Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
justa1509 wrote:Pytałam lekarza, czy jak mam książeczkę honorowego dawcy czy wystarczy, powiedziała, że tak, bo to dokument potwierdzający grupę krwi.Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
nick nieaktualny
-
Niedograna właśnie nie mam pojęcia. Z takim brzuchem już się budze. Jem mało, staram się też lekkostrawnie, a na wieczór wcale nie mam apetytu. Co innego gdybym najadala się na noc to bym też była pewna że to wzdęcia... Zobaczymy jak będzie dalej. Brzuch taki mam dopiero od tygodnia więc może faktycznie jelita szaleją jutro mam wizytę więc może zapytam o to lekarza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2018, 15:33
21.04.2017 H. (poronienie - 11tc)
-
KlaudiaSG wrote:Niedograna właśnie nie mam pojęcia. Z takim brzuchem już się budze. Jem mało, staram się też lekkostrawnie, a na wieczór wcale nie mam apetytu. Co innego gdybym najadala się na noc to bym też była pewna że to wzdęcia... Zobaczymy jak będzie dalej. Brzuch taki mam dopiero od tygodnia więc może faktycznie jelita szaleją jutro mam wizytę więc może zapytam o to lekarza
-
KlaudiaSG wrote:Niedograna właśnie nie mam pojęcia. Z takim brzuchem już się budze. Jem mało, staram się też lekkostrawnie, a na wieczór wcale nie mam apetytu. Co innego gdybym najadala się na noc to bym też była pewna że to wzdęcia... Zobaczymy jak będzie dalej. Brzuch taki mam dopiero od tygodnia więc może faktycznie jelita szaleją jutro mam wizytę więc może zapytam o to lekarza10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
d'nusia wrote:Tatti co u Ciebie?
U mnie niestety winiki niepocieszające, zarodek przestał się rozwijać w terminie 5,5 tyg. I teraz w ciągu tygodnia powinnam dostać krwawienie:( Boję się tego
11.2017 - ICSI - 6 mrożonych oocytów + 3 blastocysty
grudzień 2017 - FET- Aniołek
marzec 2018 - mamy -
Przykro mi. W całym tym trudnym psychicznie nieszczęściu plus jest taki że ciąża była młoda i się sama oczyscisz i bedziesz tym samym mogla sie szybciej starac. nie bój się przetrwasz to
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
nick nieaktualny
-
Lavendova wrote:O kurczę, szkoda. Przykro mi
Będą jakoś badać przyczynę?
Nie będą, powiedzieli, że tak była i nikt nie powie dlaczego przestaje się rozwijać, tak czy inaczej wizyta za tydzień i potem trzeba będzie miesiąc odczekać przed kolejną ciążą
marzec 2018 - mamy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTatti wrote:U mnie niestety winiki niepocieszające, zarodek przestał się rozwijać w terminie 5,5 tyg. I teraz w ciągu tygodnia powinnam dostać krwawienie:( Boję się tego
-
d'nusia wrote:Boże współczuję Ci, tez jestem po invitro i wiem ile to kosztuje. I nie mówię nawet o pieniądzach. Mam nadzieję, że uda Ci się kolejnym razem. Trzymam kciuki.
marzec 2018 - mamy -
nesssssa wrote:Ja łykam prenatal uno i tam jest cholina.
Byłam dzisiaj u ginekologa na NFZ. Już wiem czemu chodzę prywatnie.......
"USG nie robi się w ciąży, no ewentualnie przezierność karkową"
Mam też pytanie czy grupę krwi robiłyście na NFZ czy to trzeba samemu? Bo mam kartę dawcy krwi taką z certyfikatem IHiT ale pewnie nie wystarczy...jakby mogła mi się zmienić nagle.
Ja też jestem honorowym dawca krwi i legitymacja dawcy mi zawsze wystarczała. Nie robiłam dodoatkowo badania grupy krwiWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
Nessssa to na jakiegos dziwnego lekarza trafilas na NFZ, ja zarowno w tamtej jak i w tej ciazy chodze na NFZ i nie mam problemow jesli chodzi o Usg i jego jakosc. USG mam robione na kazdej wizycie a mam je raz w miesiacu. Mam sympatyczna i rzeczowa Pania doktor i jestem zadowolona. Prywatnie bylam tylko raz jak chcialam usg 3d i tym razem raczej tez wybierzemy sie na takie usg
Grupe krwi robilam na NFZ -
myszka 30 wrote:Nessssa to na jakiegos dziwnego lekarza trafilas na NFZ, ja zarowno w tamtej jak i w tej ciazy chodze na NFZ i nie mam problemow jesli chodzi o Usg i jego jakosc. USG mam robione na kazdej wizycie a mam je raz w miesiacu. Mam sympatyczna i rzeczowa Pania doktor i jestem zadowolona. Prywatnie bylam tylko raz jak chcialam usg 3d i tym razem raczej tez wybierzemy sie na takie usg
Grupe krwi robilam na NFZ
No właśnie, masakra. Trafiłam do nieuka jakiegoś, a położna nie lepsza. Ona wypisywała skierowania i przypominala sobie jak się nazywa IgG i IgM
-
Ja też chodzę na NFZ i usg mam na każdej wizycie. Mój lekarz pracuje też w szpitalu więc w razie "awarii" zawsze mogę do niego zadzwonić i podejść na oddział jak ma dyżur.
Tati bardzo mi przykro. Trzymaj się :*Nasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37