Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
A to też pochwalę się naszymi ćwiczeniami
co prawda teraz ciekawsze jest leżenie na dywanie. Przewijak i mata chyba są za śliskie.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6ec459153696.jpg
Teściowa znowu że ona ma spiworki po moim mężu... A mąż nie ma serca powiedzieć zeby dala sobie spokój. Ale ustaliliśmy, ze najwyżej powiemy, że zobaczymy jak przyjedziemy. Ja rozumiem sentyment do tych rzeczy, no ale kurde. Te śpiworki maja 26 lat, 26 lat bez prania, w worku na struchu!kozalia, Dooti, Lavendova, chabasse lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeheh moja teściowa tez mi pocisla śpiochy po mężu, nie włożyłam Oli ani razu, bo to ani ładne, ani praktyczne, na dodatek szorstkie w dotyku. Oddam jej to, jeśli chce sobie kolejne 30lat trzymać na pamiątkę
Ola jutro kończy 3 miesiące!ciekawe czy suwaczek to ogarnie, bo dziś jest 2 msc, 4tyg i 1 dzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2018, 23:37
-
nick nieaktualny
-
Pochwalę się moim Olkiem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/55db450b48d2.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/af822f0b3fda.jpg
Ma trochę ponad 6kg ile cm to nie wiem. Nosimy 68rozmiarWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2018, 07:43
PLPaulina, justyna14, Kasiaja, marcela123, pumka1990, Dooti, edytkaa93, e_mii, Lavendova, kozalia, Marta..a, chabasse lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo kurde, moja Hania to jakaś taka chuda sie wydaje w porównaniu do Waszych dzieciaczków
niby ma 6.5kg
rozmiar 68. Choc niektóre juz body ciężko mi zapiac wydają sie na długość na styk.(np te ze smyka)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2018, 07:52
-
PLPaulina wrote:No kurde, moja Hania to jakaś taka chuda sie wydaje w porównaniu do Waszych dzieciaczków
niby ma 6.5kg
rozmiar 68. Choc niektóre juz body ciężko mi zapiac wydają sie na długość na styk.(np te ze smyka)
moja córka miała 6.5 kg jak miała 5 miesiącu
ale waga Ur 2750g.
-
Dziewczyny moja mała słabo je ostatnio. Nie wiem o co chodzi, zaczęlo sie po szczepieniach ale moze po prostu ma mniejsze zapotrzebowanie. Nie wiem, ale do rzeczy. Przez to chyba dopadł mnie zastój pokarmu
Klucia w piersiach, nie czuje flaczków nigdy. Jakies drobne guzki wyczuwam.
Jak sobie z tym poradzić???
i po pneumokokach musialam podac czopek bo była strasznie niespokojnaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2018, 08:57
-
Dziewczyny dzieciaki piękne !!!
Mój leniwiec od wczoraj znowu główkę podnosi
Ja wczoraj cierpiałam bo zatkal mi się kanalik.. tobjuz drugi raz. Za pierwszym razem pomógł laktator a teraz nic o bol tylko narastal. I powiem wam że w dupę można sobie to ogrzewanie piersi wsadzić czy chłodzenie. Jak tylko poczujecie że pokarm nie schodzi z jakiegoś miejsca to bierzcie męża i niech zassie. Mój mały pomimo dostawiania cały dzień nie dał rady a mąż uporal się w 5 minutjak mu mleko siknelo to się prawie zaksztusil ;p także najlepsza rada to mąż
nesssssa, 1ania1, justyna14, misia-kasia, Lavendova, pumka1990 lubią tę wiadomość
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
My też ostatnio bez spacerów, może dziś się uda, czekamy na jakieś okno pogodowe.
Ta nocka była super, młody zasnął dopiero o 21.50 (ostatnią drzemkę miał do 18.30) ale spał za to do 5.10, spał ciągiem ponad 7 godzin a przerwa w jedzeniu wyniosła równo 8. To była piękna noc, ale nie ma co się przyzwyczajać.Marta..a, pumka1990 lubią tę wiadomość
Nasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
U nas też pogoda marna. na 12 mamy wizyte niby szczepienną ale katarek i kaszelek się pojawił więc przełożymy ale przy okazji się zważymy zmierzymy i zbadamy
oby nic poważniejszego tylko sam katarek.
Starszaki też lekko pokasłują głownie z rana, ale osłuchowo ok więc chodzą do przedszkola. Ja jutro jadę po jakąs kurtke na zimę dla siebie bo nie mam nic ciekawego.7w3d 💔 -
Marta..a wrote:Dziewczyny dzieciaki piękne !!!
Mój leniwiec od wczoraj znowu główkę podnosi
Ja wczoraj cierpiałam bo zatkal mi się kanalik.. tobjuz drugi raz. Za pierwszym razem pomógł laktator a teraz nic o bol tylko narastal. I powiem wam że w dupę można sobie to ogrzewanie piersi wsadzić czy chłodzenie. Jak tylko poczujecie że pokarm nie schodzi z jakiegoś miejsca to bierzcie męża i niech zassie. Mój mały pomimo dostawiania cały dzień nie dał rady a mąż uporal się w 5 minutjak mu mleko siknelo to się prawie zaksztusil ;p także najlepsza rada to mąż
Zgadzam się, przerabiałam to przy zapaleniu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moja to też wiercipięta. Jak byłam raz w przychodni i była tam dziewczynka 2 tygodnie starsza od mojej to nie mogłam uwierzyć że dziecko może leżeć i sie nie ruszać! Moja mała cały czas musi coś robić, nie rusza sie jedynie jak śpi albo jak ją nosze:) myśle że to świadczy o tym że dziecko będzie ruchliwe, i dobrze:) lubie takie dzieci, że wszedzie ich pełno. A my dziś byliśmy na rotawirusie, na szczęście tego nie wypluła;) ale o mało co byśmy się spóźniły bo zaspałam! I w 25 minut zdążyłam małą nakarmić, ubrać i siebie ogarnąc. Jestem miszcz:D
pumka1990 lubi tę wiadomość
17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
moj maz nawet nie chce patrzec jak mleko z cyckow leci, w zyciu by mi tak nie pomogl
on teraz piersi tratuje jako pokarm agaty i na bank by nie pomogl
:D az sie go spytam
ja mam mleka wciaz fullllll, odciagac musze w nocy, makabra , morze mlekaaaaa
moja tez wciaz rusza rekoma, nogami - non stop !
wrzesień 2018 - córcia6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
nick nieaktualny