Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mateoska wrote:O rany, nie spodziewałam się że aż tak najgorsze ;( ja kupiłam sobie te niplette, rany boskie jak to boli... Po ściągnięciu tego z sutków , boli mnie nawet powiew powietrza (?
Początki karmienia są bardzo ciężkie dla większości kobiet. Ja wierzgałam nogami z bólu, miałam rany do krwi, płakałam i każde podanie piersi było związane z mega stresem. Trwało to kilka dni, w sumie tylko pobyt w szpitalu, potem się przyzwyczaiły Są różne patenty i trzeba się wspomagać. I tak karmię od października 2015 A teraz obie córki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2018, 21:54
cindi88 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Lavendova wrote:Przykro mi Beatka.
Żelazo też dostalam, najlepiej z kwasem foliowym i wit c szklanka soku pomarańczowego np.
Ja mam taką migrene ze juz nie wytrzymuje. Apap chyba wolno?
Wolno, uratował mi życie przez weekend, siedziałam i ryczałam z bólu, normalnie po ścianach prawie chodziłam, tak mnie głowa bolała. Oczywiście nie przeszło całkiem ale przynajmniej dało się po tym jakoś funkcjonować. Pytałam się znajomej położnej i ona mi mówiła że można spokojnie brać paracetamol (sama jest w ciąży i bierze), oczywiscie w granicach rozsądkuNasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
polkosia wrote:Początki karmienia są bardzo ciężkie dla większości kobiet. Ja wierzgałam nogami z bólu, miałam rany do krwi, płakałam i każde podanie piersi było związane z mega stresem. Trwało to kilka dni, w sumie tylko pobyt w szpitalu, potem się przyzwyczaiły Są różne patenty i trzeba się wspomagać. I tak karmię od października 2015 A teraz obie córki.
polkosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDooti wrote:Wolno, uratował mi życie przez weekend, siedziałam i ryczałam z bólu, normalnie po ścianach prawie chodziłam, tak mnie głowa bolała. Oczywiście nie przeszło całkiem ale przynajmniej dało się po tym jakoś funkcjonować. Pytałam się znajomej położnej i ona mi mówiła że można spokojnie brać paracetamol (sama jest w ciąży i bierze), oczywiscie w granicach rozsądku
Dzięki kochana. Nie wiem jaka przyczyna tej migreny ale sie nasila od wczoraj:/ Pic nawer nie mogę dzisiaj myslalam ze zwymiotuje po kilku lykach herbaty. Fatalnie no oby jakos przeżyć te 2 tyg podobno najgorsze -
Lavendova wrote:Przykro mi Beatka.
Żelazo też dostalam, najlepiej z kwasem foliowym i wit c szklanka soku pomarańczowego np.
Ja mam taką migrene ze juz nie wytrzymuje. Apap chyba wolno?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2018, 22:12
-
nick nieaktualny
-
Lavendova wrote:Też mnie bolały sutki na początku karmienia. Zastanawiam sie tym razem będę potrzebowala odciagacza czy się obejdzie bez.
Tylko u mnie ten bolesny etap trwał niestety ponad 3 miesiące. Mam nadzieję, że za drugim razem będzie lepiej, bo w przeciwnym razie nie wiem czy się nie poddam...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny