Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Mmma wrote:A ja mam pytanie o guganie, czy Wasze dzieci gaworza jak najęte? Bo ja musze moja ciagnac za język. Mało guga sama i troche mnie to martwi.
-
nick nieaktualny
-
Kurczę wydawało mi się że sprawdzałam smyka..
Cocodrillo nosimy body na 74 już i niektóre 68 jeszcze.. ale on 62cm miał jak się urodził. A patrząc po pogodzie to zimy spodziewam się w lutym ;p
A gada czasami się rozkręci a czasami jest cichoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2018, 19:50
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
A usmiech? Tylko usmiech czy juz sie smieja Wasze pociechy? Bo my czekamy na taki smiech czy nawet pisk z zadowolenia. A usmiecha sie czy smieje pelnym usmiechem buzka otwarta od ucha do ucha ale bez dzwieku. Czasem takie zasysniecie ale nie pisk z zachwytu.
-
nick nieaktualny
-
Mój Mały sporo guga, śmiejemy się z mężem ze czasem wydaje dźwięki jak huski
ogólnie dużo się śmieje i zaczepia, żeby gadać do niego.
Co do tesciowych to ja za moja mówiąc delikatnie nie przepadam. Dziwna kobieta. Teraz mają w domu wnuczke, męża siostry córka, starsza miesiąc od Stasia i drażni mnie bo jak jest temat dzieci i coś powiemy o naszym to ona od razu ze nasza też tak robi, nasza to to i tamto itd. Dziwne by było jakby tego nie robiła skoro starsza jest. A najbardziej mnie właśnie drażni jak stanie nad Malym i z tekstem, ale Ty gruby jesteś. No szlak mnie trafia, pół kg różnicy między nimi jest i mój jest gruby wg niej. Ja się cieszę że ładnie przybiera i na piersi jest tylko. Tam kombinują z cyckiem i mm bo mamusia nie ogarnia. Najbardziej mnie z równowagi wyprowadzila jak stanęła nad nim i zaczęła gadać ze tyle tych Staskow jest w okolicy i dali Ci tak na imię. Miałam ochotę ja udusić. Ogólnie żadne imię jej wnuczkow( chłopców) się nie podoba. Liczy się tylko wnusia.Aniołek 17.10.2017- 8t5d
-
Moja dużo pogaduje, przy tym kopie i macha rękami. Uśmiecha sie do zabawek, i jak widzi mojego męża chocby z daleka to robi maślane oczy i nie spuszcza z niego wzroku. Jak sie smieje to całą buzią, otwiera ją i oczka też sie smieją. Narazie piska przy gadaniu, przy uśmiechu zdażyło jej sie ale to tak jakby przez przypadek. Ogolnie moje dziecko wydaje z siebie dosc dziwne dzwieki, czasem jest osiołkiem, czasem kotkiem:p17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
Mój mały dzisiaj przy zabawie pierwszy raz roześmiał się na głos, później wieczorem jak go łaskotałam też
Czasami wkurzam się na niego, w trudnych momentach nadchodzą mnie myśli w stylu: po co mi to było, ale jak widzę jego uśmiech i jak z każdym dniem się rozwija to wiem, że nic lepszego w życiu nie mogło mnie spotkać.pumka1990 lubi tę wiadomość
-
Moja to śmieszek, co ktoś do niej podejdzie to uśmiech pełną buzią
a dzisiaj to nawet przez sen w głos się śmiała aż w szoku byłam bo z dźwiękiem do tej pory udało jej się z dwa razy tylko zaśmiać ewentualnie pisknąć, a tu przez sen takie hihy. Jak nie śpi to ciagle gada mam nadzieje że tak jej nie zostanie bo nas zamęczył tym gadaniem. Na chwile wrzucam zdjęcie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2018, 08:03
pumka1990, Marta..a, PLPaulina, 1ania1, Ania241188, misia-kasia, Lavendova, Mmma, Dooti, justyna14 lubią tę wiadomość
[/url]
-
U nas też usmiechy pełna buźka, do mnie nie tyle, ale do tatusia to za kazdym razem. Dzisiaj leżeli obaj na podłodze i gadali, Filip był tym tak zachwycony że aż krzyczał
smiejemy się, ze czasami kłóci sie z zabawkami, bo patrzy na nie i krzyczy, ale ze złością, wtedy na chwile mu zabieramy i jak oddamy to jest zgoda i uśmiechy
-
Moja odwzajemnia uśmiechy ale sama do siebie się nie cieszy ani do zabawek. Gugać też nie guga do siebie tylko jak mi się glęboko patrzy w oczy to wtedy nawija:-) Dwa razy zaśniała się do mnie głośno parę tygodni temu i do tej pory tego nie powtórzyła. Zdarza jej się jednak chichrać przy cycku podczas jedzenia co bywa komiczne
ale ogólnie to straszną gadułą nie jest narazie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2018, 21:20
🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
Aniu współczuje oby to była jednorazowa akcja. Moja Agatka po dwóch dniach wróciła do swojego rytmu spania wiec znów da się żyć z tym ze przed jej nocnym spaniem ją karmie z obu piersi.
U mnie tez guga ale trzeba ją zachęcać tak samo z uśmiechem. Ciekawe że z mężem łatwiej jej to idzie niż ze mnąPiszczeć czy śmiać się na głos jeszcze nie umie a ja nie mogę się doczekać jak zacznie
-
u nas chyba karmienie nocne wraca do normy, wczoraj i dziś tylko dwa razy
mój Antek dużo guga, zaczyna już wszystko łapać zabawki, kołderkę, ubrania, włosy, nieporadnie jeszcze ale już wyciąga rączki nieśmiało, a z kołderką i pieluszką tetrową to non stop siedzi w garść i do buzi pakuje
w głos się nie śmieje jeszcze7w3d 💔 -
Dziewczyny mój mały ma na brzuszku od kilku dni takie bardzo drobne czerwone kostki, trzeba się przyjrzeć żeby je dobrze zobaczyć, ale pod ręką je czuć. Nie mam pojęcia od czego, do pediatry niestety dopiero na poniedziałek jesteśmy umowieni.Aniołek 17.10.2017- 8t5d