłam), a potem o 3:30 dopiero, bo ją siostra histerią obudziła. Wymyśliła, że będzie spała z nami i to mi nawet nie przeszkadzało, ale przytachała 3 lalki i wpadła w szał jak jej jedną przełożyłam
Jest mega ciężko, ma coraz głupsze pomysły. Wykorzystuje chwile jak karmię Ewę i np. dziś wyciągnęła nóż z szuflady w kuchni i zaczęła nim kroić ścianę w przedpokoju... Żegnaj kaucjo za mieszkanie.
-
Rodze. Trzymajcie kciuki żeby szybko i samo poszło. Ruszyło bez oxy.
Leticia, justyna14, Eilleen, e_mii, justa1509, Marta..a, belladonna, d'nusia, Kasiaja, Ania241188, misia-kasia, kozalia, PLPaulina, ingelita, Dooti, marcela123, gosia.kak, pumka1990, Patti_MG lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNesssa powodzenia!!
Dziewczyny, zaczynam ogarniać chrzciny. Nie chce tu poruszać tematów światopoglądowych, bo to indywidualna sprawa. Ale doradźcie proszę w kwestii samej imprezy. Planuje obiad w restauracji na 15 osób, potem tort, kawa, herbata. I nie wiem, czy na dalszą część imprezy zostać w restauracji - na zimną płytę, czy nie lepiej przenieść imprezę do domu, tam będę czuła się swobodniej , jakby Ola marudziła, albo była już zmęczona przebywaniem w obcym miejscu. I nie wiem co z alkoholem. Kiedyś chrzest był zakrapianą imprezą, ale mam wrażenie że czasy się zmieniły. Planowaliście już coś, albo byłyście ostatnio na jakimś chrzcie?
-
kozalia wrote:Nesssa powodzenia!!
Dziewczyny, zaczynam ogarniać chrzciny. Nie chce tu poruszać tematów światopoglądowych, bo to indywidualna sprawa. Ale doradźcie proszę w kwestii samej imprezy. Planuje obiad w restauracji na 15 osób, potem tort, kawa, herbata. I nie wiem, czy na dalszą część imprezy zostać w restauracji - na zimną płytę, czy nie lepiej przenieść imprezę do domu, tam będę czuła się swobodniej , jakby Ola marudziła, albo była już zmęczona przebywaniem w obcym miejscu. I nie wiem co z alkoholem. Kiedyś chrzest był zakrapianą imprezą, ale mam wrażenie że czasy się zmieniły. Planowaliście już coś, albo byłyście ostatnio na jakimś chrzcie?7w3d 💔 -
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:my już zaplanowaliśmy na 14.10.18 chrzest. U nas będzie ok 30 osób dorosłych plus 7 dzieci z czego dwoje maluszów. Całość robimy na wynajętej sali tam obiad przystawki lody tort i na koniec barszczyk plus cos. Dokładne menu przed imperzą ustalimy. Całość imperzy tam, nie prznosimy sie. Impereza z wódką.
justyna14 lubi tę wiadomość
-
Ja po wizycie u doradcy. Nareszcie ktoś pokazał mi jak karmić, jak fajnie przystawić, jak karmić piersią z zastojem. Jakaś nadzieja we mnie wstąpiła, że będzie lepiej tylko trzeba przetrwać gorsze dni. Nie żałuję ani złotówki wydanej na tą wizytę. Mały waży 4700 i Pani stwierdziła, że w ogóle nie ma potrzeby dokarmiania tak jak kazali w przychodni.
justyna14, Marta..a, kozalia, PLPaulina, d'nusia, ingelita, e_mii, Eilleen, Leticia, pumka1990, Patti_MG lubią tę wiadomość
-
1ania1 wrote:Ja po wizycie u doradcy. Nareszcie ktoś pokazał mi jak karmić, jak fajnie przystawić, jak karmić piersią z zastojem. Jakaś nadzieja we mnie wstąpiła, że będzie lepiej tylko trzeba przetrwać gorsze dni. Nie żałuję ani złotówki wydanej na tą wizytę. Mały waży 4700 i Pani stwierdziła, że w ogóle nie ma potrzeby dokarmiania tak jak kazali w przychodni.7w3d 💔