Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEilleen wrote:A co do wagi to zostały mi jakieś 4 kg ale co z tego jak brzuch mi wisi
nawet jak tłuszcz z niego zniknie to zostanie mi flak. Nie wiem czy kiedykolwiek ta skóra się wchlonie. Robicie coś na tą skórę czy nie macie tego problemu?
Ale moja kolezanka po porodzie tragedię w tym temacie miala. I wiem ze korzystała z jakis zabiegów medycyny estetycznej i tetsz bikini nosi.
To ja juz swoje nawet wyrzuciłam. Przez rozstępy juz jednoczęściowy stroj mnie czeka.😫 -
nick nieaktualny
-
Ja na ciało akurat nie narzekam. Rozstepy tylko na piersiach ale juz mocno zbladly ze prawie nie widac. Brzuch praktycznie plaski tylko mam problem z tym ze bardziej wystaje po jedzeniu jakby miesnie nie trzymaly czy cos.. Nie wiem co bedzie po karmieniu z cyckami ale moglyby sie zmniejszyc.
Kurcze jak tak patrze na te wasze maluchy to nie wiem czy mam sie martwic. Moja to z 2 miesiace temu opanowala przewroty z plecow na brzuch i tak od dwoch miesiecy trenuje wylacznie to i nic wiecej. A zatrzymalo sie wszystko jak kupilam jej taka mate z puzzli twarda to ona na niej najchetniej to by lezala tylko na plecach. A sie naczytalam jakie to wspaniale do cwiczen. Jak jest miekko np na rozlozonym lozku to wiecej cuduje. Jak rozloze koc na dywanie to sie przesuwac nawet a na tej macie to lezy jak kloda.🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
squirrel wrote:Ja na ciało akurat nie narzekam. Rozstepy tylko na piersiach ale juz mocno zbladly ze prawie nie widac. Brzuch praktycznie plaski tylko mam problem z tym ze bardziej wystaje po jedzeniu jakby miesnie nie trzymaly czy cos.. Nie wiem co bedzie po karmieniu z cyckami ale moglyby sie zmniejszyc.
Kurcze jak tak patrze na te wasze maluchy to nie wiem czy mam sie martwic. Moja to z 2 miesiace temu opanowala przewroty z plecow na brzuch i tak od dwoch miesiecy trenuje wylacznie to i nic wiecej. A zatrzymalo sie wszystko jak kupilam jej taka mate z puzzli twarda to ona na niej najchetniej to by lezala tylko na plecach. A sie naczytalam jakie to wspaniale do cwiczen. Jak jest miekko np na rozlozonym lozku to wiecej cuduje. Jak rozloze koc na dywanie to sie przesuwac nawet a na tej macie to lezy jak kloda.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
squirrel wrote:Kurcze jak tak patrze na te wasze maluchy to nie wiem czy mam sie martwic. Moja to z 2 miesiace temu opanowala przewroty z plecow na brzuch i tak od dwoch miesiecy trenuje wylacznie to i nic wiecej. A zatrzymalo sie wszystko jak kupilam jej taka mate z puzzli twarda to ona na niej najchetniej to by lezala tylko na plecach. A sie naczytalam jakie to wspaniale do cwiczen. Jak jest miekko np na rozlozonym lozku to wiecej cuduje. Jak rozloze koc na dywanie to sie przesuwac nawet a na tej macie to lezy jak kloda.
Moja ma 3 drzemki, pierwsza lulam na rękach i odkładam do łóżeczka, druga na spacerze w gondoli, trzecia albo tak jak pierwsza albo przy cycu.
Po weekendzie podejmuje naukę spania bez lulania, już raz próbowałam ale wymiękłam. Moje plecy już wysiadają, a z wózka już wyrasta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2019, 17:35
-
nick nieaktualnyPLPaulina wrote:Takie masci, zele, oliwki to placebo.😉 niestety kobiecie da sie wcisnąć wszystko.. wystarczy dobra reklama
Może. Ale lepiej czymś smarować niż niczym bo od niczego sie napewno nie poprawi a tak chociaż jest szansa. Retinol wit e i wit c dobrze wplywaja ba ujedrnienie i rozjasnienie rozstępów i ogólnie skóry
A kluczowe są geny.
Mała dziś jajeczniczke jadla, nawet chyba smakowała. U nas mata puzzlowa to hit -
Lavendova wrote:Może. Ale lepiej czymś smarować niż niczym bo od niczego sie napewno nie poprawi a tak chociaż jest szansa. Retinol wit e i wit c dobrze wplywaja ba ujedrnienie i rozjasnienie rozstępów i ogólnie skóry
A kluczowe są geny.
Mała dziś jajeczniczke jadla, nawet chyba smakowała. U nas mata puzzlowa to hit
Jak robisz ta jajecznice? Na masełku, na parze czy jakoś inaczej jeszcze? Mój też już jadł jajko w zupce -
Jestem w siódmym niebie
dzisiaj od 10 siedzę sobie przed komputerem na szkoleniu, a mąż zajmuje się dziećmi. Okazuje się, że mała potrafi usnąć u tatusia i nawet nie budzi się po przeniesieniu do łóżeczka. Wpadali tylko co 3 h na jedzonko, ale odpoczęłam
-
nick nieaktualny1ania1 wrote:Jak robisz ta jajecznice? Na masełku, na parze czy jakoś inaczej jeszcze? Mój też już jadł jajko w zupce
Tak zrobilam w kąpieli wodnej i trochę na parze. Tzn włożyłam szklana miseczke z rozbeltanym jajkiem do gotujacej sie wody w garnku. Ale długo to trwalo. -
Już po chrzcinach
Filip bardzo grzeczny był, ksiądz włączył ogrzewanie w kościele i wodę swięconą podgrzał
obyło się bez płaczu, na sali też nie bylo źle. Dopiero po 17 Filip obwiescił donośnym marudzeniem koniec imprezy
za to ja zacznę sobie zapisywać swoje choroby. Po powrocie 37,8
w dodatku kreci mi się w głowie...
-
nick nieaktualny