Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
justyna14 wrote:Hej my się z Antkiem witamy że szpitala. Antus mi gorączkował, pediatra nie wiedziała co mu jest i kazała się do szpitala udać. Zrobiliśmy wcześniej crp i morfologię i morfologia słaba a crp 116 przy normie do 6 więc o. Najprawdopodobniej zapalenie układu moczowego. Od piątku ma antybiotyk dozylnie, a pozostała dwójka w domia ospę.
jak się wali to wszystko
justyna14 lubi tę wiadomość
-
Marta..a wrote:My Z okazji polroczku poszliśmy na basen
nie wyobrazam siebie iść sama.. są przewijaki ale takie z Ikea że boję się że spadnie jak tylko się odwróce. A ja z nosidelkiem nie pójdę bo nie uniose, widziałam kobietę z maluszkiem ale takim 1/2 mojego to bez problemu niosła w foteliku
Tak poszłam z mężem, pojechałam w stroju to się rozebralam szybko przy małym i jego w kąpieluszke, a wracając mąż go zawiniwtego trzymał, ja szybko się ogarnęłam i go wzięłam ogarniac, więc taki sobie zrobimy niedzielny rytuał basenowy rodzinnyszybka kawa zeby młody wysechl do końca i do domu
Je pięknie, dzisiaj 1/2 sloiczka 190g. Pasternak z ryżem i indykiem. Też nie chciał jakis czas.. myślałam że może obraza na łyżeczke ale obiadku nie chciał a po chwili ta sama łyżeczka już banana tak więc ma swoje smaki może nie znalazlyscie tego co im smakuje? U nas najlepsza jest dynią chociaż ja mam odruch wymiotny przy niej ;p banan ze sloiczka nie ale taki zwykły podziabany widelcem już jest super
Justyna trzymajcie sie
Nesssa wy już w domu?
Wczoraj czytałam o chłopcu w Warszawie że po szczepieniu trafił do szpitala i chcą to odlaczac... z lipca jest to taki jak nasze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMasakra
Nawet nie chcę sobie wyobrażać co muszą czuć rodzice
Ja też sie zawsze boję dlatego odwlekam ile mogę i daję po jednej. Jakoś to mi daje większą nadzieję ze nie będzie takiej historii a jest ich wiele. Tylko pytanie dlaczego tak się dzieje i jak zapobiec. A może niektóre dzieci nie powinny byc szczepione konkretnymi itd -
Justyna zdrowka dla Antosia!
Az sama sprawdzilam jaka szczepionka byla u nas, ale u nas daja Preveran...
Ja sie ciesze, ze my juz wszystkie szczepienia za nami i teraz dopiero meningo po roczku...justyna14 lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Też sprawdziłam to szczepienie, Filio dostał 2 razy ta sama serię...
Pytanie o ten brak kupy bo bąki nas zaraz zabiją, toż to jakaś broń chemiczna. Czy czopki dla dzieci są inne jak dla dorosłych? Nie wiem czy użyję, ale chcialabym wiedziec. Takie zwykłe mam w domu, wiem że daje się 1/4 czy 1/2,ale czy takiego doroslego, czy dziecięcego? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
justa1509 wrote:Też sprawdziłam to szczepienie, Filio dostał 2 razy ta sama serię...
Pytanie o ten brak kupy bo bąki nas zaraz zabiją, toż to jakaś broń chemiczna. Czy czopki dla dzieci są inne jak dla dorosłych? Nie wiem czy użyję, ale chcialabym wiedziec. Takie zwykłe mam w domu, wiem że daje się 1/4 czy 1/2,ale czy takiego doroslego, czy dziecięcego?
Dalej męczycie się z brakiem kupy? To chyba faktycznie bez czopka się nie obejdzie, skoro nic innego nie pomogło. Spróbuj regularnie podawać jakiś probiotyk i sytuacja się unormujetak jak u nas. Mój syn dzisiaj nie śpi od 5
co za ranny ptaszek, ale po kim??
-
Ja oddam wam kupe, nawet że dwie dziennie.. czy to normalne że młody robi tyle kupy? Kupa przy prawie każdym jedzeniu idzie... i każda wygląda jak to co zjadł
wczoraj jedna kupa pachniała bananem...
Na basen sami poszliśmy, musieliśmy sprawdzić czy na wejściu się nie rozplaczeA był super spokojny, zamiast wody patrzył na wszystko dookoła ludzi, lampy itp. A najbardziej na koniec na kobiete jak suszyla włosy aż się zaczęła smac tak ja obserwował
Tak się zmęczyl że opuścił jedno karmienie w nocy..
Edit. Też mieliśmy ta serię szczepionki w październiku.. uważam że coś musiało dolegac chlopcu stąd ta reakcja... gdzieś w komentarzach jakis czytałam że miał jakieś zdrowotne problemy. Nie wiem czy to prawda. Komentarze to tylko komentarze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 08:09
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka