Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
PLPaulina wrote:Oj jak ja patrzę na swoje zdjecia przed 10 lat. 😥. młodziutka, nie bylo na wadze nawet 50 kg.
Pociesza mnie to, ze mąż z przed 10 lat to tez jakby połowa niego. Hehe.🤣🤣🤣
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PLPaulina wrote:Oj przybylo.. ale tez widze ze calkiem inną ma posture.. mięśnie..
Tez chodzi na silownie, basen - heh albo tylko tak mówi. ☺
Jak sie poznalismy to bylismy dzieciaki, wlasnie 10 lat temu.☺
-
Dziewczyny nic nie mowcie...
Ja przez te 5 lat staran, zastrzykow, lekow itp zyskalam 25kg
W ciazy stracilam 8kg, po ciazy jeszcze 2 i trzeba sie wziac za siebie, bo 15kg jeszcze zostalo... chociaz mi wystarczy zgubic z 7kg i bede zadowolona...
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualny10 lat temu to ja już miałam 4 letnie dziecko
Biust zepsuty od pierwszego kp, kolejne ciąże nic już nie zmieniły a nawet poprawily
Niestety nie mlodniejemy hahah chociaż jak na trójkę dzieci to ja jestem zadowolona z figury. No tylko brzuch ujedrnic, kaloryfer mi sie marzy jeszcze -
PLPaulina wrote:A tak u Was mozna ze do innej gminy ?🤔
My mamy z mężem mieszkanie w gminie do której płacę podatki. Tutaj nie ma zlobka gminnego (państwowego).. tylko prywatne zostają.
I ja mam mieszkanie w innym miescie i tutaj nie moge startować do rekrutacji !🤔
Pewnie, że nie można ale w d... to mam, płace tam podatki? Płace więc uważam, że mi się należy 😛 Poprostu podałam adres zamieszkania tam gdzie zameldowania 😉 nikt nie wnika. W tym kraju nauczyłam się jednego, uczciwy nie ma racji bytu, z każdej strony kłody pod nogi. Jak mnie trzęsie, że taka jedna z drugą dziecko do żłobka i przedszkola prowadzi bo mają za darmo, a potem pod blokiem z koleżankami wystaje i mówi , że jej się nie opłaca pracować to sorry ale ja na nianie nie będę pół pensji wydawać żeby kolejna miała miejsce dla swojego dziecka. Nie mam skrupułów 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 12:03
[/url]
-
A ja chodze sie odchudzać!
byłam już 5 razy na takich specjalnych ćwiczeniach, mam ułożną diete. Jest super, 2 razy w tygodniu moge dziecko zostawić tatusiowi, ja odpoczywam troche a mała sie nie przyzwyczaja że cały czas mama jest w domu. No i już po 5 wizytach widze efekty!
jestem z siebie dumna:D
Kasiaja, Ania241188, Lavendova, PLPaulina, chabasse, pumka1990 lubią tę wiadomość
17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
My teraz co czwartek basen, mimo, ze to zajecia dla maluchow to ja po tym czuje kazdy miesien wieczorem, od wtorku zaczynamy fitness z mala, jeszcze jakas dieta i moze jeden dzien dodatkowy na bieznie (strasznie zaluje ze przy urzadzaniu mlodej pokoiku musialam sprzedac orbitreka) czy cos na silce i moze bedzie dobrze bo ogolnie jestem zadowolona
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualnyKasiaja wrote:Pewnie, że nie można ale w d... to mam, płace tam podatki? Płace więc uważam, że mi się należy 😛 Poprostu podałam adres zamieszkania tam gdzie zameldowania 😉 nikt nie wnika. W tym kraju nauczyłam się jednego, uczciwy nie ma racji bytu, z każdej strony kłody pod nogi. Jak mnie trzęsie, że taka jedna z drugą dziecko do żłobka i przedszkola prowadzi bo mają za darmo, a potem pod blokiem z koleżankami wystaje i mówi , że jej się nie opłaca pracować to sorry ale ja na nianie nie będę pół pensji wydawać żeby kolejna miała miejsce dla swojego dziecka. Nie mam skrupułów 😉
I nie sprawdzają nic ??😄Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 12:39
-
nick nieaktualnyHmm biegane totakie zdrowe nie jest znowu, mozna sobie stawy zalatwic, kolana siadaja itd Na basen tez bedziemy chodzic ale to niewiem czy chociaz 4 dlugosci przeplyne no chyba ze corka wezmie emilie...
Mloda od wczoraj cwiczy czworacza tak smiesznie sie buja w przod i tyl -
PLPaulina wrote:Mozna tylko tam gdzie placi sie podatki. Czyli 1 Miasto trzeba wybrac. ☺
I nie sprawdzają nic ??😄
U nas za płacenie podatków na rzecz naszej gminy dostaje się dodatkowe punkty, ale nie jest to konieczny warunek. Zastanawiam się czy nie złożyć papierów do państwowego przedszkola dla starszej. Może akurat się uda 🤔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnye_mii wrote:U nas za płacenie podatków na rzecz naszej gminy dostaje się dodatkowe punkty, ale nie jest to konieczny warunek. Zastanawiam się czy nie złożyć papierów do państwowego przedszkola dla starszej. Może akurat się uda 🤔
Nie wiem. Moze to ma znaczenie. Ale przy drugim mieszkaniu to jestem tylko właścicielem. Nie mieszkam tam. Nie jestem zameldowana..
Hmm. Kiedys nad tym myślałam. Ale nie mozna bylo i juz. + jak daleko bym miala do takiego zlobka.🤯
Jesli przedszkole fajne to warto spróbować ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 13:03
-
nick nieaktualnyedytkaa93 wrote:A ja chodze sie odchudzać!
byłam już 5 razy na takich specjalnych ćwiczeniach, mam ułożną diete. Jest super, 2 razy w tygodniu moge dziecko zostawić tatusiowi, ja odpoczywam troche a mała sie nie przyzwyczaja że cały czas mama jest w domu. No i już po 5 wizytach widze efekty!
jestem z siebie dumna:D
Fajnie ze masz z kim dziecko zostawić i wyskoczyc..☺