Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA mnie tam opinia mam, babć i sąsiadek to szczerze mówiąc totalnie nie obchodzi. ☺ nie jestem z tych osob którym ktos dziecko bedzie wychowywał. 😄
Tez chcialam blw ale cos jej sie nie podoba.
Moja Hania to po prostu cycus mamusi.☺ i wydaje mi sie ze ona po prostu jest najedzona i dlatego wiecej nie chce + na tapecie u Nas te cholerne zęby.. 😡 co zmniejsza apetyt.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2019, 09:21
-
Paulina u nas w sumie nikt sie nie wtrąca do wychowywania, ale wiesz, liczę się ze zdaniem mamy i musialabym trochę się napracować żeby przekonać ją
a tak to mam pełne poparcie
wczoraj Filip sam owsianki nie chciał jeść, jak tylko ruszyłam ręką to otwierał buzie, wiec go karmiłam łyżeczką
Wiadomo, dzieci są różne, jedne chca wszystko same, inne grzecznie czekają na łyżeczkę, a inne nic nie chcą jesc :p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTez mam te alaantkowe blw.. ale na razie sie nie przydaje. Bo 2 próby byly i kiepsko byly przyjęte.
Czekam az zęby sobie wyjdą i będę próbować znowu.☺
Jak mam jakies nie wygodne tematy z którymi sie nie zgadzam z teściową czy mamą to po prostu ich nie poruszam. Przekonywanie ich do mojego zdania to totalna strata czasu.☺ moze pp prostu mi sie nie nudzi i kazda chwila jest cenna.☺☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2019, 10:13
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
1ania1 wrote:My z mężem próbujemy dzisiaj usypiać na drzemki w łóżeczku, ale jest ciężko... Mały zamiast spać to się wygłupia, a ja mu się znudzi to płacze. W nocy nie ma problemu ze spaniem w łóżeczku, w dzień musi być wózek.
-
nick nieaktualny
-
A to moja gwiazda. Z siadania z podporem w ciągu dwóch dni nauczyła się siadać bez trzymanki. Jej.. a raczkuje już pełną parą. Nadal nie wiem czy to poprawne ale nic nie mogę na to poradzić. Cieszę się i boję jednocześnie . Hehh..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2019, 15:54
1ania1, PLPaulina, e_mii, Ania241188, Eilleen, misia-kasia, pumka1990, Kasiaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja wymiękłam i mały wylądował w wózku, śpi już prawie dwie godziny. Nie wiem jak go oduczyć, naprawdę wygodniej by miał w łóżeczku, ale to uparciuch.
Muszę chyba być bardziej konsekwentna.
Widziałyście kiedyś na żywo tablicę manipulacyjną? Mąż gdzieś to wczoraj wynalazł na allegro, ale kosztuje miliony monet i chce zrobić małemu na roczek, a znając jego tempo to musi się w kwietniu za to zabrać
Nie wiem czemu to takie drogie, ale myślę, że to świetna rzecz.